Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פולו 2003 גיר ידני מנוע 1.4K BBY. יש יומים שרכב פשוט לא סוחב טוב, מאיץ לאט ולא עובר את 110 קמ"ש ויש יומים שרכב זריז ונוסע מצויין. אני עושה את אותה דרך כל יום (בסביבות 100 ק"מ) והבדלים בנסיעה ממש מורגשים. רכב עובר טיפולים בזמן, לפני כמה חודשים הוחלף קלאצ', ניקוי מצערת והוספת תוסף דלק לא שיפרו את המצב, במוסך נאמר לי שאין פילטר דלק ברכבים האלה לכן אין מה להחליף. מה דעתכם יכולה ליהיות הבעיה? אשמח לקבל עצות.

פורסם

קשה לי להאמין,שאין ברכב הזה פילטר דלק (אם אין חיצוני חייב להיות פנימי),המתיני לתשובות של מרק 10 ומוסך רון לגבי העניין.

לי נראה,שהחלפת הפילטר היא עניין מתבקש לאור העובדה,שהרכב בן 10 וספק אם הוחלף אי פעם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דיסטרבוטור, חוטי הצתה מקצרים/עייפים, בריחת קומפרסיה/פלגים שאינם מחוזקים, ובהחלט פילטר דלק שבגרמניות יושב לעיתים מתחת למרכב ואו בתוך המיכל.

×
×
  • תוכן חדש...