Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.אני לא יכול להחליט איזה רכב לקחת.אני נוסע כמעט כל יום 20 קמ לכל כוון.צריך חסכוני.יש לי כרגע ליאנה 2007.

מה עדיף גרנד פונטו 09-10 ידנית(שמעתי שרובוטית בעייתית) 1.25-1.4 מנוע או רכב יפני מוכר לכולם דייהטסו סיריון 1.3 שיש רק אוטומת. מה עדיף מבחינת ירידת ערך רכב ונושאים אחרים.

תודה מראש לעוזרים . מה דעתכם?

פורסם

עד כמה שזכור לי הגרנדה מגיעה רק עם 1.25 אם אני טועה יתקנו אותי..אני הייתי בוחר בגרנדה, עלויות טיפולים וביטוח נמוכות יותר ועיצוב פנים וחוץ מרשים יותר.בנוסף, ידני לעומת4 הילוכים אוטומט בסיריון יהיה חסכוני יותר.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
עד כמה שזכור לי הגרנדה מגיעה רק עם 1.25 אם אני טועה יתקנו אותי..אני הייתי בוחר בגרנדה, עלויות טיפולים וביטוח נמוכות יותר ועיצוב פנים וחוץ מרשים יותר.בנוסף, ידני לעומת4 הילוכים אוטומט בסיריון יהיה חסכוני יותר.

בהצלחה.

תודה על תגובה. יש גם גרנדה 1400 שזה גיר רובוטי שאני לא רוצה להתעסק איתו. יש כמה בודדים 1400 ידניות.

אבל בסיריון יש 87 כ''ס ובגרנדה משהו כמו 65 אם אני לא טועה שאלה אם היא לא חלשה מדי...

פורסם

אני חושב שהסריון תהיה חזקה יותר,למנוע הגרנדה יש אותו מנוע כמו אצלי בפנדה רק היא כבדה יותר.

אבל תעשה נסיעת מבחן.

אני לא נהגתי על הסריון אלא הייתי במושב ליד כמה פעמים,חייב לציין שהרכב נוח דווקא,מרווח בפנים,אבל תא מטען קטן יותר ובטיחות פחות טובה.

מבחינת אמינות,בכול זאת ידנית עדיפה מאוטומט גם לגבי צריכת הדלק,מבחינת חלפים,לא יודע אם הפיאט זולה משמעותית,שווה אולי לצלצל למורשה לברר עלות טיפול למשל או סתם כמה חלפים.

סך הכול 2 הרכבים טובים,כול אחד יתרונות משלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה רע בגיר רובוטי? אני נוסע על אחת 2007, שעברה 90K בהשכרה לפני שהבוס שלי קנה אותה והגיר לא עשה שום בעיות חוץ מרגע הקניה עצמו ואז הוחלף של משהו (אולי מצמד) במסגרת אחריות של אותה חברת השכרה ממנה קנה. מאז כבר שנים אין בעיות. אם הרכב יהיה פרטי ושמור +מעט ק"ם אני לא רואה סיבה שיעשה בעיות. אגב, אם אני לא טועה, רק הרובוטית הגיעה עם 6 כ"א איתם היא קיבלה 5 כוכבי בטיחות, בידנית היה רק 2, תקנו אותי אם טעיתי.

• תוכן חדש...