Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש לא מעט שרשורים על הרכב באינטרנט , אך רציתי לדבר פנים מול פנים {או מסך מול מסך במקרה} לגבי הרכב היות וזה הג'יפ הראשון במשפחה , הרכב מיועד לדוד שלי וזה גם מביא אותי לשאלה השנייה לגבי ביטוח , עד היום היה לנו דודג' קאליבר מבוטח עם ביטוח צעיר לארבעה ימים , האם יהיה אפשרות לבצע זאת גם בצ'ירוקי ? הרכב המדובר הוא גרנד צ'ירוקי מהשנים 2007-2009 , צריכת דלק פחות מהותית לי היות ודודי נוסע על אופנוע והרבה בחו''ל והרכב אצלי למקסימום שבוע , אך איך הוא בשטח ?{אנחנו לא משוגעי שטח , הרכב ישמש לטיולי ג'יפים רגועים+} , איך הוא על הכביש ? המלצות לרכב אחר אשמח לשמוע

פורסם

יש פורום מעולה לגיפ זה בשם jeepolog שאל שם.

לי היה שנת 2000 ופשוט מדובר בגיפ נהדר.הביטוח לא שונה מרכב אחר באותו שווי.

פורסם
יש פורום מעולה לגיפ זה בשם jeepolog שאל שם.

לי היה שנת 2000 ופשוט מדובר בגיפ נהדר.הביטוח לא שונה מרכב אחר באותו שווי.

לגבי הביטוח התקשרתי לביטוח ישיר לברר לגבי ביטוח רנגלר ואמרו לי שהם אינם מבטחים רכב כזה , בגלל זה אני מברר עם אנשים בעלי ידע כאן

פורסם

הרוב המכריע של הגרנד צ'רוקי מהשנתונים הללו הגיעו ביבוא אישי, רובם בגרסת לארדו עם מנוע 3.7 ליטר V6. צריך לבדוק איך הם הגיעו ארצה, כיצד ואיפה טופלו ונסות לאמת את הק"מ הנכון כיוון שלא מעט כלים עברו הפחתה או קומבינה כלשהי בחו"ל.

דגמי הדיזל הגיעו מאירופה לכן כמעט ולא קיימים ביבוא אישי.

מבחינת יכולת שטח לגרנד צ'רוקי יש יכולת שטח מצויינת, יותר מרוב מה שיצטרך הקונה הממוצע גם בגרסת הלארדו שמגיע עם מערכת ההנעה הכפולה הבסיסית.

• תוכן חדש...