Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לקבל המלצות והארות (או לחילופין ביקורת שלילית) בקשר לתכשירים טבעיים שעוזרים להירדם וחשוב מכך, עוזרים לשמור על שנת לילה רצופה וארוכה.

אגב, לא מדובר במקרה של דום נשימה בשינה..

תודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
images?q=tbn:ANd9GcSAmmJnEgKvLdsw2ZWCpiN1lsWX701Ehc5r6TfT69dhc6bw9y4bBg

חברים שהיו באמסטרדם סיפרו לי שזה עובד ממש טוב

אז יש לך חברים עייפים עם שינה בריאה, אני מכיר חויה אחרת, הרבה יותר מעוררת...

פורסם

לא הייתי ציני. אתה עושה ספורט? אתה בריא? תרוץ לפני המקלחת בערב. בערב יש מזג אוויר נוח. ריצה סבירה (2 ק"מ) לוקחת משהו כמו 10 דקות לאדם בכושר "לא משהו". אחר כך מקלחת, ולישון. ניסית זאת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שהשאלה לא עבורי אלא דווקא עבור אשתי, אנחנו שנינו פדלאות של ממש, לא עושים ספורט למעט מעט הליכות או רכיבה נינוחה על אופניים אבל שמנו לב שאין שום קשר בין רמת הפעילות הגופנית ביום מסוים ולבין איכות השינה בלילה של אותו יום.

עייפות? היא מתה מעייפות אבל לפעמים לא מצליחה להירדם ולפעמים מתעוררת בין 3:00 ל-4:00 ולא מצליחה להירדם שוב..

בריאה? היא סמל הבריאות... כל הבדיקות שהיא עושה הן מושא להערצה וקנאה, אין עליה גרם שומן מיותר, לא מעשנת, לא שותה הרבה קפה ואם כן רק בבוקר והיא לא סובלת משום מחלת רקע .

אני מדבר עם המון אנשים שמספרים לי שהם סובלים מבעיה דומה החל מאמצע שנות ה-30 לחייהם.

העניין שהיא לא רוצה להתחיל עם כדורי שינה (ממכרים ולהם תופעות לוואי).

פורסם

רגיעון לילה של הדס חצי שעה לפני שעת השינה המתוכננת, וישן כמו דוב.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

זוגתי משתמשת בכדורי מלוטונין שמרגיעים את המוח ומכניסים אותו למצב של שינה (זה הורמון שמופרש טבעי אך יש אנשים שהוא לא מופרש אצלהם, או בכמויות מעטות ולכן לוקחים את ההורמון הזה עם הכדור). לא מדובר בכדור שינה וזה בס"כ כדור שמחזיר את הגוף לתלם ומאפשר לו לחזור לשגרת שינה בריאה. תברר לגבי זה.

פורסם

אני מדבר עם המון אנשים שמספרים לי שהם סובלים מבעיה דומה החל מאמצע שנות ה-30 לחייהם.

אבאל'ה, יש להם סיבה טובה מאוד לא לישון טוב מאמצע שנות ה 30 לחייהם... (הם מתחתנים אחרי גיל 30, מביאים ילדים אחד אחרי השני כמו קפצונים, "יושבים" על משכנתא של 1,000,000 ש"ח ל 30 שנה... אחרי כמה שנים הם מבינים באמת מה הם עשו [מבחינת ילדים] ועל מה הם חתמו [מבחינת משכנתא] - אז יש להם סיבה טובה לא לישון טוב :lol: )

אגב, לקראת גיל 40 אתה מוצא אותם בלי שערות בכלל (או עם שיער לבן\אפור לחלוטין) והם נראים כמו בני 70 לפחות.

;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלא תיגע בשום דבר הורמונלי ללא המלצת רופא.

יש כדורים טבעיים כאלה שמרגיעים, סוג אחד זה רסקיו. זה מתמציות של פרחים, ואמור להרגיע אותך.

בנוסף, האם נפשית היא מרגישה בסדר? האם היא סובלת מלחצים ועומס בעבודה? אלה דברים שמפריעים גם בשינה.

מצטער אם זה נראה שאני מתעקש, אבל אם אם לא עושים ספורט איך תדעו שזה לא עוזר לכם לשינה?

כמו שציינתי, נסו להתאמן באינטנסביות, בכדי להגיע לעייפות פיסית של ממש. זה עוזר להתמודד עם לחצים ומצבי רוח, זה בריא ומעל לכל זה מאוד עוזר לשינה (בהנחה ואין בעיה רפואית).

אם כל אלו לא יעזרו, שתנסה להיוועץ ברופא המשפחה, שיפנה אותכם לעזרה המקצועית המתאימה.

לילות ארוכי שינה,

ניקו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלא תיגע בשום דבר הורמונלי ללא המלצת רופא.

ברור שלא! משום מה שכחתי לציין שזה כדורים שניתנים רק במרשם רופא- ובכל מקרה בנושא זה באמת צריך לפנות לרופא. הפרעות שינה זה דבר רציני.

פורסם
ברור שלא! משום מה שכחתי לציין שזה כדורים שניתנים רק במרשם רופא- ובכל מקרה בנושא זה באמת צריך לפנות לרופא. הפרעות שינה זה דבר רציני.

או לגשת לרופא, או לגשת לבנק, או לגשת לרבנות :lol: :lol: :lol: :lol: ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תקח ברצינות את ההמלצה שלי, תרוץ חיפוש בגוגל. אפשר להשיג את זה בקפסולות.

האשה שלי רופאה ופניתי אליה עם השאלה שלך, היא השקיעה המון במחקר של תרופות טבעיות.

haters will hate

• תוכן חדש...