Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי פיקנטו חדשה ולקח לי בדיוק 5 דקות להבין שהסאונד של המערכת המקורית היה מבייש טרנזיסטור...

החלפתי את הרמקולים המקוריים לרמקולים קואקסיאלים של אינפיניטי ( 4" על הדשבורד קדימה ו-5.25" בדלתות מאחורה)

ולא תאמינו , עדיין שומעים על הפנים .... בווליום גבוהה יש כל מיני טיקים כאלו שנשמעים מהרמקולים הקדמיים כאילו שהטוויטר עומד להתפוצץ.. ואת האחוריים לא שומעים בכלל ...

בקיצור , לא יודע מה לעשות , הוצאתי כבר כסף על רמקולים כך שלא אוציא שוב על רמקולים אחרים ( גם כי אני לא רוצה קדיחות והתאמת רמקולים גדולים יותר במקומות הקטנים המיועדים לרמקולים )

יש לי גם סאב , כדאי לחבר ? כרגע אין באסים בכלל , מה האפשרויות ?

להחליף את הרדיו המקורי ?

ניתן לחבר סאב לרדיו דיסק רגיל ללא מגבר ?

להעלות את הרמקולים מהדלתות האחוריות ( שכרגע לא שומעים אותם כמעט בכלל בגלל המיקום שלהם ברכב ) למדף האחורי כדי לשמוע אותם ?

אשמח לשמוע את דעתכם .

קחו בחשבון שהתקציב שלי דל מאד ( גג 2000 ש"ח )

תודה

פורסם

חפש מגבר, טוויטרים וקרוסים ביד שנייה ככה תוכל להשתמש במה שכבר קנית, ועדיף להתייעץ לפני שאתה קונה, עדיף פשוט לקנות סט קומפוננט 4" שהיה מאוזן מלכתחילה.

מנחתים לא מומלצים בכלל אבל בעקבות התקציב (לא יודע אם ייכנס גם hu וגם מתאם) נראה לי שאין ברירה.

חיווט והתקנה.

סאה תוסיף בעתיד.

חפש פה בפורום, יש לפחטת שני התקנות יפות ברכב זהה.

SCANSPEAK

פורסם

מה שאני הייתי עושה קודם כול זה להחליף את המערכת המובנת הגרועה

במכשיר אפטרמרקט טוב ,אם הייתה רוצה לחסוך הייתה מתקין 6X9 אחוריים

בנוסף לקוואסלי על הדשבורד וסוגר סיפור ,במצבך אין באס במערכת כך שאתה יכול להוסיף מגבר +הסאב שיש לך במסגרת התקציב

זה יוסיף מאוד לתוצאה הכללית.

• תוכן חדש...