Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני מספר חודשים פגעה באשתי מאחור נהגת

הנהגת הודתה בפגיעה בחברת הביטוח, ולקחתי שמאי פרטי.

היא גם הודתה שהיא הכינה בקבוק אוכל לתינוק שלה שבכה ולכן לא הסתכלה כלל לכביש ולא בלמה.

מדובר ברכב שמעל שנתיים על הכביש רמת גימור הייליין שזו כוללת חיישני רוורס מקוריים וחניה אוטומטית.

אין כלל רכבים כאלה מפירוק והשמאי שלי אישר לי פגוש חדש ויישור קל של המגן התחתון, לא ראו פגיעה במרכב.

מדובר בפגוש ייחודי לדגם המצוייד בחניה אוטומטית.

כרגע השמאי של חברת הביטוח של הפוגעת רוצה לראות את האוטו.

הרכב עדיין לא תוקן מדובר בנזק של אלפי שקלים כי כל חלק בגרמניות שווה משקלו בזהב.

אני מיוצג ע"י עורך דין.

מה עצתכם,?

פורסם

1. יש לך עו"ד. תיעזר בו ככל האפשר.

2. לדעתי, עליך לאפשר לשמאי של חברת הביטוח לראות את הרכב, כדי שלחברת הביטוח לא יהיה אח"כ טענה שאתה מסתיר ממנה מידע (זה עלול להתנקם בך, אם וכאשר תגיעו למשפט).

3. יש לך עו"ד. תיעזר בו ככל האפשר.

• ספונסר פורום
פורסם
1. יש לך עו"ד. תיעזר בו ככל האפשר.

2. לדעתי, עליך לאפשר לשמאי של חברת הביטוח לראות את הרכב, כדי שלחברת הביטוח לא יהיה אח"כ טענה שאתה מסתיר ממנה מידע (זה עלול להתנקם בך, אם וכאשר תגיעו למשפט).

3. יש לך עו"ד. תיעזר בו ככל האפשר.

אם הכל נעשה כשורה תראה לשמאי של חברת הביטוח את הרכב, שהרי אין מה להסתיר ,בכל מקרה יפחיתו לך את המעמ ועוד כמה אחוזים כוון שלא תקנת, כשתתקן ותציג חשבונית תקבל את ההפרש

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

טוב אז היום הגיע השמאי של חברת מנורה

הוא הסתכל על האוטו ואמר שאין פגיעה במגן תחתון, ושאת הקרע בטמבון אפשר לתקן,

התחיל לצלם מה שנוח לו ואני אמרתי לו שיצלם על הפגיעות העיקריות - קרע בפגוש, חיישן שנשבר וכ"ו.

הסברתי לו שזה לא מתאים פגוש מתוקן במיוחד שלא ניתן לתקן טמבון קרוע!, והטמבון לפני זה היה ללא פגיעה וככה לא מחזיר רכב למצבו הקודם

כמו כן השמאי אמר שאני לא אקבל את המע"מ כי לא תיקנתי וגם יפחיתו כמה אחוזים, אמרתי לו "למה אתה הולך רחוק? עדיין לא תיקנתי אז בכלל לא מגיע לי כלום...."

כמו כן הראיתי לו שמדובר בדגם רמת גימור גבוהה עם חיישני חניה מקוריים וחניה אוטומטית ושאין עם זה משחקים.

כמו כן הסברתי לו שעליו להחזיר את הרכב למצבו הקודם ולא לתקן חלקים בשביל לחסוך כסף למנורה,

פשוט להבא שיש תינוק ברכב שבוכה אפשר לעצור בצד ולהכין לו בקבוק ולא להכין את הבקבוק תוך כדי נסיעה ואז הכל נשפך לפוגעת על הרגליים ולכן היא איבדה עשתונות ונתנה מכה לרכבי מאחור.

פשוט אמרתי לו זה מה שיש וצריך לשלם, זו לא בעיה שלי ולא אשמתי, הוא הציע לי 3000 שקל לסגור עניין ואמרתי לו שאני עובד רק דרך העו"ד. ו3000 שקל לא מכסה את כל ההוצאות.

העו"ד מסרב לקבל הצעתו והשמאי שלי עומד מאחורי אבחנתו. אני ממליץ על השמאי אריה חלוץ - הוא לא עובד עם חברות ביטוח!!

רק חבל לי שבגלל זבלים (שמאי חברת ביטוח) כאלה אני צריך להתפשר באיכות התיקון. לא כל יום מוצאים מיניוואן דיזל עם 60000 ק"מ וכמו חדש

אני אפעל להחזיר הרכב למצבו הקודם, למזלי אין שום פגיעה במרכב.

חברת הביטוח מחפשת למשוך זמן וככה לגרום לי להתפשר.

נעדכן בהמשך

פורסם

חברות הביטוח מנסות להוריד את עלות הנזק כדי להקטין את ההוצאה שלהן.

אם חברת הביטוח לא מוכנה לשלם את עלות הנזק כפי שקבע השמאי שלך, אין ברירה אלא להגיש תביעה משפטית. כנגד הנהגת וחברת הביטוח שלה.

תביעה בסכום של עד 32K ש"ח בערך - זה תביעות קטנות. ללא עו"ד.

מעל לסכום הנ"ל - בימ"ש שלום, ואז יש צורך בעו"ד.

סכום התביעה כולל בתוכו - עלות לפי דוח שמאי + עלות שמאי + עלות עו"ד + הוצאות נלוות בגדר הסביר.

מאחר ויש הבדלים בין קביעות השמאים, בית המשפט ימנה שמאי מכריע - שמאי מטעם/נציג בית המשפט, והוא אמור לתת חוו"ד משלו לגבי הנזק.

• תוכן חדש...