Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מה עדיף לעשות במקרה כזה ?

לערב ביטוח ? לתקן את הנזק עצמאית כדי שמחיר הביטוח לא יעלה ?

לבדוק מה עלות התיקון.

עם המחיר שהוצע לך סביר לשלם ללא התערבות של הביטוח.

במידה והנזק משמעותי והעלות גבוהה לערב את הביטוח ולשלם את ההוצאות דרכו,

לשם כך יש ביטוח.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו לא יודעים אם הנהג עם הגרר שבלם היה באמצע עקיפה או סתם התנחל בשמאלי.

לדעתי הטימטום של בלימת הפתע הזאת שנועדה ללמד לקח את פותח הת'רד יותר בריונית מאשר ההבהוב לפינוי הנתיב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני חושב שהתנהגות ביריונית היא התנחלות בנתיב שאינו ימני וגרימת עיכוב לתנועה. מעבר לסיכון הבטיחותי שאותו מתנחל ביריון גורם, הוא גם גורם לשאר הנהגים לבצע עבירה, משום שהם נאלצים לעקוף אותו מימין.

בדרך כלל מדובר בטימטום לא בבריונות, בכל מקרה, לא פוטרים בעית בריונות אחת, בבריונות אחרת. בטח לא בכבש מהיר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

בהתחשב בכך שבמבחן התוצאה נגרם סיכון לצד הפרעה לשאר משתמשי הדרך, זה באמת לא משנה האם זה נגרם כתוצאה מביריונות, טמטום או שילוב של שניהם ביחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים עם מי שכתב שמדובר בבריונות מצד פותח השרשור, אותה אנחנו רואים חדשות לבקרים בכבישי ארצנו.

אז נכון, יש נהגים על הפנים, זקנים לא מודעים וכו', אבל ההבהוב הביריוני הזה תוך כדי הצמדות ברורה עד כדי מרחק נגיעה, היא מסוכנת, עבריינית ולא ראויה. אם זה שלפנים לא מבין בפעם הראשונה שקיבל הבהוב קל, הוא גם לא יבין כשתצפצפו לו ותהבהבו באגרסיביות.

פורסם

בהחלט זה בריונות

אבל זה עוד טוב , היה לי מקרה דומה בכביש 6 מדרום למרכז.

אני נהגתי באוטובוס נעול על 99 ,אוטובוס נוסף רצה לעקוף אותי.

משום מה זה לכך לו הרבה זמן, היה רכב פרטי שישב לו על התחת.

הנהג בסוף התעצבן עקף אותי מצד ימין =שוליים

עבר לנתיב השמאלי ונתן ברקס לאוטובוס שהפריע לו!

לא מבין איך או לא פחד מהאוטובוס ?

לא חסר מטורפים...

• תוכן חדש...