Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב שיהיה בקטגוריית המיני ... שיהיה שנה 2003 ומעלה וחובה אבל חובה חסכוני .. כמה שיותר. וגם חובה אוטומט

פורסם

מה לגבי האחזקה? מתפשר או גם בה אתה רוצה סופר זול?? יש העדפה או שלילת דגמים כגון צרפתיות גרמניות אמריקאי סיני קוריאני או יפני?

😉

פורסם

לא שולל כלום ... הפיאט גרנדה 2007 הייתה אופציה .. עשיתי עליה נסיעת מבחן והיא לא נוחה ..

בכללי שיהיה רכב חסכוני ואמין (שישרת אותי שנה וחצי לפחות)

פורסם

יש לך את הפיאט פונטו ספייס מ 2006 דגמים מאוד מוצלחים לא זוללים דלק אמינים טיפולים נוחים וזולים ועוד ישאר לך עודף לסדר את האוטו מבחינת מערכת אולי צמיגים מצבר לא יודע מה אני למשל נורא פדאנט אם אני קונה רכב אני עושה ישור קו רציני מאוד כך שלא יהיו הפתעות בדרך חוץ מזה אתה חייב להתחיל לחשוב על ידני כי בתקציב הזה משנת 2003 יפתחו לך המון הצעות אבל המון גם נוחות גם איכות!

😉

פורסם

שלום,

אם אין לך בעיה לנהוג על רכב ידני ואתה מחפש חסכוני, פיאט פנדה.

בהרבה פחות כסף ממה שרשמת אתה מסוגל בקלות למצוא דגם סביב 2008 והרכב מאוד חסכוני.

במידה והגיר הידני לא נוח לך הרכב הנ"ל מגיע גם בגרסה רובוטית (פחות מומלץ).

בהצלחה.

פורסם

רשמתי .. אך ורק ידני .. אני מחליף אותו בגלל שהוא ידני . הייתי רוצה דגם 2005 ומעלה כמו איביזה 05 .. אבל אין מישהו מהאיזור שלי שמוכר אחד..

פורסם
רשמתי .. אך ורק ידני .. אני מחליף אותו בגלל שהוא ידני . הייתי רוצה דגם 2005 ומעלה כמו איביזה 05 .. אבל אין מישהו מהאיזור שלי שמוכר אחד..

אה אתה גם מחפש משהו מהאיזור שלך?!! אני מציע שתיכנס ליד 2 ותסתכל קצת על רכבים למכירה ושוב אני אומר תתפשר גם לידני כי אין כמו חווית הנהיגה בידני! וכמו שאמרת איביזה בשנים האלו 05 06 אחלה רכב מכל בחינה

😉

פורסם
אה אתה גם מחפש משהו מהאיזור שלך?!! אני מציע שתיכנס ליד 2 ותסתכל קצת על רכבים למכירה ושוב אני אומר תתפשר גם לידני כי אין כמו חווית הנהיגה בידני! וכמו שאמרת איביזה בשנים האלו 05 06 אחלה רכב מכל בחינה

שאני מדבר על באיזור שלי זה ברדיוס של 100 קמ (אני גר בקריית שמונה) מצאתי איביזה 2007 ב39 אלף ... היא אמינה ?

פורסם
שאני מדבר על באיזור שלי זה ברדיוס של 100 קמ (אני גר בקריית שמונה) מצאתי איביזה 2007 ב39 אלף ... היא אמינה ?

סיאט זאת חברה מאוד אמינה בוא לא נשכח שהיא חברת בת של פולקסוואגן טיפולים אולי טיפה מעל הממוצע אבל באמת אחלה רכבב ידני יעשה לך חווית נהיגה יותר כפית וכמובן הוצאות הדלק שלך יופחתו משמעותית. אני הייתי ממליץ ללכת לראות את הרכב ובמידה ואתה אוהב אז ישר לבדיקה! שוב אני חוזק בדיקה!! אם הכל בסדר לך על זה! תנסה בסוכנויות רכב או במגרשים לפעמים יש שם מציאות מדהימות הם מוכרים פחות בהרבה מהמחירון, לא צריך לפחד ממגרש רכבים גם שם יש רכבים מאוד טובים בדרך כלל מי שמוכר למגרש זה אנשים עצלנים שאין להם כוח להיתקע עם הרכב ובדרך כלל יש להם עודף כסף אז גם בעל המגרש מרוויח וגם הקונה החדש!

😉

• תוכן חדש...