Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה רוצה, אני יכול להביא לך בחודש הבא טויוטה קאמרי היברידית חדשה 2013 ב 165 אלף ₪, ביבוא אישי כמובן...כמה כאלו נראה לך שנמכור החודש? אם נסגור שלושה זה יהיה טוב לדעתי.

אחלה מחיר, רק בעיה אחת...תיסע אתה בקאמרי היברידית! :lol:

לעניין, אני מניח שעל קאמרי כזו אפשר להרוויח נטו כ 15K ש"ח.

אם עסק כזה שהוא בעצם ONE MAN SHOW מוכר 3 כאלה מידי חודש ובא נגיד עוד 2 לקסוס היברידיות ברווח זהה, אני פותח אותו מחר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין רווח נקי (וגם לא בטוח שגולמי) של 10k על פיקנטו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

צריך לעשות חרם כולל,הפסקת קניות כוללת,אחרי חודש חודש וחצי תראה שהם יתחננו.

גם דלק לא לקנות עד שירד המחיר.

חוקי הצע וביקוש,אין ביקוש המחיר יורד.

בחדרי חדרים הם בטח צוחקים על הציבור ואומרים,איזה טיפשים מה שאנחנו לא עושים הם ממשיכים לקנות במחיר מופקע,

סוזוקי סוויפט ספורט gti אוטו חמוד מאוד עולה בגרמניה 17900 יורו כולל מעמ,

מה אתם רוצים במקום שמשלמים על קטנוע סאניאנג 20000שח הכל יכול להיות

פורסם

ואיך אני מגיע לעבודה?

אני צריך שלושה אוטובוסים בשביל להגיע לעבודה, בלי להתעמק באתר אגד, נראה לי אני צריך לאכול ארוחת ערב ולצאת לדרך בכדי להגיע לעבודה בבוקר.

פורסם

אצלי בשביל להגיע למקום עבודה אני צריך אוטובוס עירוני+אוטובוס בינעירוני בשביל לצאת מהעיר ליישוב קטן+מונית\טרמפים בשביל להגיע לאיזור תעשייה שלו :(

וזה כולה 11ק"מ..אז לצערי אמשיך לסוע ברכבי הפרטי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני. במצב הנוכחי אין תחליף לרכב פרטי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התכונה הזאת לקחת חלק ממשפט ולהפוך,אותו לדברי הוצאו מהקשרם,כבר הפך פה לאומנות אצל כמה מכם.

אז ככה,כל אחד צריך לעשות כמיטב יכולתו.

לקנות פחות,לדחות קניות לא דחופות,לעצור קנית רכבים,לצמצם רכישת דלק,נכון זה לא פשוט,אבל אפשרי.

שהמדינה והיבואנים יראו ירידה במכירות ובמיסים,משם תבוא הישועה.

שימוש יותר בקארפול,יותר אחריות,שפיות תקציבית,חיים לפי מה שיש לא,מה שהינו רוצים

פורסם
במקרה שדיברתי עליו של חבר מעבודה הוא נסע לגרמניה בעצמו, רכש שם את הרכב, עוד עשה טיול בכל אירופה על הרכב שקנה - במוו 316 בת שנתיים, כולל כל הטיול הזה זה ייצא יותר משתלם מאקסנט חדשה בארץ (ואם להוציא את הנסיעה והטיול אז הרבה יותר משתלם). מאז התנאים הוקשחו מאוד, אז מה שאני אומר,זה שצריך להוריד את ההגבלות כמו הגבלה של רכב בן שנה בלבד או ביורוקרטיה מיותרת, ואז אנשים יוכלו להביא רכבים לבד בלי סוכנים באמצע במחירים סבירים.

לא צריך להיות תמים. כל אחד יכול לספר סיפורים.

זה כמו הזקן שהתלונן לפני הרופא שלו שהחבר שלו, עוד יותר זקן אבל מספר שהוא ואשתו... 3 פעמים בשבוע. "דוקטור, גם אני רוצה,מה אעשה? "

הדוקטור ענה: ספר גם אתה

יהודה

פורסם

אל מה אתה מדבר, אני ואישתי עושים את זה כמעט 12 פעמים בשבוע.

כמעט בראשון בבוקר...

כמעט בראשון בערב...

כמעט בשני בבוקר...

וכו'

וכו'

וכו'

פורסם
אין רווח נקי (וגם לא בטוח שגולמי) של 10k על פיקנטו.

כתבה של ynet מהשבוע האחרון פורט כי מרווח היבואן על פיקנטו הינו 8300 ש״ח. הבעיה היא עם המינוח, כי לא מדובר ב״רווח״ אלא בהכנסות גולמיות בגין הרכב, לכך צריך להוסיף הוצאות שכר, שכירות אולמות תצוגה, פרסום ועוד...

אני לא אומר שאין מקום להורדת מחירים מצד היבואניות, אבל צריך לזכור שעיקר הכסף הולך לאוצר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
צריך לעשות חרם כולל,הפסקת קניות כוללת,אחרי חודש חודש וחצי תראה שהם יתחננו.

חוקי הצע וביקוש,אין ביקוש המחיר יורד.

בחדרי חדרים הם בטח צוחקים על הציבור ואומרים,איזה טיפשים מה שאנחנו לא עושים הם ממשיכים לקנות במחיר מופקע,

סוזוקי סוויפט ספורט gti אוטו חמוד מאוד עולה בגרמניה 17900 יורו כולל מעמ,

מה אתם רוצים במקום שמשלמים על קטנוע סאניאנג 20000שח הכל יכול להיות

מצחיק אותי מחדש כל פעם ההצעות להחרים את הרכבים. סליחה, אבל זה פשוט שטות גמורה.

נתחיל מזה שלא דין קוטג׳ כדין רכב - בעוד שלקוטג׳ יש עשרות מוצרים תחליפיים, לרכב יש אחד (תח״צ) והוא לא ממש מוצלח בישראל.

נמשיך בכך שאין הגיון בכך שמישהו שכבר רכש רכב במיטב כספו פשוט ישאיר אותו בבית (אתה מוזמן לתת דוגמה ולהתחיל לסוע באוטובוסים לעבודה).

נסיים בכך שמיסוי גבוה על כלי רכב ודלק מוצדק בקונסטלציה מסוימת (קיום תחבורה ציבורית הולמת) וזהו המאבק האמיתי והמוצדק שצריך להיות.

פורסם

הפתרון היחידי למחירי המכוניות המופרזים הוא פתיחת השוק לייבוא מחו"ל של מכוניות משומשות עד גיל של 5 שנים. בצורה כזאת כל סוחר רכב מורשה/ חברת ליסינג יוכלו להביא הנה מכוניות עם נתונים טובים (ק"מ, נקי מתאונות) ולמכור אותם במחירים נמוכים. אם המדינה רוצה לגבות מיסים גם על ייבוא מכוניות משומשות, שתעשה זאת באופן יחסי למחיר הרכב ששולם עם הקלות כדי שזה יהיה כדאי לשני הצדדים.

בצורה כזאת שוק היד 2 המקומי והמיובא יהיה מפוצץ מכוניות, כשההיצע גדול מהביקוש תהיה ירידת מחירים דרסטית, כאשר הסוחרים שמייבאים מכוניות משומשות גם כך ימכרו במחיר נמוך, והמוכרים הפרטיים בארץ ייאלצו ליישר קו ולהוריד מחירים כדי להתחיל לקבל טלפונים.

יבואני הרכב שחלקם הגדול מפריז במחירים ללא פרופורציה יחסית למחיר הרכב כחדש בחו"ל יפסיקו לקבל הזמנות, מכיוון שרוב האנשים יקנו רכב משומש מיובא כמעט חדש (נניח שנה שנתיים על הכביש) ואז גם הם ייאלצו להוריד מחירים או לסגור את הבאסטה וללכת הביתה. צריך לזכור שבמדינות רבות בחו"ל אין קרינת שמש כ"כ חזקה כמו בארץ ולכן המכוניות שם נראות הרבה יותר טוב, תוסיפו את תרבות הנהיגה המשובחת יותר ונקבל מכוניות גם ללא שפשופי חניה בפגושים. זו דעתי.

פורסם
הפתרון היחידי למחירי המכוניות המופרזים הוא פתיחת השוק לייבוא מחו"ל של מכוניות משומשות עד גיל של 5 שנים. בצורה כזאת כל סוחר רכב מורשה/ חברת ליסינג יוכלו להביא הנה מכוניות עם נתונים טובים (ק"מ, נקי מתאונות) ולמכור אותם במחירים נמוכים. אם המדינה רוצה לגבות מיסים גם על ייבוא מכוניות משומשות, שתעשה זאת באופן יחסי למחיר הרכב ששולם עם הקלות כדי שזה יהיה כדאי לשני הצדדים.

בצורה כזאת שוק היד 2 המקומי והמיובא יהיה מפוצץ מכוניות, כשההיצע גדול מהביקוש תהיה ירידת מחירים דרסטית, כאשר הסוחרים שמייבאים מכוניות משומשות גם כך ימכרו במחיר נמוך, והמוכרים הפרטיים בארץ ייאלצו ליישר קו ולהוריד מחירים כדי להתחיל לקבל טלפונים.

יבואני הרכב שחלקם הגדול מפריז במחירים ללא פרופורציה יחסית למחיר הרכב כחדש בחו"ל יפסיקו לקבל הזמנות, מכיוון שרוב האנשים יקנו רכב משומש מיובא כמעט חדש (נניח שנה שנתיים על הכביש) ואז גם הם ייאלצו להוריד מחירים או לסגור את הבאסטה וללכת הביתה. צריך לזכור שבמדינות רבות בחו"ל אין קרינת שמש כ"כ חזקה כמו בארץ ולכן המכוניות שם נראות הרבה יותר טוב, תוסיפו את תרבות הנהיגה המשובחת יותר ונקבל מכוניות גם ללא שפשופי חניה בפגושים. זו דעתי.

פתחתת השוק ליבוא רכב משומש, מעבר לשנתיים הקבועות, תפתח פתח למיני מעכארים להביא את כל הלמונים והרכבי ״אבדן להלכה״ של אירופה.

אם בארץ אנשים חוששים לרכוש מסוחרים, כאשר יש יכולת כלשהי להתחקות אחרי היסטורית הרכבים, איך נעשה את זה עם רכבים מאירופה?

לגבי הסיפא של ההערה שלך, כן, כי באירופה אף אחד לא משתפשף בחניות...

פורסם

אסף אתה צודק, בגלל זה הרכב המיובא יגיע לישראל כשהוא עוד עם לוחית הרישוי של מדינת המוצא, כשבתא הכפפות גם את כל מסמכי הרכב - אני מניח שיש שם היסטוריית רכב. רק כשהרכב יעבור את כל הבדיקות ויקבל רישוי ישראלי, יבוטל לו הרישוי הקודם והלוחיות יושמדו. בארץ, לפני שחרור הרכב מהמכס, תתבצע בדיקה של הרכב (מס' רישוי+שלדה) מול מאגרי המידע של ארץ המוצא, וכשיתברר שהרכב עומד בדרישות של משרד התחבורה (שלדה נקייה לצורך העניין), רק אז הרכב ישוחרר מהמכס. אם אין מאגרי מידע באירופה על היסטוריית המכוניות, אפשר להעסיק בוחנים שיבדקו את הרכב מבחינת שלדה עוד בנמל, זאת לא הבעיה.

אם נפחד מכל מיני קומבינות ולא נעשה כלום - אז גם לא נגיע לכלום. אני נוהג 60 ק"מ ביום וכמעט כל שבוע רואה עשרות רבות של משאיות מכל אירופה עם לוחיות זרות בכביש 66 וכביש 65 בדרך לירדן. למה מדינת ירדן סוחרת ברכבים משומשים מכל אירופה לרבות רכבים מהונגריה ופולין, ואנחנו לא יכולים לייבא רכבי נוסעים פרטיים?! אגב, אחת המשאיות מתוך שיירה של 7 משאיות עם לוחיות של האיחוד האירופאי נצפתה תקועה ליד קיבוץ הזורע...

פורסם

השר כתב היום סטטוס נוסף בפייסבוק... פתאום כל יבואני הרכב התחילו לשקשק. פשוט מגעיל איך משתמשים בשוק הענק הזה של רכבים חדשים כדי לשדוד את הצרכנים הפרטיים. תסתכלו פעם כמה הרכבים החדשים שאנחנו קונים בארץ עולים בחו"ל, תוסיפו עלויות ייבוא ועדיין לא תאמינו איזו קופה עושים עלינו

• תוכן חדש...