Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2006 TRAND X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

אחרי חיפושים מרובים והתלבטויות החלטתי לקנות פורד פוקוס שנתון 2006 ברמת אבזור טאנד אקס כמו שהבנתם.

יש לי שני שאלות שאחת לא מתייחסת לפה אבל אם יש דעה כתבו אותה והשני לפה.

1. איפה הכי כדי לקנות תרכב מליסינג או יד פרטית? אם ליסינג אז מאיפה?

2. לפורד שנתון נוכחי האם יש רצועת טיימינג או שרשרת? ומה אני אמור לחפש ולבדוק יותר בקפדנות ברכב זה.

אני מצטער אני זקוק להסברים כי אני מעט בור ועם הארץ בכל הנושא הפנימי של הרכב.

תודה תודה ענקית לעוזרים.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

מכיון שאינך מבין ברזי המכונית עדיף לך שתחפש רכב מבעלות פרטית .

קח חבר שמבין דבר או שניים ואיתו תבדוק את האוטו .

לאוטו יש רצועת תזמון ובס"ה הוא די אמין .

בהצלחה .

פורסם

דגם TRAND X נמכר בעיקר ללקוחות פרטיים. דגם הליסינג הוא רק TRAND, כך שלא סביר שתמצא אותו בחברת ליסינג. בנוסף, 2006 זה שנתון יחסית ישן לקניה ישירות מליסינג (אלא אם כן זה רכב שהגיע אליהם בטרייד-אין).

אם אתה נעול על הדגם הזה אז עדיף לחפש רכב מבעלות פרטית.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

יש רצועת תיזמון ולא שרשרת.

כל השאלות האחרות לא קשורות לפורום הטכני (כמו שכתבת בעצמך) ולכן פתח בבקשה שירשור חדש בפורום יעוץ ברכישת רכב כאן באתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...