Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קיים לימון בטבע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסיבה האבולוציונית להתפתחות הפרי הזה?

זה נכון שזה בריא וטעים עם תה או משהו, אבל לא חושב שיש הרבה אנשים שמוצאים תענוג בלקטוף לימון טרי מהעץ, ולאכול אותו כמו שהוא.

לא חושב שקיימת חיה שאוכלת את זה.

אז איך קרה שקיימים לימונים בטבע? מה הסיבה האבולוציונית שגרמה לצמח הזה להתפתח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחלק מהצמחים הפרי משמש כדי להגן על הזרע שבתוכו (למשל פירות רעילים) ובחלק משמש להפצת הזרעים שבפנים, ע"י אכילה של חיות וחירבון הזרעים במקום אחר.

כנראה שלימון אמור למנוע מכל מיני חיות רעבות לתת בו ביס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה הסיבה האבולוציונית להתפתחות הפרי הזה?

זה נכון שזה בריא וטעים עם תה או משהו, אבל לא חושב שיש הרבה אנשים שמוצאים תענוג בלקטוף לימון טרי מהעץ, ולאכול אותו כמו שהוא.

לא חושב שקיימת חיה שאוכלת את זה.

אז איך קרה שקיימים לימונים בטבע? מה הסיבה האבולוציונית שגרמה לצמח הזה להתפתח?

אם הייתה לי האפשרות לגדל עץ לימון הייתי עושה את זה בכיף, אני מממש אוהבת לימונים. אני מסוגלת לשתות את המיץ של הלימון בלי שום תוספת של מים או סוכר. אין סלט שאני מכינה בלי מיץ לימון.. לימון הוא אחד התרופות היותר מועילות שיש לנו בטבע.

פורסם
כנראה שלימון אמור למנוע מכל מיני חיות רעבות לתת בו ביס.

אבל אם אף חיה לא תאכל את הפירות, איך העץ יפיץ את הזרעים שלו?

הפירות ייפלו לאדמה ויירקבו שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם הייתה לי האפשרות לגדל עץ לימון הייתי עושה את זה בכיף, אני מממש אוהבת לימונים. אני מסוגלת לשתות את המיץ של הלימון בלי שום תוספת של מים או סוכר. אין סלט שאני מכינה בלי מיץ לימון.. לימון הוא אחד התרופות היותר מועילות שיש לנו בטבע.

את קלאסה.

פורסם

לימון טרי זה לחלשים. לימון כבוש (פרסי) - זה קלאסה !

ואם כבר תוהים על הלימון - מה יאמרו החמציצים? מלבד שכונה על שמם - במה הם תורמים?

פורסם

לימון לא קיים בטבע, הוא הרכבה שנוצרה ע"י האדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לימון טרי זה לחלשים. לימון כבוש (פרסי) - זה קלאסה !

ואם כבר תוהים על הלימון - מה יאמרו החמציצים? מלבד שכונה על שמם - במה הם תורמים?

לימון פרסי יבש, שחור/לבן (כתבלין לבישול) - עוד יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לנו מישהו מהעבודה שיש לו עץ לימון בחצר,תמיד הוא קוטף,פורס אותם על צלחת+מלח ואוכל....

זה בריא מאד !

פורסם

לימון טרי, חתוך לפלחים עם קצת מלח זה גן עדן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...