Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דינמומטר או מ.מ.מ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מצאתי לי מיטו באוטודיל בבני ברק עכשיו רציתי לקחת אותה לבדיקה לפני שאני קונה שמעתי על דינמומטר ומ.מ.מ על מה אתם ממליצים וכמה עולה בדיקה לרכב?

תודה

פורסם

הייתי לוקח את הרכב לבדיקת שלדה בלבד במכון (לא מכיר את מ.מ.מ, אבל דינמומטר בת"א הם דיי קפדנים) ובנוסף לבדיקה מכאנית + סורק תקלות, במוסך שמתמצא באלפות. כ"כ מבקש לראות הסטוריית תקלות וטיפולים (רכב דיי חדש, אז אני מאמין שהניירות הללו אמורים להמצא).

alfa 156 2.5.

פורסם

פירסמתי היום שרשור לגבי מ.מ.מ - תחפש ותקרא, כתבתי שם באריכות.

בסיכומו של דבר, אני כנראה צריך להחליף ממיר קטליטי, בעוד במכון ציינו 'רעשים מפחיות המגן' - הבדל של 1000 שח בתיקון...

ממליץ בחום על דינמומטר רעננה. לא מכיר את הסניף בת"א מקרוב.

פורסם
צביקה פיק בגלל שרשום שם דינמומטר אז אתם ממליצים עליהם?

לא, בגלל שיש שם 20 אחוז הנחה ושאלת על המחיר.

שהוא אגב, 450-480₪ לרכב פרטי לפני הנחות.

חוץ מזה שבמקרה אתמול שלחתי חבר לבדוק שם מאזדה מליסינג והבדיקה הייתה אחלה. כלומר, עלתה על כל מה שאני כבר ראיתי פלוס כמה דברים קטנים. בטוח מקצועית יותר מהבדיקה של קומפיוטסכ שעשינו יומיים קודם שהייתה לעג לרש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פירסמתי היום שרשור לגבי מ.מ.מ - תחפש ותקרא, כתבתי שם באריכות.

בסיכומו של דבר, אני כנראה צריך להחליף ממיר קטליטי, בעוד במכון ציינו 'רעשים מפחיות המגן' - הבדל של 1000 שח בתיקון...

הסתבר לך בסוף ש-מ.מ.מ לא טעו באבחנה. לדעתי מגיעה ל-מ.מ.מ. התנצלות.

פורסם
הסתבר לך בסוף ש-מ.מ.מ לא טעו באבחנה. לדעתי מגיעה ל-מ.מ.מ. התנצלות.

צודק, והקדמת אותי - תכננתי לעשות זאת בהקדם.

אז לכל מי שמגיע לשרשור הזה כעת [או בעתיד] - סיכום הבדיקה במ.מ.מ. בני ברק הינו סביר בהחלט ביחס לממצאים ברכב.

יחד עם זאת יש לציין שהבוחן לא אמר דבר לגבי הגה/מסרק [בלאי מוגבר וחופש שמורגש באופן מיידי בנהיגה], וכן הטעה באשר לאפשרות לתקן מגירת מסמכים בתא נוסע ויישור פגוש אחורי [חליפי].

אני חוזר ואומר - ביחס למכונים אחרים, בסך הכל ובדיעבד הם יצאו בסדר.

למרות האמור מעלה, אני נשאר עם המלצתי המקורית על דינמומטר רעננה.

• תוכן חדש...