Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קיים לימון בטבע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיפוש קצר על לימון כבוש יפנה אותך להמוני מתכונים טובים, 99 אחוז מהם מצויינים, פשוט קשה לפספס.

יש המון חילוקי דעות על מה לעשות אבל כמה דברים שלמדתי על בשרי ורוב האנשים מסכימים עליהם:

* חשוב מאוד להוציא את הגרעינים החוצה אחרת זה יהיה מר בצורה מטורפת.

* לשים את פלחי הלימון במלח ליממה, יש כאלה ששמים במסננת וכאלה שבצנצנת עצמה ואח"כ שופכים את מה שיצא - אבל התהליך חשוב כדי להוציא את המרירות.

* לשטוף טוב את קליפות הלימון לפני החיתוך.

* לא לשים אותם במים אלא במיץ לימון/שמן.

* בכל מקרה לכסות בסוף בקצת שמן כדי לאטום.

* הגיינה ברמת פרנקוס - לעקר את הצנצנת, להשתדל לגעת כמה שפחות בלימונים, שהכלים והידיים יהיו נקיים ולהוציא לימונים אך ורק עם מזלג נקי שנוגע רק בלימון.

בין המתכונים תמצא שלל הבדלים וגישות שונות, תנסה כמה פעמים עד שתמצא מה שמתאים לך.

השיטה שלי:

1. לשטוף היטב את הלימונים.

2. חותך לימונים בינוניים לרצועות - לא דק בטירוף וגם לא עבה שיהיה כיף לאכול - אבל ממש כל אחד לפי טעמו.

3. להוציא את הגרעינים.

4. לטבול אותם במלח (ואפשר להוסיף גם קצת תבלינים כבר עכשיו) ולנער/לחבוט אותם קצת.

5. דוחס בצנצנת מעוקרת ליממה, יש כאלה שעושים במסננת.

6. אחרי יממה הלימונים כבר שוחים במיץ אני מרוקן את המיץ מהצנצנת, יש כאלו שמשאירים.

7. מכניס לצנצנת מיץ לימונים ותבלינים לפי מה שבא לי לנסות באותה הפעם וחותם הכל בשכבת שמן זית. (המהדרין יכולים לשים יותר שמן ופחות מיץ, הקמצנים שישימו מים וייחנקו)

8. משאיר כמה ימים (בהתאם לעונה, חשוב שיהיה קריר) בחוץ, מדי פעם הופך/מנער שיגיע לכל מקום.

9. להכניס למקרר (שוב, תלוי בעונה) ולזכור כל פעם להכניס רק מזלג נקי, ככל שעובר הזמן יהיה רך וטעים יותר.

10. לדחוף לימון כבוש לכל דבר שאתה אוכל, זה כבר יקרה לבד.

יש המון שיטות, אני לפעמים מגוון ומנסה להחליף את הצורה אבל בתכל'ס זה פחות או יותר אותו רעיון.

פורסם
:roflmao:

יש סתירה בדברייך. הרי ידוע שהדרך לליבו של גבר עוברת דרך הקיבה, אם לא תכבשי לימוניו, לא תכבשי ליבו.

מי שכובשת את דרכה ללבו של גבר בעזרת לימונים כבושים, שלא תתפלא אם תקבל פרצוף חמוץ.:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יהודי מעופף, תודה רבה. אני בהחלט אנסה. פעם ניסיתי איזה מתכון באינטרנט, ויצא לי מזעזע. אני לא יודע אם הבעיה היא אצלי או במתכון, אבל ויתרתי. כעת אנסה שוב, תודה :)

באגירה, אחלה רעיון לשרשור, "איזו מנה הכי מתאימה לכיבוש את ליבו של גבר?" או לחלופין, "איזו מנה הכי מתאימה לכיבוש באופן כללי", אך זה כבר שרשור פוליטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אה, וכמובן: קצת גרידת לימון (קליפה) בעוגה :yum:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השאלה היא למה הכוונה במזעזע? מר מדי? מלוח? חסר טעם? קשה ללעיסה? רך מדי?

בקטע הזה גיליתי שזה ממש טעם אישי, בפעם השנייה שעשיתי יצא נגלה שאני אישית בקושי הצלחתי להעביר ממנה ביס אבל חבר טוב שהגיע לבקר כל כך אהב את זה שחיסל חצי צנצנת על המקום.

אם יוצא גרוע תנסה להבין מה אתה לא אוהב כדי שתוכל לשפר, תכל'ס זה משהו די פשוט שאין הרבה מקום לפספס בו.

מחכה לרשמים שלך מעוד שבוע-שבועיים שתנסה את הטעימה הראשונה

פורסם

היהודי המעופף, תודה.

יש לנו עץ לימונים אבל הוא קצת רחוק בגינה ומצריך טיפוס מציק, אנסה לרוקן אותו בסופ"ש הקרוב ואעדכן.

haters will hate

פורסם
:roflmao:

יש סתירה בדברייך. הרי ידוע שהדרך לליבו של גבר עוברת דרך הקיבה, אם לא תכבשי לימוניו, לא תכבשי ליבו.

מי שכובשת את דרכה ללבו של גבר בעזרת לימונים כבושים, שלא תתפלא אם תקבל פרצוף חמוץ.:roll:

איך כולם וכולן מפספסים :

מי שמכוונת את דרכה אל הגבר דרך ביטנו - מכוונת גבוה מידי ...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קליפת לימון?? איכססססס.

זה כמו שבגן דחפו לנו קליפות תפוז מסוכרות וקראו לזה "ממתק". גועל נפש.

אין כמו מיץ לימון טרי בסלט ועם אבוקדו.

אני בכלל נגד הקונספט של לימון כבוש.

lemon.JPG

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

זה בגלל שאנשים שלא יודעים מה הם עושים, חושבים שהם יודעים מה הם עושים.

בכבישת לימון, כנראה השאירו גרעינים או שהלימונים לא היו יפים חיצונית (בלי כתמים שחורים). או שאיזה מתחכם אחד דחף לימון סיני לבפנים (שזה באמת מגעיל).

לגבי הממתק: כדי להכין אותו צריך קודם לבשל אותו במים כדי שכל החומר בקליפה יצא ורק אז מתחילים לעבוד עליו. חובבנות!

בנצי, אם יש לך עץ לימונים שמוציא פירות ואתה לא קוטף ממנו, גש לבית הדפוס השכונתי שיכין לך מדבקת ענק של ״פראייר״. לסבתא שלי יש אחד ומעבר לריח הנהדר שזה עושה, יש גם לימונים טובים - רק לפרוס ולהמליח ויש לך ארוחה מתאימה למלכים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חיפוש קצר על לימון כבוש יפנה אותך להמוני מתכונים טובים, 99 אחוז מהם מצויינים, פשוט קשה לפספס.

יש המון חילוקי דעות על מה לעשות אבל כמה דברים שלמדתי על בשרי ורוב האנשים מסכימים עליהם:

* חשוב מאוד להוציא את הגרעינים החוצה אחרת זה יהיה מר בצורה מטורפת.

* לשים את פלחי הלימון במלח ליממה, יש כאלה ששמים במסננת וכאלה שבצנצנת עצמה ואח"כ שופכים את מה שיצא - אבל התהליך חשוב כדי להוציא את המרירות.

* לשטוף טוב את קליפות הלימון לפני החיתוך.

* לא לשים אותם במים אלא במיץ לימון/שמן.

* בכל מקרה לכסות בסוף בקצת שמן כדי לאטום.

* הגיינה ברמת פרנקוס - לעקר את הצנצנת, להשתדל לגעת כמה שפחות בלימונים, שהכלים והידיים יהיו נקיים ולהוציא לימונים אך ורק עם מזלג נקי שנוגע רק בלימון.

בין המתכונים תמצא שלל הבדלים וגישות שונות, תנסה כמה פעמים עד שתמצא מה שמתאים לך.

השיטה שלי:

1. לשטוף היטב את הלימונים.

2. חותך לימונים בינוניים לרצועות - לא דק בטירוף וגם לא עבה שיהיה כיף לאכול - אבל ממש כל אחד לפי טעמו.

3. להוציא את הגרעינים.

4. לטבול אותם במלח (ואפשר להוסיף גם קצת תבלינים כבר עכשיו) ולנער/לחבוט אותם קצת.

5. דוחס בצנצנת מעוקרת ליממה, יש כאלה שעושים במסננת.

6. אחרי יממה הלימונים כבר שוחים במיץ אני מרוקן את המיץ מהצנצנת, יש כאלו שמשאירים.

7. מכניס לצנצנת מיץ לימונים ותבלינים לפי מה שבא לי לנסות באותה הפעם וחותם הכל בשכבת שמן זית. (המהדרין יכולים לשים יותר שמן ופחות מיץ, הקמצנים שישימו מים וייחנקו)

8. משאיר כמה ימים (בהתאם לעונה, חשוב שיהיה קריר) בחוץ, מדי פעם הופך/מנער שיגיע לכל מקום.

9. להכניס למקרר (שוב, תלוי בעונה) ולזכור כל פעם להכניס רק מזלג נקי, ככל שעובר הזמן יהיה רך וטעים יותר.

10. לדחוף לימון כבוש לכל דבר שאתה אוכל, זה כבר יקרה לבד.

יש המון שיטות, אני לפעמים מגוון ומנסה להחליף את הצורה אבל בתכל'ס זה פחות או יותר אותו רעיון.

עשיתי את זה, אחד לאחד. יצא מדהים. לפני 2 דקות סיימתי את הצנצנת הקטנה שעשיתי כניסוי. השתמשתי בהרבה שמן זית, דחפתי פנימה שן שום. בפעם הקודמת יצא לי מריר. הפעם שטפתי את הלימונים טוב טוב, והשרתי אותם במים עם סבון כחצי שעה.

היום בערב פתחתי את הצנצנת כדי לטעום. כעבור כמה שעות (עכשיו 02:00) אני והמשפחה חיסלנו את כל הצנצנת. הולנדי תודה רבה לך, זה יצא מעולה :)

ממליץ בחום.

עריכה: כמובן שהכוונה ליהודי. כל פעם אני מתבלבל עם הפלייניג דאצ'מן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני יודעת לבשל מעולה אבל לא לכבוש לימונים...:roll:

אפשר לסדר את זה בקלות, 4 דקות בטלפון עם אישתי ואת כובשת לימונים, פותחת מופלטות ומטגנת אותם, מכינה פריקסה וסנדוויץ׳ טוניסאי ואם ממש תתעקשי גם סלט וולדוף.....

אה כן, על הדרך גם תולה מדפים וצובעת איזה קיר.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...