Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IGO Primo חינם לאנדרויד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי להכנס לנעלי מנהל השיווק של IGO, לנסות להבין מה עבר לו בראש - וממש, אבל ממש לא הצלחתי.

כי אם מדובר בתוכנה בתשלום, אז המהלך שלו היה אמור להראות עד כמה התוכנה הזו מתעלה על החינמיות האחרות, וזה כדי שפידבקים חיוביים ממשתמשים חינמיים ישכנעו אחרים לשלם, האם המטרה הזו הושגה? - ספק רב ולדעתי אפילו נגרם נזק לחברה.

אם מדובר בשלב בטא, לפני שמשחררים את האפליקציה בצורה חינמית - אז למה לא להודיע על כך? למה לא יצרו מנגנון מסודר לקבלת הודעות על באגים?

אם מדובר בשלב לפני השקה חינמית ומעבר למודל הכנסות מפרסום - כנ"ל, למה משחררים לשוק משהו לא בשל?

בקיצור - אני לא מבין את מערכת השיקולים שהביאונו הלום...

פורסם

לי (גלקסי נקסוס) התוכנה עולה בלי חיבור רשת (ניתקתי את הוויי-פיי ואת הנתונים הסלולרים).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לחלק תוכנה בחינם לזמן מוגבל זה חלק מפרסום של המוצר.

אנשים יראו שלחברים שלהם יש תוכנה טובה והם יקנו אותה.

כבר אמרתי קודם: כנסו להגדרות של IGO ותבטלו את החיבור לאינטרנט אם אתם רוצים.

סה"כ הם מורידים עדכוני תנועה אם צריך, זה לא כמו בWAZE שהכול נמצא באינטרנט

אייל

פורסם

למה לכבות את זה?

אם יש אינטרנט שיעשה איתו מה שהוא רוצה...

מה שמעצבן את כולם זה כשאין אינטרנט אז זה לא פועל. ומי שניסה ופעל לו, שינסה שוב.

דרך אגב ניסיתי לכבות בתוכנה כל דבר שקשור לדיווחים ולמעקב ("איסוף רישומים") ועדיין התוכנה לא עולה בלי אינטרנט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כבר אמרתי קודם: כנסו להגדרות של IGO ותבטלו את החיבור לאינטרנט אם אתם רוצים.

סה"כ הם מורידים עדכוני תנועה אם צריך, זה לא כמו בWAZE שהכול נמצא באינטרנט

זה לא תמיד עוזר. אצלי למשל (SGS2 I9100) עדיין צריך חיבור רשת כדי שהתוכנה תעלה.

ניסיתי להכנס לנעלי מנהל השיווק של IGO, לנסות להבין מה עבר לו בראש - וממש, אבל ממש לא הצלחתי.

פעם הבאה נסה להיכנס לנעלי מנהל שיווק ישראלי עם כל הבלאגן הנלווה והאופייני לחברה מקומית.

מהיכרות עם כמה כאלה (חברות ואנשי שיווק), לדאבוני אינני מופתע כלל מהביצוע השנוי במחלוקת.

פורסם

אני כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק -

כבר העלו עדכון שאמור לפתור את בעיית ה-startup.

גודל העדכון ~450 מגה. נראה לכם שהבעיה נפתרה? יוק.

בקיצור, כמו שסיכם חבר טוב: well, that's stupid

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף למאוכזבים.

נסיון ניווט פשוט של קילומטר וחצי אתמול בפתח תקווה - התוכנה מראה איזשהו חץ כיוון לא ברור על המפה, בלי הוראות כתובות או קוליות וללא גישה קלה להדלקה/כיבוי שלהם. לי זה הספיק. אמשיך להשתמש בהם בנסיעות ארוכות על האייפד ובשאר המקרים אצמד לאלטרנטיבות.

מה שכן, התוכנה עלתה מהר והתפריטים נעו מאד חלק, אפילו יותר טוב מאשר על הטאבלט.

פורסם

לא מבין מה ההגיון של החברה להוציא מוצר כ"כ לא גמור לשוק, אפילו ב'סטנדרטים' של מפתחי אנדרואיד.

אני יכול להבין את הרצון לעמוד בלו"ז ולהוציא את האפליקציה לשוק עד תחילת פסח ולקבל על הדרך שיווק טוב, אבל לא בשלב הפיתוח הנוכחי.

בסופו של דבר נגרם יותר נזק מתועלת.

אני רק יכול להגיד, מסכנה מנהלת הפרויקטים של המטה בארץ. :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...