Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון אישי, כאב כזה מופיע כאשר אני הולך עם תיק כתף, המשקל הלא מאוזן והכאב שכבר קיים גורמים לך לתקן את צורת ההליכה שלך (בכדי שלא יכאב) מה שרק גורם לכאבים אחרים לצוץ.

כאשר התיק הוא תיק גב שיושב על שתי הכתפיים, אין כאבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דאודורנט סטיק. לפטופ כמעט 4 קילו עם מטען. תיק גב פחות מתאים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איזה תיק יש לך? יכול להיות שהתיק עצמו כבד ולא אורתופדי.

עריכה: להסתובב עם מחשב של 4 קילו + מטען זה מיותר אם אתה מחפש להוריד משקל. עדיף שתתנייד פחות עם המחשב, תעבור לאולטראבוק או תנסה לראות אם אתה יכול להסתדר עם טאבלט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שמע, אתה ממש מתנהג כמו פרינצסה, טרולי לא מתאים, תיק גב לא אוהב, אני מקצץ איפה שקל לי... בתיצור, תאכל את הכאבים בשקט ואל תבלבל ת'מח! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי שכל השרשור הזה זה אמתלה לרכישת נייד חדש ודק גזרה.

הורדתי את כל מה שלא צריך מהתיק ונסתדר עם זה בינתיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני נמצא בסביבה עסקית ולא יכול להסתובב עם תיקי שליחים (שאני מאד אוהב) אלא אם הם סופר אלגנטיים, מה שהתיק הנוכחי שלי משיג בלי הוצאה נוספת.

בגילך המופלג אני לא צריך להסביר לך שאין ארוחות חינם, אי אפשר לרקוד על שתי חתונות, לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה וכו'... אני מתרשם שהסוגיה שלך פה היא לא תיקים וכאבי גב כי אם סדר עדיפויות. אתה בוחר בסגנון חיים מסויים, נהנה מיתרונותיו אך גם נאלץ לשלם את המחיר, וכעת זה הופך מאי-נוחות קטנה לבעיה אורטופדית.

פורסם
אני לא מאמין בספורט; אני לא חושב שזה יתפוס.

אם זה לא יתפוס אז זה ימשיך להתפס:shock:.

אני במצב הרבה יותר גרוע ממך.

נתפסות לי האצבעות כשאני מקליד יותר מידי.

פורסם

אני לא יודע מה תחום העיסוק אבל בתשלום סמלי (:wink: ) אני יכול לייעץ.

בכל מקרה. אם תרצה עזרה באיתור תיק נאה ואופה, אני אשמח לעזור. עזרתי לגברים ונשים בתחום הסטיילינג האישי במעגל החברים והמכרים "חינם אין כסף", בין אם דובר על מלתחה לתפקיד חדש ובין אם מסע שופינג עם ידידות. רק צריך את האוריינטצה של הקהל שמולו אתה עובד, מה תחום העיסוק ואם תרצה להקצין את ההתאמה - הלבוש עימו אתה מתהלך ביום עבודה/עסקים יעזור לי לעזור לך להתאים את התיק שיהלום אותך.

שתי נקודות נוספות:

1. של איזה חברה המחשב הנייד?

2. האם אתה יכול להעלות תמונה של התיק ומה שאתה סוחב פרוס על שולחן? יכול להיות שפתרונות אחרים מסתתרים שם. דברים שאחרים יראו ואתה אולי פספסת בצורה שבה אתה מצטייד ליום יום.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כשצריך - עושים.

אם צריך (ועוד איך) להפחית במשקל - תתחיל אחרי ארוחת החג. בלי הנחות ותרוצים. פשוט לאכול נכון ובלי נישנושי ביניים. שתה יותר מים ותקבל תחושת שובע.

אם צריך (וכנראה צריך) קצת ספורט - תתעמל לבד בבית, אפילו כמה דקות ביום, הליכה וכל מה שימצא חן בעיניך. ההרגשה תשתפר, השרירים יתחזקו ועם תרגולת נכונה גם שרירי הגב ואזור הכתף יתחילו לעשות מה שהם יודעים.

במקרה של בעיה רפואית תתייעץ עם אורטופד אם כירופרקטיקה יכולה לסייע.

איני בטוח שהפחתה של 1 עד 2 ק"ג כתוצאה מלפטופ תהיה פתרון מלא. לדעתי לא. 7 ק"ג זה לא המשא הכי כבד. הבעיה היא צורת הסחיבה בידית של תיק יד (כבד) שיוצרת כאב או אי נוחות. תראה איך עו"ד באים לבית משפט עם כמויות של חומר - בדרך כלל עם טרולי קטן ואלגנטי, לא כזה של נסיעות. כנראה זהו פתרון שיכול לסייע לך.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...