Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מרבה לקרוא פה אך זו ההודעה הראשונה שלי (את רוב התשובות אני מוצא בחיפוש) לכן אשמח למעט עזרה.

יש לי מגבר לרכב מסוג Pioneer GM-920 ואני מעוניין לחבר אותו לרמקולים ביתיים שקיימים ברשותי (כדי שאוכל להפעילו ע"י גנרטור בעל האש\כנרת\ים וכדומה).

מחיפושים באינטרנט מצאתי שניתן לספק לו מתח של 12v ע"י ספק כוח של מחשב ביתי.

קיצרתי בין הכבלים הדרושים בספק כוח וכרגע הוא מספק את הזרם(בדקתי בעזרת מד זרם) אך יש לי רק שני כבלים שיוצאים ממנו פלוס ומינוס(אדום ושחור).

לפי מה שאני מכיר ברכב יש את ההארקה ועוד הכבל הנוסף שזה האות מהמערכת סטריאו למגבר שידלק.

אני מעוניין לעקוף את כל הנושא הזה ופשוט שברגע שאחבר הכל,שהמגבר ידלק.

אני מצרף תמונה של הכבלים במגבר ואשמח אם תגידו לי מה אני מחבר לפלוס\מינוס\מקצר וכדומה.

המון תודה לעוזרים!!

אגב לפי מה שהבנתי המגבר לפני כן היה מורכב בג'יפ כלשהו של טויוטה ז"א הגיע מובנה עם הרכב כנראה.

כדי להיכנס לתמונות צריך להוריד את המקף הראשון אחרי ה h ז"א שיהיה http ולא h-ttp

מאחר ואין לי 20 הודעות בפורום הוא לא נון לי לפרסם קישורים.

זה המגבר עצמו:

h-ttp://img94.imageshack.us/img94/3783/img10361o.jpg

אלו הם הכבלים שמחוברים אליו כשהירוק והאפור אני יודע שהם אמורים ללכת לרמקולים וארבעת הנותרים (כחול,כתום,אדום,שחור) איני יודע כיצד לחבר אותם

h-ttp://img28.imageshack.us/img28/6111/img10341r.jpg

ופה זה ארבעת הכבלים שדיברתי עליהם מלפני כן רק עם מה שמחובר עליהם

על הכתום יש פיוז ועל האדום יש קופסה שחורה כלשהי.

h-ttp://img546.imageshack.us/img546/7038/img10352.jpg

שוב תודה!:-)

פורסם

בשביל לחבר כמו שאתה רוצה אתה צריך לחבר גם לרימוט את כבל המתח (כבל המתח אמור להכנס גם לכניסת המתח וגם לרימוט).

רק בקשה חברית, קטנה וחשובה, אם יש עוד אנשים לידכם בעל האש, בכנרת בפארק או איפה שזה לא יהיה, אל תהיו קניבלים ותתחשבו בהם, במקומות כאלה כל אחד עם החברה שלו וכולם נהנים, לא כולם צריכים "להנות" ממה שאתה שומע.

תודה!

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
בשביל לחבר כמו שאתה רוצה אתה צריך לחבר גם לרימוט את כבל המתח (כבל המתח אמור להכנס גם לכניסת המתח וגם לרימוט).

הבעיה שיש לי כבל נוסף מיותר ואני גם לא יודע מה הוא הרימוט ומה הפלוס והמינוס לפי ההגיון הפלוס אמור להיות אדום אך משום מה דווקא על הכתום נמצא הפיוז

פורסם

בני תיקון קל זה אינדיאנים!! :twisted:

צהוב = 12v

את הצהוב אתה מחבר לPWR/POWER/12v או איך שלא קוראים לזה במגבר.

לוקח עוד צהוב (משרשר מהראשון או חושף צהוב שני) ומכניס לרימוט.

שחור נכנס לGND/GROUND/- או איך שזה מוצג במגבר שלך כ- מינוס.

JL Audio

• תוכן חדש...