Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בשבועות האחרונים אני סובל שוב מכאבי גב חזקים שמקורם ידוע, ואשר חוזרים כתוצאה ממשקל רב שאני סוחב עלי במהלך ימי העבודה הארוכים מדי שלי.

השבוע נשברתי ונסעתי באחד הימים עם השיטרואן כי פשוט לא יכולתי לשבת באלפא... :cry:

אני מסתובב עם תיק עסקים מסיבי מעור, שבברוטו שוקל משהו כמו 6-7 קילו כולל לפטופ בגודל מלא עם בלוק כח, מחברת, ניירת כללית וציוד אישי. כשהראיתי את התיק ליצרן, הוא אמר לי שתיקים לא מיועדים בכלל למשקל כזה, ושכדאי שאעשה שינוי...

אז ככה - יש לי גם תרמיל גב לעסקים, טרולי קטן וכדומה, אבל מה שחשוב לי זה פשוט להוריד מהמשקל שאני נושא איתי ביום יום.

להחליף את הלפטופ נשמע כמו הפתרון המיידי (והיקר). הורדתי את הניירת המיותרת שהצטברה וחסכתי משהו כמו 200 גרם.

מה עוד? רעיונות ייתקבלו בברכה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי תקנה טרולי גדול יותר? בטוח יעלה פחות מאולטראבוק

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הטרולי גדול מדי, זו הסיבה שאני לא לוקח אותו כשכואב. אני לא מחובבי הטרולי, וגם אותו צריך לסחוב על הגב לא מעט (מדרגות, בידוקים, אל ומהרכב וכדומה).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

1. שקלת את התיק ? סביר להניח שהחלפה של התיק לתיק סינטטי קל תחסוך לך כמה מאות גרמים.

2. אני בטוח שאתה לא צריך בלוק נייר מלא. קח כמה דפים שאתה צריך בתוך שמרדף.

3. תפחית מה שאתה יכול מהניירת. מה שאפשר להמיר לעותק דיגיטלי (הכל, ככל הנראה) - שים על המחשב.

4. ציוד אישי - מה שיכול, שישאר ברכב.

51 קג"מ :shock::lol:

• אחראי פורום
פורסם

גם לי היה תיק ללפטופ שבהחלט היה כבד מדי. הוצאתי את כל תכולתו החוצה,

החזרתי רק את מה שחובה וגיליתי על המיטה ערימות של דפים עתיקים, חוברות קטנות ושטויות, היה שם קילו ומשהו בשקט.

אז אם אתה מהאוגרים...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אולטראבוק קליל (אם יש לך את הצורך בביצועים וה $$$ הדרושים) או נטבוק או טאבלט אופנתי הם התשובה היחידה. הם גם יאפשרו לך לוותר על סוללה שנייה ואולי מטען בריק כבד.

:turn-l:
פורסם

רוצה להציע הצעה מכוון אחר לגמריי, לטווח ארוך זה יוכל לעזור, וההיבט שלי הוא מאותה הנקודה של מי שסובל גם מכאבי גב (אבל לא כ"כ מיישם בעצמו את מה שהוא הולך לומר לך...).

עניין ביצוע ספורט ומתיחות - יכול בהחלט לעזור בנושא ולהקל על הכאבים. חיזוק כל מיני שרירים חיוניים בוודאי שלא יזיק. הקפדה על יציבה נכונה. כל אלה בשילוב של הפחתה במשקל הציוד שאתה נושא עמך, יוכלו לסייע לך.

כ"כ - הפחתה במשקל הגוף (אם ישנו עודף משקל ) - יכול בהחלט לסייע.

אל תשאל אותי למה אני לא מבצע (כי אני שונא חדרי כושר וכיו"ב, ומעדיף "לשבור" ולנקוע רגליים במשחקי כדורסל, וגם זה קרה...:? )

alfa 156 2.5.

פורסם

נשמה, אתה יודע שיש עלי כעשרים קילו עודפים, אבל אני מאלה שמקצצים איפה שקל :lol:.

תיק סינתטי אכן יהיה קל יותר, אבל אני מעדיף להשאר עם התיק הנוכחי שלי. כל הניירת המיותרת מצאה את עצמה בחוץ, ואני אשתדל שלא להסתובב עם ברושורים "כוננות" בתיק. דאודורנט סטיק (רקסונה אינביזיבל, מומלץ בחום) יעבור לתא הכפפות.

אוקיי, אז תמורת כשלושת אלפים ש"ח אני יכול לחסוך 2 ק"ג, נראה לי שזו השורה התחתונה, לא?

Winston S. Churchill -

פורסם

מספר נקודות.

1. החלפה של בלוק כח לבלוק כח נייד - traveler power supply כמדומני באנגלית. הם מטעינים לאט יותר, אך קלים משמעותית. אני מסתובב עם לפטופ יחסית קל (פחות מ2.5 ק״ג) ומצאתי שהלבנה שוקלת לא מעט (ק״ג אם לא יותר) בתוך כל המכלול של לפטופ מדובר על על כשליש מהמשקל. המטען נשאר בלוקר בלימודים ומשמש אותי רק שם, אלא אם אני צריך את הלפטופ איתי ואז אני סובל בשקט

2. תבדוק מה אתה נושא בתיק ומזה מה אתה באמת צריך. אני בטוח שאם תפרוש הכל על השולחן, תוכל להקל לא במעט על המשקל שאתה נושא

3.תיק - אתה מסתובב עם תיק עור, מעבר ליוקרה הנלוות, התיקים האלו רחוקים מארגונומים ו/או קלים ביחס לאלטרנטיבות מודרניות דוגמאת tumi.

- תיק גב איכותי עם מערכת תמיכה טובה יקל על חייך באופן דרסטי, הבעיה שלרוב הם לא נוטים ללוק העסקי.

- תיק עסקים הוא רחוק מארגונומי - כל המשקל נמצא בצד אחד של הגוף ועוד מורחק מהאגן/גב ומייצר אפקט של מנוף שיוצר מכפלה של משקל, גם עם מדובר על מעט, הגוף מרגיש. כלל ידוע בבניין הוא שלעולם לא מרימים דלי מלט אחד, עדיף שני חציי דליים מאשר אחד מלא.

- פתרון ביניים לתיק עסקים יכול להיות תיק שליחים איכותי. ישנם בשוק היום מספר חברות שמיישמות אלמנטים ארגונומיים בתיקים שלהם על מנת להקל על העומס באיזור הכתפיים בכלל ושרירי הטרפז ועצמות הבריח בפרט.

אנקדוטה אישית - אחרי הרבה שנים עם תיקי שליחים מעוצבים ואיכותיים הבנתי שאין מנוס מלעבור לתיק גב. אני מחפש לעצמי גב איכותי שיענה על האסתטיקה שאני מחפש (קרי, לא תרמיל יום לטיולים) אני נוטה להבין את הקונטקסט שכזה תיק מביא עימו בד״כ. תיקים כמו של חברת tumi שכבר הזכרתי נותנים פתרון יאה ל״בעיה״ הזו, אבל המחיר בהתאם.

אחרון חביב יהיה להשאיר את הלפטופ בבית כל עוד אתה ממש חייב אותו איתך, ולהוסיף נטבוק זול, או אולטרא בוק שיהיה זול פחות או יקר יותר. באותה נשימה, ואני אומר את זה מכיוון שאני לא מכיר את התחום באותה עוסק, יתכן שטאבלט 10.1 יבצע הרבה מהדרישות שלך. היה ואתה חייב סביבת ווינדוס, הסרפס פרו יתן מענה מעוד יעיל לבעיה ו״יסתכם״ ב900$ בארה״ב. לא זול, אבל כנראה הפתרון הכי משתלם מבחינת משקל ללא הקרבה של סביבת עבודה. אם אתה לא חייב סביבת ווינדוס, הנוט טאב יכול להוותמפתרון זול ואפילו קל יותר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הגזמת. ממש לא 20 קילו יותר. אם כבר - זה אצלי ככה.

אבל מנסיוני, ככל שמתבגרים, זה הופך יותר ויותר כרוני, ואתה עוד בחור צעיר (לפחות לא כ"כ זקן כפי שאולי אתה מחשיב את עצמך).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי סוויסגיר לגב שגם נראה סביר (אלגנטי יותר מרוב מה שיש בשוק), אבל הוא מגושם ועדיין כבר מאד, במיוחד על כתף אחת.

אני נמצא בסביבה עסקית ולא יכול להסתובב עם תיקי שליחים (שאני מאד אוהב) אלא אם הם סופר אלגנטיים, מה שהתיק הנוכחי שלי משיג בלי הוצאה נוספת.

טאבלט אנדרואיד יש לי, אבל הוא לא יכול לשמש כמחשב הראשי במשרד, שגם בא איתי הביתה ולפגישות.

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודע לגבי התיק, אבל לשים דאודורנט בתא כפפות כשהוא בצורת ספריי, נראה לי בימי הקיץ החמים, בעייתי בלשון המעטה.

נדמה לי שלא מומלץ לאחסן ספריי כזה במקום חם, מעל 50 מעלות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...