Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני דיי חדש בכל התחום הזה.

ישלי פאסט 99 והיא נראת בלי עיין רעה שמורה מאוד נראת כמו 2003 חוץ מהפנסים כמובן חח..

עכשיו ישלי ג'אנט סגנון חצי ניקל כזה כמו שיש בגולף GTI סגנון לא הכי מבריק אבל בסגנון שלו

והוא כולו מתחיל להיות שחור לא יודע ממזה ניסתי פעם אחת להוריד אותו וזה לא עזר בכלל!!!

ישלכם המלצות איך להסיר את הלכלוך בג'אנטים כי ממש מפריע.

והמצלה גם לווקס לרכב ישלי צבע כחול מטאלי על איזה ווקס אתם הכי ממליצים לי?

תודה ושבת שלום :]

פורסם
שלום חברים.

אני דיי חדש בכל התחום הזה.

ישלי פאסט 99 והיא נראת בלי עיין רעה שמורה מאוד נראת כמו 2003 חוץ מהפנסים כמובן חח..

עכשיו ישלי ג'אנט סגנון חצי ניקל כזה כמו שיש בגולף GTI סגנון לא הכי מבריק אבל בסגנון שלו

והוא כולו מתחיל להיות שחור לא יודע ממזה ניסתי פעם אחת להוריד אותו וזה לא עזר בכלל!!!

ישלכם המלצות איך להסיר את הלכלוך בג'אנטים כי ממש מפריע.

והמצלה גם לווקס לרכב ישלי צבע כחול מטאלי על איזה ווקס אתם הכי ממליצים לי?

תודה ושבת שלום :]

שלום,

אם אתה בטוח שהגאנט תפס מעין שכבת לכלוך קשה שלא יורד באמצעים סטנדרטיים, תוכל להשתמש ב extreme metal polish של Chemical Guys

עם פד ידני פשוט תשפשף בעדינות את כל הגאנט, קודם תנסה על אזור קטן כי הגאנט בכל זאת מצופה בניקל/כרום.

זה אמור לחדש לך אותו מעט, ולאחר מכן תוכל לתחזק אותו עם Supernatural Wheel Cleaner של Dodo Juice, חומר שמיועד לחישוקים עדינים מצופי ניקל וכרום.

שני המוצרים זמינים בחנות שלנו, הכתובת בחתימה.

שבת שלום

פורסם

אין להם חנויות ואין להם חניות...

הם מחסן מוצרים (ולא חנות) בעלי אתר אלקטרוני אשר מוציא משלוחים למי שהזמין.

מה שכן יש את החנויות האחרות של המפיץ שכן קיימות, את זה תברר אתם...

פורסם

נסה קודם להשתמש בספריי של סונאקס, אם לא עוזר תמשיך לפוליש שהוצע לך.

משום מה, אני לא מצליח להדביק קישור. תגגל "תרסיס ניקוי לג’אנטים SONAX Xtreme" התוצאה הראשונה תיקח אותך לאוטוסטור.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא כל ווקס יחזיק מעמד על מתכת.

תוכל למרוח Jet Seal109

אחד מאוטמי הצבע הכי טובים שיש, מוצר באמת מצויין, שמתאים גם לכל הרכב וגם לג'אנטים וחלונות.

בקבוק אחד שלו יספיק לך למשך שנים, הוא מאוד מרוכז וצריך ממש מעט בכל שימוש.

המוצר נמצא בחנות האלקטרונית שלנו, הכתובת בחתימה.

תרגיש חופשי לפנות בה.פ בכל בעיה או שאלה.

פורסם

תמונה של הג'אנט תעזור..

לפני שהייתי רץ ועושה פוליש עם Metal polish הייתי בודק איך הג'אנט בנוי.

האם זה ג'אנט חדש יחסית אז הוא סגסוגת כלשהי ועם שכבת Clear Coat ואם זה המצב פוליש מתכת זה דבר רע לעשות. ופוליש רגיל לצבע זה מה שאתה צריך.

בכל אופן יש מוצרים להסרת שומנים ואבק ברקסים מג'אנטים. שווה לך לנסות לפני כל פוליש.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

תוכל למרוח Jet Seal109

אחד מאוטמי הצבע הכי טובים שיש, מוצר באמת מצויין, שמתאים גם לכל הרכב וגם לג'אנטים וחלונות.

.

מצריך הכנה מיוחדת לפני יישום? (ניקוי יסודי של אוטמי צבע קודמים ) או שמספיק פלסטלינה לפני כדאי

שהחומר יתחבר באופן מיטבי?

פורסם

עכשיו אני מצליח לפרסם תמונה של הג'אנט.

מצאתי תמונה בגוגל ישלי כזה ג'אנט רק שהוא כולו מלכלוך כבר ואני מת לנקות אותו ולהגיע למצב של כמה שיותר נקי שיראה:

20110920115331827.jpg

פורסם
מצריך הכנה מיוחדת לפני יישום? (ניקוי יסודי של אוטמי צבע קודמים ) או שמספיק פלסטלינה לפני כדאי

שהחומר יתחבר באופן מיטבי?

ל-bonding / חיבור מיטבי, יש לנקות את כל החומרים הקודמים, אם זה אוטמים קודמים או סתם לכלוך, פשוט למרוח את החומר על שכבה נקיה ככל האפשר.

בכל הנוגע לצבע הרכב, שימוש ב- Vertua Bond408 מגביר את החיבור בצורה משמעותית, ומגדיל את אורך חיי החומר על החלק המטופל.

פורסם
ל-bonding / חיבור מיטבי, יש לנקות את כל החומרים הקודמים, אם זה אוטמים קודמים או סתם לכלוך, פשוט למרוח את החומר על שכבה נקיה ככל האפשר.

בכל הנוגע לצבע הרכב, שימוש ב- Vertua Bond408 מגביר את החיבור בצורה משמעותית, ומגדיל את אורך חיי החומר על החלק המטופל.

כמו שחשבתי. אחכה על שהמנזרנה יהיה פחות אפקטיבי (עדיין מחזיק מעמד יופי) ואז אחשוב על יישום

חומר אחר, אולי Jet Seal109

• תוכן חדש...