Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמרו להם המכשירים, הציע לי הבחור הנחמד בחנות לקחת באותו מחיר רדיו של פיוניר דגם DEH2550 שמחירו בחנויות אחרות - 500 שקלים, כלום שעל העסקה המדהימה עם הקופון הנדיר הפסדנו 50 שקלים. ארץ ישראל המדהימה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מצאתי את המכשיר באתר שלכם, מה מחירו אצלכם?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא מצאתי אצלך באתר, שים לינק..

חייגתי לסלולר התקנות, אמרתי שהזמנתי והם אמרו שיש במלאי וגם שלוש שנים אחריות יבואן רשמי... לא יודע למה אמרו לtanjah שאין במלאי, אני כנראה אזמין לי אחד ואתקין אחרי יום העצמאות..

פורסם

נקודה למחשבה אלכסנדר...

האם לא שווה להרים כפפה ולעדכן את האתר כמו שצריך?

אני כבר לא מדבר על עיצוב עדכני שימושי ויעיל, זה יבוא בשלבים...

פורסם

אלכסנדר: אתם מוכרים את המכשיר לא מהיבואן הרשמי, האחריות הינה רק לשנה אחת, ניראה לי עדיף לקנות עם 3 שנים אחריות ולהוסיף 50 שקלים

פורסם

אין לי מושג, סלולר התקנות מוכרים אותו עם 3 שנים אחריות (התקשרתי ושאלתי וביררתי אם יש במלאי כי מישהו רשם שאין)

• תוכן חדש...