Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי דייהטסו שרייד סדאן 1997. לאחרונה, שניים מתוך ארבעת הכפתורים של החלונות החשמליים ביחידת הכפתורים החשמלית המרכזית אשר בדלת הנהג כבר לא חוזרים למקומם לאחר שאני לוחץ עליהם. אני מניח שיש בעיה עם הקפיץ במנגנון. האם מישהו מכיר את הבעיה? אשמח להמלצות לטיפול בבעיה ומקומות אמינים בחיפה וסביבותיה.

תודה מראש!

פורסם

בעיה ידועה ברכבים האלו, חפש לך פאנל בפירוקייה הקרובה אליך. מהר, מהר לפני שיגמר.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
בעיה ידועה ברכבים האלו, חפש לך פאנל בפירוקייה הקרובה אליך. מהר, מהר לפני שיגמר.

לדעתך אי אפשר לתקן בעיה זו? יצרתי קשר עם לוסיא גלס ונאמר לי שהם מטפלים בבעיה שכזו.

כמה אמור לעלות פאנל שכזה להערכתך בפירוקיה?

פורסם

אצלי היתה בעיה דומה בפיג'ו, החלון היה יורד ומסרב לעלות.

הבעיה היתה מגע רופף.

אתה יכל לפתוח את המנגנון ולנסות להחזירו למקום לבדוק זאת בטרם תחליף לך את המנגנון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טיפ קטן שלא קשור לבעיה הספציפית שלך.אני נתקל באנשים שתופסים בקבוק של ספריי סקאי ו"מתחרעים" איתו על כל מיני מתגים ולחצנים ברחבי הרכב,החומר הזה אסון לרכיבים האלקטרוניים מפני שהוא מחלחל ונשאר שם וע"י כך יוצר נזק מתמשך.הפתרון לעבור. לקרמים או משחות איכותיים, לחלופין לרסס על המטלית ואז לעבור על החלק.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...