Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת שיפוץ דירה אני מעוניין לקנות אהילים. מצאתי באיביי חנות בהונג-קונג המוכרת אהילית לטעמי. הבעיה היא שחלקן עשוים זכוכית.

האם מישהו התנסה בהזמנת מוצרים דומים, ויכול לספר אם נסיונו הוא שהמוצרים מגיאים שלמים או שבורים, ומה עושים במקרה של שבר?

אני חייב לציין כי עלויות המשלוח גבוהות, השאלה היא אם עלויות אלה מבטיחות אריזה בטוחה או ביטוח (הדבר אינו מצויין ברשימות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יצא לי להזמין אהילים מחו"ל, אבל יצא לי לקנות אהילים בארץ (מיוצרים בסין) והאריזות טובות.

האהילים באים מפורקים, כל חלק ארוז בנפרד בניילון בועות ובקלקר. כל החלקים מופרדים ואין מצב שחלק נוגע בחלק.

מה שאומר שאת מבחן הזעזועים זה אמור לעבור.

אתה יכול לברר עם המוכר על טיב האריזה ולבקש ממנו לשים מדבקות גדולות של מוצר שביר. חוץ מזה תברר עם המוכר אם המחיר של ההובלה כולל ביטוח.

פורסם

חברות בלדרות מכובדות מבטחים את המוצרים שלהם נגד שבר ונזק. כמו שאמר זה שמעליי, שאל את המוכר בפירוש באם המחיר כולל ביטוח לנזק אשר עלול להיגרם במהלך השינוע של החבילה אלייך. אם לא, שאל אותו כמה יעלה כזה ביטוח. אם כן אז אתה מסודר. שמור את ההתכתבויות הללו במקרה שיקרה משהו. ככה אתה יכול להוכיח לפיפאל שעניין כיסוי הנזק היה מוסכם לפני משלוח החבילה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...