Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IGO Primo חינם לאנדרויד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם לא רוצים שהאפליקציה תעשה שימוש באינטרנט כנסו להגדרות ותבטלו עדכונים בזמן אמת ועוד כמה אופציות שיש שם.

עברתי ליד כמה מצלמות ולא קיבלתי אזהרה.

אייל

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול בערב חג עליתי על הבעיה, אני מקווה רק שזה לא מאוחר מדיי בשבילכם.

צריך פשוט להוריד את הקובץ בחיבור WIFI ולא ע"י 3G.

אתמול בבוקר גם אני (עם גלקסי S1) וגם דוד שלי (עם גלקסי S3) הורדנו בעזרת 3G ולכן זה לא עבד לשנינו.

אתמול הצלחתי להתקין על 5 מכשירים: 2 גלקסי S1, גלקסי S2 ו-2 גלקסי S3.

אז שיהיה בהצלחה וחג שמח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן בלי חיבור 3G הדבר הזה לא עובד לא משנה איזה הגדרות רשת אתה מבטל בתוכנה, מאכזב מאוד. :evil:

עדיף כבר להשאר עם IGO8 הפרוץ.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אתמול בערב חג עליתי על הבעיה, אני מקווה רק שזה לא מאוחר מדיי בשבילכם.

צריך פשוט להוריד את הקובץ בחיבור WIFI ולא ע"י 3G.

לתופעות שאנשים כותבים עליהן פה אין שום חוקיות, נראה שמדובר בבאגים פשוטים.

אני הורדתי באמצעות WiFi והתוכנה עדיין לא עולה אצלי מלכתחילה בלי חיבור רשת.

אצל גיסי שמשתמש באותו טלפון אבל עם גרסת אנדרואיד שונה iGo לא עובד בכלל.

בימים האחרונים שמעתי דיווחים לכאן ולכאן, כנראה חבלי לידה של הגרסה החדשה.

מה שמחזק את דבריי מההודעה הקודמת - כרגע כולנו לקוחות בטא שעושים QA.

עם זאת, אינני רואה כאן הטעיה או סיבה להתעצבן, לפחות כל עוד זה בחינם.

פורסם

לוייז היתרונות שלה, ועדיין הניווט של אייגו איכותי יותר ומביא אותך ליעד באחוזי הצלחה גבוהים יותר מוייז.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תעשו ניווט מיד בנימין לרחובות ותחסמו באפליקציה אפשרות לכבישי אגרה (כביש 6 לצורך העניין שלנו).

תגידו לי איזו אפליקציה כן לוקחת אתכם דרך כביש 6 (למרות שחסמתם) ואיזה לא.

זאת שמתכננת את המסלול עם כביש 6 ניצחה.

לצערי M8 לא לקחה אותי דרך כביש 6 אלא עשתה לי סיבוב ענק.

עכשיו תגידו שאם חסמתי את כביש 6 ובכל זאת WAZE לקחה אותי משם, כנראה שזה באג. אז ממש לא, זה מוריד אותי לכביש 6 ומוציא אותי אחרי כ-200 מטר לכיוון דרום (ומשם לכיוון מערב לגדרה) ואני לא עובר במצלמות של כביש 6 בחלק הזה ככה שאני לא משלם לכביש 6. זאת כל החכמה באפליקציית ניווט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לגבי "תכנה נחותה" - כנראה שזה נובע מאופי השימוש שלך והמטרות לשמן אתה זקוק לתכנת ניווט. אני למשל לא הייתי יכול להסתדר בחו"ל עם היכולות המוגבלות והמפות של Waze. אולי בארץ ובסוג השימוש שאתה עושה בה זה מספיק ואף עדיף על iGo. אין פה אמת חד משמעית, פשוט שאלה של קהל יעד.

זה טיעון שאני בהחלט יכול לקבל ולהתחבר אליו, כיוון שבחו"ל אני מקפיד להזמין כלי רכב עם מערכת ניווט כך שהשימוש שלי הוא רק כאן - בכבישי הארץ.

חג שמח!!!

פורסם

ככה.

אצלי ב-S2 (אנדרואיד 4.0.4 סטוק של סמסונג) הוא הותקן ועלה ללא כל בעיה.

ב-I9000 של אמא שלי ניסיתי להתקין אותו ללא כל הצלחה, גם דרך WIFI, כמה פעמים (מערכת הפעלה CM10).

פעם אמת עלתה, אבל ניווט קולי לא עבד, לא משנה באיזו שפה (ניסיתי רוסית, עברית ואנגלית, כל השאר לא רלוונטי בשבילי, גם אם היה עובד).

לבסוף נשברתי, ושמתי את IGO MY WAY שהותאמה לאנדרואיד ע"י גורם לא ברור, וזאת פעלה ללא כל תקלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הם הוציאו עדכון לכולם, שגורם לתוכנה לקרוס. נראה כאילו מדובר בתקלה מכוונת ולא באיזה באג (תסתכלו בתגובות של האפליקציה).

גועל נפש.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

עוד עדכון (שני במספר) ויש צורך להוריד חבילה גדולה.

הפעם התוכנה עולה כמו שצריך - אך אחרי יציאה משאירה Process שרץ ברקע ותופס מעל 20 מגה!!

Uninstall מהיר זה היה.

Waze ניווט אותי אחלה הבוקר.

פורסם

עדכון של היום תיקן את IGO.

לאח שלי יש את הגרסה בחינם לאייפון יותר משנה, אין סיבה שהם לא יתנו בחינם לאנדרואיד כמו שיש לאייפון

אייל

• תוכן חדש...