Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטודנט -15K - ספייס ונספחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה מחפש בצורה לא טובה.

אל תנעל על דגם מסויים, כי אתה פשוט לא תצא מזה.

תפתח יד שניה, תחפש רכבים באיזור המגורים שלך,ידניים, עם קילומטראג' נמוך, ותתקשר לאנשים לשאול אם יש ספר טיפולים מתועד. במידה וכן, תמשיך הלאה איתם. וזה לא משנה איזה רכב, העיקר שיהיה מטופל.

תסמוך עליי, יש לי מספיק נסיון ברכבים בתקציבים האלה :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש משהו במה שדייב אומר. שאני חיפשתי את הרכב הראשון שלי, חיפשתי פיאסטה ולא מצאתי דגם נורמלי, ואז פתאום מצאתי רכב באותו תקציב עם נתונים מצויינים שבכלל לא חשבתי לפזול למותג הזה, ובסוף קניתי את הרכב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני כן פוזל לכיוונים אחרים כמו 206 אולי פולו הבעיה שהם גובלים בתקציב ירדתי לאזור ה 12K אלא אם יהיה משהו ממש שווה שאסור לפספס...,

לדעתי הטעות שלי שמשכתי יותר מדי זמן עם הקנייה, אקזמפלרים טובים במחירים שפויים נחטפים לפני שאתה מספיק למצמץ...

כנראה פיספסתי ועכשיו אני לחוץ בזמן למרות שלא אתפשר על הדרישות שלי :\

פורסם

רק כדי לסגור בנימה טובה התיישנתי לי בספייס ידנית דגם SX

12511466.jpg

תודה לכל מי שעזר ותרם את דעתו!

המשך שבוע טוב.

פורסם

אני רוצה לנצל את רגעיו האחרונים של שרשור זה ולשאול האם יש בעיה לעשות ראש מנוע לפונטו ספייס 80 כ"ס?

הבנתי שיש בעיה בחריטה ובכלל שזה מנוע שתיקון הראש לא יוצא טוב בהרבה מקרים. האם זה נכון?

פורסם
תתחדש.

כשתחסוך בדלק למשך כמה שנים ותעשה טיפול כמו שצריך אתה תוכל לומר אם עשית קניה נכונה.

כרגע אין אורות אדומים, בבדיקה המנוע שבדרכו ל 200K הראה קומפרסייה מעולה, האוטו מיושר קו 70%

מרגיש מעולה.

תתחדש!

תודה תרמת רבות!

אני רוצה לנצל את רגעיו האחרונים של שרשור זה ולשאול האם יש בעיה לעשות ראש מנוע לפונטו ספייס 80 כ"ס?

הבנתי שיש בעיה בחריטה ובכלל שזה מנוע שתיקון הראש לא יוצא טוב בהרבה מקרים. האם זה נכון?

תלוי בהרבה גורמים - איך המנוע טופל עד כה, מידת הנזק,טיב העבודה הייתי ממליץ לעשות במורשה כי יש אחריות על העבודה.

• תוכן חדש...