Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הבעיה כזו דוד שלי התחבר לתשתית של בזק במקום הוט.

הבעיה שהנתב של בזק יושב בסלון

והמחשב הנייח יושב בחדר (יש אחד) ולידו יש נתב אחר של Tp link

הצלחתי לשרשר בניהם ולגרום לTp גם לשדר אך אני מעוניין שהוא לא ישדר (לא מחייב אך רצוי) אלא רק יקלוט ואז להעביר את האינטרנט דרך כבל רשת שמחובר אל הTp.

איך אני עושה את זה?

תודה

404

פורסם

אין אפשרות להעביר את הנתב של בזק בסמוך למחשב? אפשר לחבר את נתב בזק לכל שקע טלפון שקיים בבית והוא יפעל באותה מידה. אם יש מחשב בודד פשוט מעבירים כבל מהנתב של בזק למחשב.

אם אין בחדר שקע בזק בדוק אם ניתן להעביר קו לחדר, דודך ירויח גם את חיבור האינרנט וגם חיבור טלפון נוח ליד המחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין דרך להעביר כבל, זה לא נח שהכבל ירוץ בכל הבית - זה נפסל מיידית.

ואין עוד נק׳ בזק קרובה - בבזק רוצים 200 ש״ח על התקנה.

תודה בכל אופן, יש למשהו רעיון אחר?

אתה נכנס להגדרות של הTP דרך המחשב (אתר 192.168.0.1 או משהו כזה) ומבטל את הרשת האלחוטית

וזה לא יבטל את האינטרנט חוטית?

404

פורסם

לכל ראוטר יש TX POWER - זה שידור. תוריד את זה למינימום שהנתב השני קולט, וזהו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בן אדם, קצת היגיון...

אם שני הראוטרים מחוברים ביניהם בצורה אלחוטית אז שניהם חייבים לשדר. אין מצב כזה בו ראוטר אחד רק קולט.

בוא נדמיין מצב כזה: אתה יושב עם הלאפטופ בחדר, כותה הודעה בפורום ולוחץ ״פרסם תגובה״.

ההודעה עוברת מהלאפטופ לראוטר של tp link ועכשיו מה? איך היא תגיע לשרת של הפורום? הדרך היחידה היא לשדר אותה מה tp link לראוטר של בזק ומשם לאינטרנט.

ברגע שביטלת את השידור שלו, מנעת ממנו להתחבר לראוטר המקורי וחיסלת כל סיכוי להתחבר לאינטרנט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכוונה הייתה שלא יוכלו להתחבר אליו ישירות בחיפוש עם הלפטופ,

כלומר שיזהו רק נתב אחד.

ההסבר שלי היה לוקה קצת :)

בכל אופן כנראה נשאיר את השני שגם ישדר לכולם כי בחדר הקליטה מהנתב הראשי נופלת לפעמים.

404

פורסם

ואיזה טוב יצא מזה?

אם זה מה שאתה רוצה חפש אופציה שנקראת "broadcast SSID" או משהו בסגנון הזה ובטל אותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תהפוך את הראוטר לריפיטר. ככה אתה משכפל את הרשת של בזק דרך הראוטר הזה. ז"א שמי שירצה להתחבר לרשת של בזק, לא יוכל כי הוא עדיין יצטרך ש"מ וסיסמא.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...