Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יהיה נחמד מאוד לפתוח דיון או תת פורום של מכירה והחלפות מוצרים בין המשתמשים כאן

עלה לי הרעיון לאחר שקניתי ווקס חדש שהשמתשתי בו פעם אחת ובא לי לנסות עוד ווקסים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מתבקש מאוד.

גם לי יש כמה חומרים של קארפלן, טרטל ועוד שהפסקתי לעשות בהם שימוש, חלקם אפילו מלאים וחדשים.

ואני בטוח שיש מספר לא קטן של אנשים שישמחו לקנות אותם במחיר סימלי ומוזל, אך לא יטרחו לחפש זאת בפורום קנייה/מכירה רגיל.

פורסם

מסכים ומברך על הרעיון. ברמת המאקרו גם יתן מוטיבציה לביצוע טיפולי דייטלינג כאשר המוצרים יהיו זמינים ובמחירים מוזלים.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

+1

גם לי מספר מוצרים חלקם לא נפתחו,שיוצעו במחיר סמלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה ומבורך.

אולי גם אני אמכור חלק גדול ממוצרי דיטיילינג שיושבים אצלי בבית.

חלק כבר חילקתי לשכנים במיוחד ווקסים.

h2hdvzdtnyom.jpg

mm2uojtaw1jm.jpg

wzym2jjjqzi5.jpg

• תוכן חדש...