Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2010-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה סוג התיבה הילוכים בדגם הזה ?

מתלבת בין I30CW לפורטה.

ישבתי בשניהם, וישיבה בפורטה נוחה יותר, אבל רמת גימור ניראת נמוך יותר.

סליחה על שגיות כתיב.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

בקיה פורטה יש גיר אוטומטי רגיל. מודל 2010 מגיע עם גיר 4 הילוכים, מודל 2011 מגיע עם גיר 6 הילוכים, אבל בשני המקרים זה גיר אוטומטי רגיל.

דווקא רמת הגימור בפורטה לא כל כך נמוכה והיא די דומה למה שב-i30cw, חוץ מהסאן רוף שיש בחלק מהדגמים של ה-i30cw.

לדעתי, מכיוון שמבחינה מכאנית זה בגדול רכב מאוד דומה, הבחירה כאן היא נטו עניין של מחיר ושל טעם אישי. תעשה סיבוב על זה ועל זה, קבל כמה הצעות מחיר לזה וזה - ותחליט.

פורסם

יכול להיות שישבת בפורטה LX (רמת גימור נמוכה),

היונדאי גם ברמת הגימור הנמוכה מאוד מאובזרת.

פורטה EX כמובן מאובזרת יותר.

הן חולקות הרבה מכלולים במשותף, היונדאי בטיחותית יותר ולטעמי גם יותר פרקטית (סטיישן יותר פרקטי מ4 דלתות).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על העזרה. אני גר לבד, וחוץ שפעם בשבוע אני נוסע עם הבן שלי לעשות קניות בסופר, למשפחה שלו ואז אני באמת צריך בגז' גדול, אני לא צריך רכב גדול. אז 2011 עדיפה על 2010, ואני אסתכל על EX. אין ברכב הזה שיות אוטומטי ? כמו גם ב I30? כמן כן, גם בI30 תיבה 4 הילוכים ב2010?

פורסם

אם אתה נוסע לבד, אתה לא מצדיק רכב משפחתי בשביל קניות של פעם בשבוע.

בשביל פעם בשבוע אפשר לקפל את המושבים ולהנות משטח אכסון של 700 ליטרים בערך, זה המון.

כן, הדור הראשון של הI30 הגיע בכל הדגמים עם גיר אוטומטי של 4 הילוכים (היו גם ידניות, אך אלו נדירות למדי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איך אפשר לקפל מושבים ולהשיב עוד 2 אנשים ברכב, חוץ מזה אני בן אדם גדול, ולא נוח לי לשבת ברכב קטן. בגלל זה אני הולך על רכב גדול יותר. כרגע יש לי יונדאי אקסנט היא בסד אבל עדיין הייתי רוצה רכב עם מרבח פנימי יותר גדול לנהג.

פורסם

לקנות רכב שהמושבים שלו מתקפלים ב60/40.

זה אומר שמאחור מקפלים שני מושבים, ונשאר מושב אחד לשבת בו, ואפשר לשבת מקדימה.

גם זה מקנה תא מטען עצום בגודלו.

פורסם

אפשר דוגמה לרכב כזה ? יש לי מערכת ברכב עם סאב גדול, ופלטה שישבים על זה מגברים , והפלטה מחוברת באופן קבוע בין מושבים אחוריים לבגז. וזה זה גם מקטין משמעותית את הטע מטן.

• תוכן חדש...