Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו הולכים לבדיקה של סיריון עם פגיעה בפגוש האחורי מצד ימין.

היא טוענת שהיא בדקה ופחחות עולה 300 ש"ח

האם הגיוני? מה המקסימום שזה יכול לעלות?

זה טיפה יצא מהמקום מצד ימין.

והאם מפגיעה כזאת תיתכן מכה בשילדה?

תמונה.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסיריון הפגוש האחורי קרוב מאוד לקורות של השלדה ולכן באופן עקרוני יתכן שממכה קטנה יתקבל נזק ב"קצה שלדה". לא נראה לי שזה המצב כאן אבל קשה לשפוט על סמך תמונה אחת.

בכל מקרה, תיקון כזה יכול לעלות 300 ש"ח לפני מע"מ במוסך פחחות בסיסי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להלן תוצאות הבדיקה.

סיריון 2008 יד 2 ראשונה מליסינג. מחיר מבוקש 35 אלף ולא מוכנה לרדת שקל מתחת

99 אלף ק"מ. רכב שמור

מה אתם אומרים? כמה יעלו כל התיקונים? מתלבטים אם לקנות, אמורה להחזיר לה תשובה ממש עוד מעט כי יש עוד קונים פוטנציאליים.

המנוע והגיר מצויינים לטענת הבודק והוא אמר שלדעתו זה יעלה סביב 3000 ש"ח הערכה גסה.

יש פחחות לעשות בפגוש אחורי שהבנתי שעולה 300 ש"ח והבוכנות שמחזיקות את הדלת של הבגאז לא תקינות וצריך להחליף כי זה יורד

ולא נשאר למעלה.

תודה מראש

תמונה (1).jpg

תמונה.jpg

פורסם

עכשיו, כשאתה מצרף גם את טופס הבדיקה שעשית המצב נראה אחרת. אני לא יודע מה ההיגיון בלשאול חצאי שאלות שמופזרות בכל מיני פורומים שונים, אתה רוצה לקבל חצאי תשובות או לקבל את התשובה המלאה והמדויקת?

בכל מקרה, עכשיו הכל ברור. הרכב קיבל מכה רצינית מאחור שגרמה לנזק ברצפת תא המטען. זאת לא מכה קטנה וזה לא רכב שמור. איפה צמיגים שצריך להחליף, ציריות עם גומיות גמורות, משולשים ועוד. לדעתי הרכב לא שווה את המחיר שאתה מציין, תעבור הלאה.

פורסם

צמיג להחליף - רק אחד. ציריות יש רק אחת להחליף.

כמה להערכתך כל הדברים האלה יעלו?

אגב, הפגיעה בריצפת המטען לטענת הבודק לא גרמה לנזק לשילדה.

זה הגיוני? חשבתי שהריצפה זה השילדה עצמה

פורסם

לא מחליפים צמיג אחד, זה לא בטיחותי. מחליפים במינימום שניים.

צירייה אולי צריך להחליף כרגע רק אחת, אבל אם נסעו עם גומיות מגן קרועות כנראה שגם השנייה בדרך לפגוש את בונה עולם.

זה לא רק עניין של עלות התיקונים הדרושה כרגע, זה העניין שהרכב הזה נראה די מוזנח וכל זה לפני שהזכרנו את הפצצה שעבר מאחור. יש מאות סיריון בשוק, למה להיצמד לזאתי שעולה ממנה ריח עז של נבלה?

הרצפה היא לא חלק מהשלדה אבל היא כן מעידה על תאונה שהיא מעבר ל"תאונת חניה" מאחור.

פורסם

הבודק אמר על הרכב שהוא רכב מצויין בגלל זה אני "מתעקשת" הוא אמר שהמנוע והגיר ממש מעולים והוא לא יודע לגבי המחיר אבל

אם המחיר נמוך מהמחירון שווה להשקיע את הכסף.

פורסם

סתם רכב מוזנח ועוד במחיר מונפץ.

למה לא לגשת לאוטו סנטר למשל ולקנות שם סיריון נורמלית? יש שם סיריונים שנת 2010 עם 90 אלף ק"מ בערך, וכל התיקונים על חשבונם ויש אחריות גיר מנוע לשנה...

מספיק שתוציאי על הרכב הזה 3-4 אלף ש"ח בתיקונים מסביב על כל ההזנחה שהוא ספג, וההפרש בין הסיריונים של אוטו סנטר והסיריון הזה יצטמצם משמעותית...בטח ובטח אם פורסים אותו על פני 5 שנים.

תכל'ס, נכון לעכשיו (לפני תיקונים) - ההפרש בין הסיריון הבלוי הזה לבין אחד במצב טוב בהרבה, הוא סביבות 300 שקל בחודש.

לא שווה?

פורסם

ואני אומר לך להביא לי מיליון דולר. אז גם על זה את מוכנה להתעקש?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אנשים יקרים.

לא שאלתי אם שווה לקנות ועם כל הכבוד ל 300 ש"ח המוצעים פה לרכב אחר, אף אחד לא יודע כאן מה מצבי בחשבון הבנק.

שאלתי, כמה לדעתכם יעלה התיקון. זה הכל

זה מה שאני צריכה לדעת וזה יעזור לי אם אקנה או לא.

ואני מאוד מאוד מאוד מעריכה את הזמן שאתם משקיעים כדי לענות לי. אף אחד כאן לא חייב לי כלום!

פשוט זה לא נעים לשמוע משפטים כמו תשקיעי עוד 300 ש" כשלאנשים אין מושג אם אני יכולה או לא. זה קצת לא לעניין לדעתי

תודה

פורסם

צמיגים זה כ 500-600 לצמיג (זוג)סביר (למשל מקסיס) .

משולשים וציריות (בהנחה של רק צד אחד למרות שנהוג להחליף שני צדדים) בהחלט יכול להיות 1000 שח (צריך גם כיוון פרונט).

עוד טיפול רגיל ליישור קו (שמנים וכו) כ 400 שח.

בנושא הפחחות , אם זה רק הטמבון ובהנחה (מאד גדולה) שלא נפגעו חלקים מאחורי הטמבון אז עוד כמה מאות שקלים .

גילוי נאות , לפני 5 חודשים מכרתי כזה רכב בדיוק 2008 מקוריות ליסינג עם 96 א ק"מ שהיה שמור מאד מאד ב 40,000 שח.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

גולשת יקרה,

את צריכה להבין שברכישה של רכב משומש יש עלויות שהן מעבר לעלות יישור הקו הראשון. זה שיעלה לך X ש"ח עכשיו כדי להביא את הרכב למצב תקין לא אומר שבעוד שבועיים לא יגיע משהו חדש ולא אומר שכשתרצי למכור את הרכב הזה בעוד כמה שנים הוא יהיה שווה משהו. כן, גם ירידת ערך זאת הוצאה.

אנחנו בסך הכל לא רוצים שתיפלי על נבלה שתוציא לך המיץ בעלויות אחזקה שוטפת ואחר כך תוציא לך את המיץ כשנסי למכור אותה. גם בלי להוסיף עוד 300 ש"ח בחודש אפשר למצוא רכבים במצב טוב יותר.

לשאלתך -

זוג צמיגים (כאמור, לא מומלץ להחליף רק אחד) - 500-600 ש"ח לצמיגים סבירים.

גומיות מגן לציריות - 200-300 ש"ח לכל צד כולל עבודה. אבל סביר להניח שבעתיד הקרוב תצטרכי להחליף גם את הצירייה, עניין של עוד 500-1000 ש"ח לכל צד (אני לא יודע בע"פ כמה עולה כל צירייה לסיריון).

פנסי חזית פגומים - 100 ש"ח לליטוש פנסים במידה וזה הפגם. אם הפנס שבור או בלתי ניתן לליטוש מדובר בכ-400-500 ש"ח לפנס חדש תחליפי.

תיקון פגוש - 500 ש"ח.

משולשים וכיוון פרונט - יכול להגיע גם ל-2000 ש"ח, תלוי מה צריך לעשות.

אני לא מתייחס לליקויים שכתובים בסעיף המנוע כי לרוב הם כסת"ח, אבל אם המנוע באמת שורף שמן אז צריך אובראול או להחליף מנוע מפירוק. סדר גודל של 3,000-4,000 ש"ח.

ואני לא נכנס לעובדה שעדיין מדובר ברכב שתוקן לאחר תאונה לא קלה - זה משהו שאי אפשר לתקן.

פורסם

ממליץ בחום לא לגעת ברכב. פירטו לך מספיק מדוע, למה את מנסה בכוח ללכת על הרכב הזה ? כי כבר בדקת ? זרקי את ה500 שקל האלו לפח מאשר לגעת ברכב שיעשה לך מרורים.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

צביקה סיכם לך יפה את מצב הרכב וגם את עלות התיקון המשוערת. לא רואה סיבה להתעקש על

הרכב הספציפי הזה, ויש לא מעט סיריון בשוק. אם המחיר היה נמוך משמעותית אולי היה שווה,

וזאת בהנחה שתחזיקי את הרכב כמה שנים טובות.

• תוכן חדש...