Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדות שטיפה יש שלוש, אבל המגרש עצמו גדול מאוד, ויכולים להכניס לפחות 20 רכבים לשם.

קחו בחשבון שזה אזור תעשייה, ואם תעשו מפגש בשבת, יש שם מספיק מקום וחניה להרבה אנשים,

בטח יותר ממה שיגיעו בפועל ;-)

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שמים ושואב אבק שמספיק ל2 דקות יהיה טוב לנו, חברי הפורום דיטיילינג אשר עובדים על הרכב בממוצע כמה שעות טובות ביסודיות ופדנטיות, ובכלל לא הייתי רוצה לעבוד כאשר יש איזה טיפוס עם מאזדה 3 חבוטה שיושב לי על הראש שאני אזוז כבר..

פורסם

לא כולם חייבים לעבוד על הרכב, למשל אם אני יגיע לזה (בספק, אני מחיפה ואין לי אוטו כרגע) אני לא אשטוף את האוטו (גם אם יהיה), אני אנצל את הזמן לפגוש את האנשים וכו'.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם אני יגיע זה גם בשביל לפגוש את האנשים ולראות את העבודות ולדון על החומרים השונים מאשר לשטוף את הרכב..

פורסם
אני לא חושב שמים ושואב אבק שמספיק ל2 דקות יהיה טוב לנו, חברי הפורום דיטיילינג אשר עובדים על הרכב בממוצע כמה שעות טובות ביסודיות ופדנטיות, ובכלל לא הייתי רוצה לעבוד כאשר יש איזה טיפוס עם מאזדה 3 חבוטה שיושב לי על הראש שאני אזוז כבר..

מתחבר למילים שלך.:mm_yeah: ,עבודת דיטיילינג (ירידה לפרטים הקטנים ביותר) לא יכולה להתאפשר תחת לחץ.

אני מצרף שרשור מאוד מעניין ורלוונטי לנושא של מקום לטיפול ברכב בדיוק כפי שאנחנו מחפשים פה (לעצלנים שבנינו או למתקשים באנגלית תוותרו מראש)

מדובר באדם שמאוד אוהב את תחום הדיטיילינג וגם הוא כמונו חיפש מקום לעשות בו טיפולי דיטיילינג לרכבו.

הוא החליט להקים "מועדון" חברים מיוחד ואקסקלוסיבי. המשמעות של זה היא לשכור מקום איכותי עבור חברי המועדון ושם הם יכולים לבצע טיפולי דיטיילינג לרכבים שלהם (הדגש הוא על הרכבים הפרטיים ולא על רכבים של לקוחות, הוא רצה ליצור אווירה של מועדון חברים אמיתי). אני עוקב אחרי הפוסטים שלו זמן רב, מהרגע שהוא העלה את הרעיון ועד לביצוע בפועל.

זה התחיל בשרשור הזה (הודעה מספר 70) וממשיך בפוסטים הבאים, נחמד לקרוא על התהליך (חיפוש מקום, בחירת השם וכו')

בסופו של דבר הוא אכן הקים מועדון כזה והעלה משם כמה טיפולי דיטיילינג נחמדים.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=308824&highlight=autospaclub

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=308246

זה האתר שלו למי שרוצה להתרשם מהרעיון של מועדון חברים.

אז מי רוצה להקים מועדון שכזה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

פשוט מדהים, איזה מקום נקי, כל בקבוק ממותג ומודפס על הלוגו שלו, הדליים מבריקים, ממש חדר נקי שאפשר לייצר שם מעבדים למחשב!

אבל המקום נראה יותר כמו דיטיילינג בתשלום מאשר מועדון חברים, תקן אותי אם אני טועה

פורסם
פשוט מדהים, איזה מקום נקי, כל בקבוק ממותג ומודפס על הלוגו שלו, הדליים מבריקים, ממש חדר נקי שאפשר לייצר שם מעבדים למחשב!

אבל המקום נראה יותר כמו דיטיילינג בתשלום מאשר מועדון חברים, תקן אותי אם אני טועה

ממה שזכור לי זה מועדון חברים. כולם חולקים את דמי השכירות ואדם שהוא לא חבר מועדון לא יוכל להגיע לשם תמורת תשלום.

הוגה הרעיון מתנגד לכל עניין של לקיחת כספים. ולכן הוא גם החליט שעבודות של לקוחות לא יבוצעו שם.

רק הרכבים הפרטיים של חברי המועדון יכולים להגיע.

Auto Spa is a nice, spacious and professionally equipped place in which few detailing enthusiasts may deal with the cars - their own, their friends, etc.

All the expenditures are precisely recorded and are available for inspection by any member of the club.

Each member of our club is required to participate in the cost of renting and maintaining the place, cosmetics, tools, accessories, repairs, etc.

מכמה מילים שהחלפתי איתו בהודעה פרטים הבנתי שכרגע יש בסה"כ 4 חברי מועדון שהסכימו להצטרף.

כל אחד מגיע מתי שבא לו. ומדי פעם הם עושים ימי "עיון" משותפים. ומבלים ביחד כאשר הכל סובב את אהבתם לדיטיילינג.

האמת שהבחור הזה (piotr boguslawski) הגה רעיון מאוד יפה לדעתי.

נניח שהיה לי מועדון כזה אז הייתי מאפשר בנוסף השכרה שלו לאחרים שעוסקים בתחום אבל אין להם מקום לביצוע הדיטיילינג.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
קצת בעייתי במחזותינו, מדובר על הוצאה של 3500 ש"ח לפחות בחודש.... גם אם נאסוף 35 חברים, כמה יסכימו לשלם 100 ש"ח בחודש?

בוא נהיה ריאליים ונאמר שמלבד שניים-שלושה אנשים בארץ אף אחד פה לא מתפרנס מזה באמת.

בתור תחביב והכנסה קטנה מהצד, השכרת מקום על ידי 4 אנשים וחלוקה של ההוצאות נשמע כמו דבר הגיוני ומעניין.

פורסם
בוא נהיה ריאליים ונאמר שמלבד שניים-שלושה אנשים בארץ אף אחד פה לא מתפרנס מזה באמת.

בתור תחביב והכנסה קטנה מהצד, השכרת מקום על ידי 4 אנשים וחלוקה של ההוצאות נשמע כמו דבר הגיוני ומעניין.

הגיוני ומעניין כן.. זה נשמע אחלה רעיון במיוחד אם עשרה אנשים יסכימו להוצאה כזאת גדולה באופן חודשי.

אבל אל תשכח שאנחנו מאזורים שונים בארץ.

פורסם

להתפרנס מזה כמקור הכנסה יחיד זה באמת נכון שיש רק אנשים ספורים שעושים זאת בארץ.

גם אני עוסק בזה רק מהצד פה ושם, לא תמיד יש זמן לזה.

השכרה של מקום נשמע מעניין, אבל כמו שאלי אמר, אנחנו מאזורים שונים בארץ, דבר שיקשה על הרבה, גם במידה ויהיו מעוניינים.

פורסם

דיברתי רק על עלות שכירות של מקום נידח + מים + חשמל ושאני חושב על זה הנושא יותר בעייתי כיוון שאסור לשטוף

את הרכבים עם צינור אלא אם קונים מתקן למחזור מים שאין לי מושג לגבי העלות שלו.

* אל תבינו אותי לא נכון, הייתי יותר משמח למקום כזה אבל אני בספק שמישהו יקח את זה על עצמו.

פורסם

אני לא מתייאש, אני ימשיך עד שזה יתקיים ועוד אחרי, לכבוד אוטומוטור (אני יודע שזה עוד הרבה זמן אבל אף אחד לא יוכל להגיד לא ידעתי\לא שמעתי\ אמרתם מאוחר ושטויות אחרות).

סקר, התוצאות יפורסמו בהמשך. https://docs.google.com/forms/d/14JEkN14kJUePBZ55xR0Laet8km0WIxOYgnZkzRiN00k/viewform

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...