Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הצמיגים האחוריים שלי די יבשים והחלטתי להפסיק לסחוב איתם, ולקנות זוג צמיגים חדשים.

אחרי ביקור בכל פנצ'ריה אפשרית באיזור, ואחרי שסיננתי את כל ההצעות הדיביליות (צמיגים סיניים ב-300 ש"ח ליחידה :shock: )

אלה האופציות הענייניות היחידות שיש לי:

זוג kumho ב-520 ש"ח באוטו דיפו (ויש גם 75 ש"ח לקניה חוזרת באותו היום)

זוג גוד ייר/יוקוהמה ב-600 שקל.

מצטער שאני לא מציין את הדגמים המדוייקים, נתקלתי כמעט בכל הפנצ'ריות ביחס מחפיר, ולשאלות כמו מה מועד הייצור ענו לי בזלזול כל מיני שטויות. כך שעל דגם הצמיג בכלל אין מה לדבר.

הצעה נוספת שקיבלתי: זוג קונטי אקוקונטקט 3 ב-500 ש"ח. כבר הייתי על סף סגירת עסקה, אבל ביקשתי לראות את הצמיגים לפני שאני מביא את הרכב אל הליפט. הביאו אלי צמיגים שכבר מרחוק נראו לי לא טוב (מאובקים מאוד). כשהסתכלתי על מועד הייצור, גיליתי ששנת הייצור היא לא אחרת מ-2007 :shock:, הצמיגאי התחיל עם הרצאה על כך שמותר לו למכור צמיג עד 9 שנים מיום ייצורו, ושבכל מקרה יש לי אחריות של 4 שנים, וגם הוציא לי תעודת אחריות בשביל הפוזה. הלכתי משם.

אני נוטה לכיוון הקומהו בעיקר בגלל המחיר (גם זול יותר וגם יש החזר)

האם מדובר בהבדל משמעותי בין קומהו לגוד ייר/יוקוהמה, או שאפשר ללכת על קומהו בראש שקט?

האם זה חוקי למכור צמיג חדש בגילו המופלג של צמיג הקונטי שהוצע לי? כי אם לא, אדווח למי שצריך על המקום ועל בעליו, מדובר בצמיגים שמחכים לפראייר שיגיע לקחת אותם.

כשנקנה את הצמיגים החדשים, האם להרכיב אותם על הסרן האחורי או הקדמי? (אני מכיר את ההנחיה, אבל דווקא קראתי הרבה דברים סותרים)

האם יש אופציות נוספות באיזור באר שבע שתוכלו להציע?

תודה,

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה על התגובה,

מדוע לדעתך צמיגים חדשים לציר אחורי בלבד?

אני מבין את ההיבט הבטיחותי בלבד (במקרה של פיצוץ צמיג/איבוד אחיזה, עדיף שיהיה קדמי, תת היגוי עדיף על היגוי יתר)

מבחינת נוחות וצריכת דלק דווקא אני מבין שעדין שחדשים יהיו מקדימה, וכך גם הציעו לי לעשות בפנצ'ריות שהייתי.

פורסם

שלום.

חד משמעי לא קומוהו.

הם לא צמיגים רעים וממוקמים כבינוניים.

אבל ב80 ש"ח נוספים לזוג, אתה מרוויח נוחות רבה יותר.

שתסע על קומוהו או גודיר תרגיש את השקט של גודיר ,ואת שיכוך המהמורות העדיף.

גם יוקוהמה לא רעים ומקבילים לגודייר.

בקיצור שווה להשקיע עוד 80 ש"ח ל5 שנים שקטות יותר ואוחזות יותר.

וחשוב לא קונים צמיג מעל תאריך יצור של שנה נאמר מתחת ל1512 .

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
אני חושב שהמחירים שהבאת גבוהים. בדקת באתר להשוואת מחירי צמיגים?

250-300 לצמיג נראה לי סביר לחלוטין, אולי קצת זול אפילו

על 165.65.15 שילמתי 350 שח על קונטי אקו 3

פורסם

אם לשפוט לפי מה שאני קורא פה בפורום משרשורים ישנים, מחירי הצמיגים עלו משמעותית בשנים האחרונות :roll:

אבל נכון לימים אלו, מהבדיקות שעשיתי, אלה מחירים יחסית זולים, וההצעה היחידה ששמעתי שהייתה טובה יותר, היא של חבר פורום מקרית מלאכי שסיפר שהציעו לו קונטי ב-250 לצמיג. (נזכיר שגם לי הציעו קונטי ב-250 אבל הוא בן 6 שנים)

פורסם
פאלקן z912.

300 שײח לצמיג אצל אנטון ביפו.

אני לא ממש מהסביבה, ולא מגיע למרכז בצורה תכופה.

• תוכן חדש...