Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים.

לפני מספר ימים קרה לי הדבר הכי מקומם שאפשר.

נסעתי ברחוב שלבים בתל אביב ליד חניון בלומפילד לכיוון מחלף וולפסון בנתיב שמאלי על מנת לפנות שמאלה ברמזור

לרחוב התחייה (לאלה שמכירים). נסעתי במהירות של כ- 45 קמ''ש לערך כאשר טויוטה קורולה נכנסת לי בתאומיות לנתיב,

צפרתי לרכב ולאחר מכן הוא גם בשיא חוצפתו בלם בלימה פתאומית כתגובה (לא היה שום רכב לפניו כך שכמעט בטוח לי שזו בלימה

בכוונה) לאחר שנפתח לי נתיב פנייה שמאלה עברתי עוד נתיב והוא נשאר בנתיב שלו וכשהגענו לרמזור הוא פותח חלון וגם אני פתחתי את החלון, שמתי לב למדי השוטר שלו והוא החל לצעוק עלי ולהעיר לי על הנהיגה שלי, עניתי לו-

''איך בדיוק אני אשם אם אתה מתפרץ לי לנתיב?''

הוא השיב באיום- ''אתה רוצה שאתן לך דו''ח?'' עניתי לו ''אתה יכול לתת לי דו''ח אבל זה לא משנה שום עובדה שאתה

זה שהתפרץ לנתיב שלי ועוד גם בלי לאותת'' והוא פשוט המשיך לדרכו.

השאלה שלי היא כזו- נניח שהשוטר היה מעוניין לתת לי דו''ח, ואני כמובן לא היית בורח והייתי עוצר על מנת לקבל את הדו''ח

למרות שאין שום ספק שאין לי שום אשמה בעניין. עד כמה הסיכויים לבטל היו לטובתי? האם יש כאן דרך לטהר את שמי

או שבצורה הכי מקוממת הייתי משלם את הדו''ח מבלי שהיו מאמינים לי?

שלומי.

פורסם

קרה לי בדיוק את מה שאתה מתאר, רק שאצלי היה מדובר בניידת.

איך שאמרתי לו שיש לי מצלמה ברכב הוא פשוט נתן גז והתעופף לי מהעיניים.

פורסם

נתחיל בזה שטויוטה קורולה לבנה אני מאמין זה לא רכבו הפרטי, זה רכב משטרתי לכל דבר.

במידה והיית בורח אז הוא היה רודף אחריך ומעקב/ עוצר אותך.

לגבי הדוח תמיד טוב לצלם כדי שיהיה תיעוד..

נסיעה טובה, משטרת ישראל.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
נתחיל בזה שטויוטה קורולה לבנה אני מאמין זה לא רכבו הפרטי, זה רכב משטרתי לכל דבר.

במידה והיית בורח אז הוא היה רודף אחריך ומעקב/ עוצר אותך.

לגבי הדוח תמיד טוב לצלם כדי שיהיה תיעוד..

נסיעה טובה, משטרת ישראל.

אביב.

הטויוטה קורולה היתה תכלת עם סיומת 64 (מודל 2008, הקורולות שיש במשטרה הם החל משנת 2010 לאחר מתיחת הפנים).

שלומי.

• ספונסר פורום
פורסם
מתי אנשים יתחילו להפנים שלשוטרים בדרך כלל מותר הכל !!!

תשקיעו 250 ש"ח ותרכיבו מצלמה

אריק אחלה הצעה .

בהזדמנות זו אני רוצה להגיד לחברי הפורום כי נפגשתי בדרך המקרה עם אריק , מסתבר כי מדובר בבחור נחמד מאוד .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כנראה שאין לך מה לדאוג ואתה יכול לשכוח מהמקרה.

אם יגיע דו"ח (על מה בדיוק?), נראה מה עושים הלאה.

אני לא ממש דואג. עד היום לא הגיע שום דו''ח וכנראה שגם לא יגיע.

השאלה אם אין לי שום הוכחה על חפותי, בגדול זה מילה שלי מול מילה של שוטר.

עד כמה הסיכוי הסיכוי שלי לביטול הדו''ח הוא גבוה? וגם אם העניין היה עובר לקוטלי הרשות השופטת,

מה הסיכוי ששופט יאמין לגירסה שלי מול גירסה של שוטר?

אני שוב מציין, מדובר בשוטר שנהג ברכבו הפרטי- קורולה תכלת עם סיומת 64- מודל 2008.

הקורולות הסמויות של המשטרה הן ברובן לבנות ומשנת 2010 ומעלה, לאחר מתיחת הפנים.

שלומי.

פורסם

שוטרים לא חייבים ניידת תנועה כדי להיות בהמות.

לפני כמה חודשים (לפני שקניתי את המצלמה, לצערי), שוטר "חתך" אותי בפניה שמאלה.

אני בימני, הוא בשמאלי, תוך כדי פניה הוא נדחף לי לנתיב ונכנס למפרץ האוטובוס מימין.

נתתי לו צפירה עדינה כאשר הוא נדחף (באמת עדינה, פשוט ציפצופון).

אני המשכתי וראיתי אותו במראה יוצא מהמפרץ ונוסע אחרי עד לרמזור הבא.

עצר לידי, פותח חלון ושואל אותי: "אתה ממהר לאנשהו? למה אתה צופר?"

עניתי לו שהוא נדחף לי לנתיב וכמעט נכנסתי בו.

התגובה של השוטר: "רוצה שאני אתן לך דו"ח?"

אני לא עניתי לו והתעלמתי ממנו, והוא כתגובה מחייך מאוזן לאוזן (האינפנטיל חושב שזה מלחמה והוא ניצח).

נו.

משטרע.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני כ 10שנים,השוטר שלח לי הזמנה לבית דין על נהיגה בקלות ראש וכמובן שהשופט האמין לשוטר ולא לבחור צעיר בן 25.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יום יבוא ואנחנו נכניס להם! לאלה שבאמת מגיע להם! למרות שכל אלה שיצא לי להיפגש איתם היו ממש בסדר איתי ואני עבריין לא קטן.

פורסם
יום יבוא ואנחנו נכניס להם! לאלה שבאמת מגיע להם! למרות שכל אלה שיצא לי להיפגש איתם היו ממש בסדר איתי ואני עבריין לא קטן.

היום הזה כבר מתקרב, והנה הדרך לבצע אותו ואף להקדים אותו:

מתי אנשים יתחילו להפנים שלשוטרים בדרך כלל מותר הכל !!!

תשקיעו 250 ש"ח ותרכיבו מצלמה

השוטרים יודעים שעם וידאו שלהם, הם יהיו בבעיה, ובגלל זה אפילו המפכ"ל הוציא מסמך שמזהיר את השוטרים ממצלמות נהגים (אפילו פורסם פה בפורום איפהשהו), ובגלל זה גם אחד החברים פה אמר שברגע שהוא אמר לשוטר שיש לו מצלמה, השוטר טס משם. הם יודעים שהם יסתבכו אם יש לבן וידאו שלהם חותך.

בקיצור, תשקיעו 250 שקל ותרכיבו מצלמה. אין צורך במילה מול מילה, וידאו מול מילה זה יותר טוב.

סתם דרך אגב, נגיד צילמתי במקרה שוטר מבצע עבירת תנועה, לא משנה אם ברכב משטרתי גלוי, סמוי, או רכבו האזרחי, למי אפשר להעביר את זה כדי שזה יקבל את תשומת הלב הראויה? אני כמובן לא מדבר על משהו שמבוצע במסגרת אירוע כלשהו ששוטר צריך לעבור אדום כדי להגיע לאירוע, אלא סתם על שוטרים כמו שמתוארים פה.

למי אפשר להעביר דבר כזה שלא יעלימו אותו כי זה אחד משלהם?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפותח האשכול , ליחידות מעל הממוצע-(סיור, בילוש ) במשטרה יש ניידות בצבעים שונים , מודלים שונים ואף דגמים לא שכיחים.

למרות שזה יכול להיות גם רכבו הפרטי ..

פורסם
לפותח האשכול , ליחידות מעל הממוצע-(סיור, בילוש ) במשטרה יש ניידות בצבעים שונים , מודלים שונים ואף דגמים לא שכיחים.

למרות שזה יכול להיות גם רכבו הפרטי ..

איזה מודלים לא שכיחים יצא לך לראות על ניידות?

מה גם שהקורולה הזאת היתה עם מכני רוח וכמה ניקלים ועם פרסומת של מוסך על מסגרת לוחית הרישוי מאחור.

שלומי.

• תוכן חדש...