Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני לפני בחירת רכב חדש מליסינג (פרטי לא בא בחשבון, מאחר ואני עושה 45000 ק"מ בשנה).

ההתלבטויות הן בין המכוניות הבאות:

* פורד קוגה (הדגם הבסיסי)

* שברולט קפטיבה ספורט (2*4)

* אופל אינסיגניה

* וולוו S60 מנוע 1.6 טורבו (180 כ"ס)

אני צריך רכב חזק, מאחר ואני עולה כל יום כמעט מהשרון לירושלים, או לחלופין נוסע לבאר שבע. חשיבות גבוהה גם לנוחות (כ-3 שעות ביום על הכביש) ובידוד רעשים.

כרגע נוסע על C5 (מנוע 2000, שנת 2010) - הרכב מאוד נח אבל **חלש**.

אשמח גם להמלצות נוספות, אם רלוונטי.

כמו כן, האם כדאי לחכות חצי שנה למאליבו ולמונדיאו החדשות?

תודה!

פורסם

הקוגה והקפטיבה הן לא ממש אמורות להיות בקטגוריית מנהלים כי בפועל הן מרגישות כמו קטגוריה נמוכה יותר (רמת גימור, איכות נסיעה).

האינסיגניה חזקה מאוד ואיכותית מאוד, אבל כרגיל אצל אופל - משהו שם לא לגמרי זרם עד הסוף ובפועל זו מכונית לא מאוד מרשימה וגם לא זוכה להצלחה כ"כ.

הוולבו די מתאימה לדרישות שלך. רכב מאוד מאוד איכותי ואני מציע לך לעשות עליו נסיעת מבחן, לראות אם ה 1.6 טורבו מספיק גמיש ונותן זמינות כוח טובה.

אם אתה יכול, תנסה גם את הסקודה סופרב המהוללת שנותנת בתא הנוסעים הרגשה של כמה וכמה רמות למעלה.

פורסם

תבדוק את המאזדה 6 החדשה עם מנוע 2.5 ליטר, הרכב חזק מאוד (190 כ"ח) ונוחות נסיעה מצוינת.

בלי קשר הוא חסכוני בדלק גם בגלל מערכת כיבוי המנוע ברמזור

פורסם
תבדוק את המאזדה 6 החדשה עם מנוע 2.5 ליטר, הרכב חזק מאוד (190 כ"ח) ונוחות נסיעה מצוינת.

בלי קשר הוא חסכוני בדלק גם בגלל מערכת כיבוי המנוע ברמזור

די כבר עם הקשקוש הזה של מערכת עצור וסע שחוסכת דלק. אתה מציין את זה כאילו היא מורידה את הצריכה בעשרים ליטר לשעה. כל מכונית שנייה היום יש לה את המערכת המיותרת הזאת והיצרנים מכניסים אותה בגלל תקנות זיהום אוויר. החיסכון שלה הוא מינורי. ולגבי המאזדה 6 היא נופלת מרוב המכוניות שהוזכרו כאן בהמלצות. היא משפחתית גדולה, לא מנהלים ואי אפשר להשוות אותה לאינסיניה, סופרב, מונדיאו, או 508 מלבד אולי במחיר.

פורסם

יואב שלום,

עד כמה שאני יודע - ואם אני לא, אז אני באמת אשמח לדעת - בליסינג תפעולי משלם על דלק "בקבלנות" - סכום מסוים של כסף מוקצה לדלק, ואפשר לנסוע כאוות נפשך - כמובן בהתאם למגבלה השנתית של הרכב, הרשומה בחוזה.

לאור העובדה שאת התשובה לשאלה הנ"ל עוד אינני יודע, אתן שתי אפשרויות. קטגוריה עם מנועי בנזין, וקטגוריה עם מנועי סולר. אגב, גם אם הנושא של צריכת דלק למול הנסועה אינו רלוונטי - מנוע סולר עדין מהווה אופציה לא פחות טובה, בעיקר בשל עוצמת המנוע, ולא פחות חשוב - טווח הנסיעה.

בכל מקרה, המאמץ העיקרי כאן, הפרמטר המרכזי, זו נוחות הנסיעה.

סיטרואן C5 - אתה כבר נוסע על אחת כזו, אבל בוודאי על זו בעלת מנוע ה-2.0 ליטר - מנוע חלש, המשודך לתיבת 4 הילוכים גריאטרית. התוצאה? עוול גדול לרכב הנפלא הזה. אז למה רשמתי אותה כאן? קודם כל, כי זו עדיין המכונית הכי נוחה שיש (בגירסה עם המתלים ההידרופניאומטיים; יש גם גרסה עם קפיצי ברזל - שבוודאי לא תשתווה למתלים המתוחכמים), ביחס לכל מה שיש עד חצי מיליון שקל - וגם אז, אני בספק גדול (רכבים עם מתלי אוויר יהיו נוחים יותר מצד אחד. מצד שני, הרבה מהם נועלים צמיגי 19 אינטש וצפונה, עם חתך נמוך, שפוגמים באיכות הנסיעה). עד כאן אתה כבר מכיר. מה שאתה לא מכיר - זה שיש מנוע 1.6 ליטר טורבו. מנוע חזק, משודך לתיבת 6 הילוכים זריזה וחלקה. באמת יופי של אוטו.

אינסגניה צורכת הרבה יותר מדי דלק והיא גם לא נחשבת "נוחה". קפטיבה ספורט? רכב.. בסדר, אבל לא כל כך רלוונטי - לא מבחינת המנוע, ולא הנוחות.

סופרב? גם לא. נוחות הנסיעה לא גבוהה, וחודש לא מעט רעש מבתי הגלגלים.

S60 - רלוונטית. נוחה וחזקה.

פורד קוגה (רק בגימור הבסיסי - בגלל צמיגים קטנים יותר, בחתך גבוה יותר) - נוח וחזק.

במקומך הייתי בוחר בסיטרואן, עם המנוע הנכון והמתלים הנפלאים.

פורסם
די כבר עם הקשקוש הזה של מערכת עצור וסע שחוסכת דלק.

בהחלט מסכים עם קודמי.

יעיל עבור תקנות זיהום אויר.

הארץ, בנסיעה ברמזורים בקיץ, כשאי אפשר לוותר על המזגן - לא יהיה בשימוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הקפטיבה ספורט היא אחת המרווחות והחזקות לקטגוריה, לרכב מנוע 2.4, 182 כ"ס

המאליבו תהיה עוצמתית יותר, מנוע 2000 טורבו, המפיק 259 כ"ס.

אני מציע שתתאם נסיעת מבחן כדי שתוכל לחוש בעצמך,

אני זמין לכל שאלה

פורסם

לוולבו יש יתרון אחד גדול במקרה הנ"ל והוא מושב פשוט מעולה!

ועוד דבר, אפילו בעידן שרוב המכוניות משיגות 5 כוכבים ביורונקאפ, במבחן ריסוק שונה וקשה יותר שנערך לא מזמן בארה"ב חשף את שאר היצרנים (גם הפרמיום) במערומיהם כשרוב רוב הרכבים זכו לציון גרוע עד גבולי והS60 עברה בהצלחה בולטת.

וגם מערכת סיטי סייפטי כסטנדרט היא תוספת נחמדה לבטיחות.

פורסם

תבקש את האופל טורבו ותקבל רכב מעולה, נוח, חזק וכל מה שצריך ברכב מנהלים טוב.

אופציה נוספת אם אתה יכול לבקש זה הסופרב של סקודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גיא - האם המאליבו זמינה בליסינג? מה זמן ההמתנה היום?

הקפטיבה ספורט היא אחת המרווחות והחזקות לקטגוריה, לרכב מנוע 2.4, 182 כ"ס

המאליבו תהיה עוצמתית יותר, מנוע 2000 טורבו, המפיק 259 כ"ס.

אני מציע שתתאם נסיעת מבחן כדי שתוכל לחוש בעצמך,

אני זמין לכל שאלה

• תוכן חדש...