Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו מעל חודשיים וכ-1600 ק"מ עם הצמיגים החדשים בהם נהגתי ברוב התנאים- כביש יבש\רטוב, התנהלות עירונית\כביש מהיר\מפותל וכו'.

מידות הצמיגים הן 265.35.18 מאחור ו-245.40.18 מלפנים.

הצמיגים שהותקנו יצאו מפס היצור לפני כ-8 חודשים (כלומר היו בני חצי שנה בעת ההתקנה).

אחיזה:

הצמיג אוחז היטב בכל תנאי דרך וגם בנהיגה ספורטיבית עם שיקיינים צפופים הרכב נותר במקומו.

כן אציין בנקודה זו שהמגבלה העיקרית מבחינת אחיזה אינה הצמיג אלא גודל הרכב, צריך ללמוד ולהסתגל לגודל הזה כדי להתנהל איתו במהירות בפניות חדות וצפופות, כשלומדים להתנהל עם המשקל והגודל של הרכב- אז גם יכולות הצמיג מתגלות במלואן והוא פשוט צמיג מצויין שעושה את העבודה בלי יותר מדי חריקות ורעשים מיותרים.

גם בכביש רטוב הצמיג עושה עבודה מצויינת בפיזור המים, יש אחיזה גם תחת האצה זריזה מעמידה וגם בבלימה חזקה ממהירות גבוהה לא נרשמים ארועים חריגים והוא מתנהג ברטוב מאוד דומה ליבש, כאן האחריות של הנהג לקחת יותר מרווחי בטיחות.

המינוס היחיד שאני מצליח למצוא מבחינת האחיזה זה שהצמיג לא מצליח להתמודד עם הורדת כוח לאספלט תחת מצערת מלאה מעמידה, זה תמיד יניב פרפור ארוך (ללא בקרת אחיזה) או הבהוב של נורת בקרת האחיזה וקטיעת ההאצה.

יחד עם זאת אני אסייג בכך שזה אולי קשור גם לסט אפ של הרכב וגם לעובדה שאולי בלחצי אויר שונים הוא יתפקד טוב יותר בהאצה מהמקום.

כרגע בכל אופן בלתי אפשרי להאיץ מהמקום (יותר נכון מגלגול) ללא סחרור צמיגים.

נוחות:

בסה"כ למרות הג'אנט 18 והמידה הרחבה יחסית אני לא מרגיש איזושהי בעיית נוחות, כנ"ל אישתי שנוהגת ברכב על בסיס יומיומי, שום דבר חריג, אין הרגשת "התרסקות" בשיבושי אספלט וכו', אבל גם פה אסייג ואומר שהרכב עצמו אינו קרש גיהוץ תקני ואני משער שהוא מסנן חלק ניכר משיבושי האספלט כדי לשמור על עמוד השדרה של נוסעי הרכב.

רעש:

אין רעש חריג גם לעומת הצמיגים הקודמים שלי (CONTI SPORT CONTACT 3), גם בשיוט אין רעש צמיגים גבוה מהרמה הסבירה.

מה שכן, לפי קריאה של ביקורות אודות הצמיגים אומרים שככל שהזמן עובר והצמיג נשחק הוא מרעיש יותר, זה משהו שעם הזמן אני משער שאוכל לתת חוות דעתי, לא בנקודת זמן זו.

אם יש שאלות וכו' מוזמנים לשאול.

כדי לחסוך שאלות "מקומיות" (מחיר,איפה התקנתי וכו') אזכיר שאיני בארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קוד מהירות ועומס?

חוץ מרעש יש לך משהו לספר בהשוואה לקודמים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קוד מהירות אני אצטרך לבדוק מאוחר יותר.

איך הם בהשוואה לקונטי 3?

שאלה קשה.

הקונטי היו מצויינים עבור הכח איתם היו צריכים להתמודד, אין לי שום תלונות לגביהם.

מצד שני, מאחר והמישילין צמיגים הרבה יותר טובים אני יכול לשער שלקונטי היה קשה הרבה יותר להתמודד עם הכח של הרכב החדש וכמובן למשקל הגבוה יותר, גם הבלימות הרבה יותר קיצוניות כאן כי אם ברכב הקודם הספקתי לפתח בישורת שלפני הפניה 80 קמ״ש, היום על אותה ישורת אני יכול לפתח 120 קמ״ש.

השוואה נכונה צריכה להיות של צמיגים שונים על אותו רכב, לא רכבים כל כך שונים.

וכמובן תודה לסוכן עמוס שהמליץ בחום על הצמיגים (ואם אתה צריך משהו ספציפי שלח לי בפרטי, אם אפשר- בשמחה).

פורסם

כנראה לא הובנתי נכון בגלל שאני לא הבנתי נכון.

הכוונה הייתה להשוות את הצמיגים החדשים לקודמים על אותה מכונית. אני מבין כעת שהחלפת מיד עם הרכישה.

כמעט שאין טעם בהשוואה של צמיגים שונים על מכוניות שונות עם מידות שונות. זה ברור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בעת הרכישה היו על המכונית צמיגים בני 6 שהיו כל כך גמורים שגם על 200 קמ״ש קיק היה גורם לרכב לפרפר....

הצמיגים הוחלפו מיד עם רכישת הרכב כחלק מיישור הקו (שמסתיים רק בימים אלה עם הגעתם של קיט פולי מנוע וקיט הגנה על חגורת הסופרצ׳ארג׳ר).

פורסם

חבל שאין השוואה ישירה לצמיג אחר, או התרשמות מיום מסלול.

עצוב להגיד אבל הסקירה לא רלוונטית לישראל לדעתי.

אף אחד פה לא יקנה את הצמיג הזה. תקנו אותי אם אני טועה.

המחיר שלו כל כך גבוה שהוא הופך אוטומטית ללא רלוונטי בקרב חובבי רכב בארץ.

מכל האנשים שיצא לי לפגוש רק לאחד היו סופר-ספורט (על 911 טורבו חדשה).

זה לא הגיוני לשלם על סט פי 3 מאשר על S-DRIVE או T1SPORT למשל.

אז נכון שהבדלים יורגשו ביום מסלול שאין לנו (כוכב יאיר זה מסלול לקרטינג ולא לרכב עם כל הכבוד) אבל מישלין הגזימו עם התמחור.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עצה אחת חשובה בנוגע לצמיג הזה

תדאג להביא אותו לטמפרטורה חמימה לפני שאתה מתחיל לחרע אותו.

הצמיג היה בן ארבעה חודשים עם 2500 קמ עליו.

מזג אויר קר + צמיג קר + סשן נהיגה אגרסיבי וככה נראה צמיג קדמי [היה נעול על במוו - הנעה אחורית]

IMG_5065_v2.JPG

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על הטיפ,

בכל מקרה אין ממש מה לצאת לסשן נהיגה כשהצמיג הזה קר כי האחיזה שלו תיהיה ירודה משמעותית מאשר כאשר הוא מתחמם, וזה צמיג שצריך להתחמם קצת כדי לספק את היכולות הגבוהות שלו.

• תוכן חדש...