Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית נעלי כדורסל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:-D

החלטתי אחרי המון זמן בו הייתי משחק עם נעלי ספורט רגילות לקנות נעלי כדורסל.

יש לי פציעה חוזרת ברגל (אני מעקם את רגל ימין בקלות) וכל פעם אני מושבת.

אני לא כ"כ מבין בנעלי כדורסל ולכן רציתי להתייעץ.

אם אני רוצה נעליים טובות שיחזיקו לי את הרגל ויקטינו את סיכויי הפציעה במהלך המשחק כמה אני אמור להקציב לכך ?

האם מישהו מכיר חנויות מומלצות בחו"ל שניתן להזמין מהן את הנעליים ובכך לחסוך כמה ג'ובות ?

איזה חברות יותר מומלצות לנעלי כדורסל ?

תודה:-o

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש בערך מיליארד חברות. נייק לדעתי הכי מרוויחה. תחת נייק יש כבר את כל המותגים של אייר ג'ורדן, קינג ג'יימס, קווין לטיפה ושאר הירקות.

כעקרון, נעל צריכה להיות עם תמיכה טובה בכף הרגל. תזכור שאתה קופץ ונוחת הרבה, ואתה לא רוצה להרגיש שום כאב. סוליה טובה, תבלום את הזעזועים בצורה מיטבית. בנוסף, תראה שאתה קושר את השרוכים חזק, והנעל "מתלפפת" סביב הקרסול. פציעות בקרסוליים נפוצות מאוד בזמן שמשחקים כדורסל, בגלל כל התנועות החדות, והנחיתות הרבות. מן הסתם שגם לנוחות יש חשיבות, תוודא שהנעל נוחה וטובה.

האם הכוונה לכדורסל מקצועי? או בסופ"שים? כעקרון נעל כדורסל לא צריכה לראות אספלט, אלא רק פרקט, או PVC שיש במגרשים ישנים. הריצה על אספלט הורסת אותה, אבל אם זו נעל כדי לשחק בסופ"שים, אז אין ברירה בכל מקרה, ועדיף כבר להיות עם נעל כדורסל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בבסיס אני משחק על מגרש אספלט (נראה לי, הרגילים האלה שצובעים אותם בבורדו-ירוק) ובימי שבת הרבה פעמים על אספלט.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...