Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת כיסוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יוני,

פשוט איש בר מזל, איך שאני מקנא בך. הרי רק לפני פחות משנתיים, בחודש יוני 2011 (טרחתי וחיפשתי.....), פירסמת סיפור דומה עם שכן פגע רע שפינצ'ר לך את הגולדווינג, והנה היום אתה שב ומספר על פגע רע אחר שהחליט לגנוב את הכיסוי של הרכב.

תגיד לי אתה, זה לא מזל? אולי צירוף מקרים? אולי זה אותו שכן מנוול שלא שכח לך את סדנת הויפאסנה אליה הוא אולץ להצטרף אחרי שהכרחת אותו לטעום מהנבוט החדש שקנית במיוחד עבורו?

בקיצור כפי שאמרתי בהתחלה, אתה איש בר מזל. אני לצערי ובניגוד לך, דווקא לא ממש סלבריטי אצל גנבים, ואני גר באזור ספר (אור יהודה היא בהחלט אזור ספר) , קרוב לאתר בניה שמאכלס את מיטב התוצרת האנושית ממזרח אסיה או מרכז אריתראה.

היות וכך, מה דעתך לשקול בחיוב להרשות לי לישון בתוך המכונית שלך לכמה ימים? אני משתוקק לראיין את הגנב הפוטנציאלי שלך לתוכנית ריאליטי הישרדות חביבה שהגיתי במיוחד עבורו. זה פורמט ייחודי שלא ארחיב עליו את הדיבור עקב זכויות יוצרים, אבל אוכל בהחלט לרמוז שמדובר במקצה סיבולת של זרם חשמל בשילוב עם האשכים הספציפיים שלו, המשך בשלב שני של נגיחות בלבנות בטון מעוצבות, המשך לשלב שלישי של ציורי מדרכה באמצעות כתמי דם, המשך לשלב רביעי של מעבר צוואר דרך צמיג בוער, ולסיום - וכאן השיא - סוף שבוע לפני פסח עם הנשמה שקוראת לעצמה אישתי.......(כאן הוא יישבר על בטוח, אף אחד לא יכול לקרצף מטבח לפסח באופן הולם לדרישותיה המחמירות).

במידה ולא תסכים לארח אותי במכוניתך למספר ימים, אציע חלופה אחרת בדמות העצה שנתתי לך בעת האירוע עם הגולדווינג, למקרה שזכרונך בגד בך:

הצטייד בבקשה במחבט בייסבול מברזל או מעץ על פי העדפתך. אתה גם רשאי לקשט אותו בכתוביות נלבבות דוגמת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" , או "מוות לרשעים" או כל דבר יצירתי שעולה בראשך. ניתן בהחלט להדר ולנעוץ מספר מסמרים חלודים בקצה המחבט. לדעתי, זה מוסיף המון לאווירה הדקורטיבית של היצירה.

בעת הפגישה עם הגנב, עצור לשניה, נשום עמוק, ודבר איתו בנחת ובהגיון תוך כדי זה שאתה עורך לו היכרות אישית עם יצירת המופת שלך - המחבט. אני מניח שלאחר מספר הסברים קצרים (יש לאנשים נטיה להעריך ולהבין מהר מאוד הסברים הולמים), לא תצטרך לשוב על דבריך יותר לעולם. אתה רשאי/יכול להציע לארור המדמם תחבושת אישית או במידה והקפדת להאריך בהסברים, הזמן לו אמבולנס. לשיקולך כמובן.

מקווה שעזרתי שוב, ולו במעט.

שלומי

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון לעכשיו הפתרון המסתמן הוא לארוב לו ליד הבית, מצויד במשהו להגנה עצמית.

כאשר הוא מגיע וזורק את העיתון, לגשת אליו, להגיד לו שאני יודע שהוא גנב את הכיסויים של הרכב.

גם אם הוא יכחיש (סביר להניח), יינתנו לו 12 שעות להחזרת הכיסוי הישן ותשלום בכסף עבור הכיסוי החדש (אותו הוא קרע בעת הגניבה), ואז אהיה מוכן לשכוח ממה שקרה, כאשר ברור לו שבכל שירטה באוטו או פנצ'ר שיהיה אי פעם, אני רואה בו אחראי ישיר, ואדע איך להשיג אותו.

במידה והכיסוי והכסף לא יחזרו בתוך 12 שעות, תוגש נגדו תלונה במשטרה וכן אדווח על הגניבה שלו למערכת העיתון.

הבעסה בכל העניין זה שצריך מחר בבוקר לקום בחמש.... =/

למי יש כח להרביץ / לדקור / לירות במישהו בחמש בבוקר???

חוצמזה, יש לי הרגשה שמחר העיתון לא יגיע בבוקר... תחושת בטן כזאת....

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
היי יוני,

פשוט איש בר מזל, איך שאני מקנא בך. הרי רק לפני פחות משנתיים, בחודש יוני 2011 (טרחתי וחיפשתי.....), פירסמת סיפור דומה עם שכן פגע רע שפינצ'ר לך את הגולדווינג, והנה היום אתה שב ומספר על פגע רע אחר שהחליט לגנוב את הכיסוי של הרכב.

תגיד לי אתה, זה לא מזל? אולי צירוף מקרים? אולי זה אותו שכן מנוול שלא שכח לך את סדנת הויפאסנה אליה הוא אולץ להצטרף אחרי שהכרחת אותו לטעום מהנבוט החדש שקנית במיוחד עבורו?

בקיצור כפי שאמרתי בהתחלה, אתה איש בר מזל. אני לצערי ובניגוד לך, דווקא לא ממש סלבריטי אצל גנבים, ואני גר באזור ספר (אור יהודה היא בהחלט אזור ספר) , קרוב לאתר בניה שמאכלס את מיטב התוצרת האנושית ממזרח אסיה או מרכז אריתראה.

היות וכך, מה דעתך לשקול בחיוב להרשות לי לישון בתוך המכונית שלך לכמה ימים? אני משתוקק לראיין את הגנב הפוטנציאלי שלך לתוכנית ריאליטי הישרדות חביבה שהגיתי במיוחד עבורו. זה פורמט ייחודי שלא ארחיב עליו את הדיבור עקב זכויות יוצרים, אבל אוכל בהחלט לרמוז שמדובר במקצה סיבולת של זרם חשמל בשילוב עם האשכים הספציפיים שלו, המשך בשלב שני של נגיחות בלבנות בטון מעוצבות, המשך לשלב שלישי של ציורי מדרכה באמצעות כתמי דם, המשך לשלב רביעי של מעבר צוואר דרך צמיג בוער, ולסיום - וכאן השיא - סוף שבוע לפני פסח עם הנשמה שקוראת לעצמה אישתי.......(כאן הוא יישבר על בטוח, אף אחד לא יכול לקרצף מטבח לפסח באופן הולם לדרישותיה המחמירות).

במידה ולא תסכים לארח אותי במכוניתך למספר ימים, אציע חלופה אחרת בדמות העצה שנתתי לך בעת האירוע עם הגולדווינג, למקרה שזכרונך בגד בך:

הצטייד בבקשה במחבט בייסבול מברזל או מעץ על פי העדפתך. אתה גם רשאי לקשט אותו בכתוביות נלבבות דוגמת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" , או "מוות לרשעים" או כל דבר יצירתי שעולה בראשך. ניתן בהחלט להדר ולנעוץ מספר מסמרים חלודים בקצה המחבט. לדעתי, זה מוסיף המון לאווירה הדקורטיבית של היצירה.

בעת הפגישה עם הגנב, עצור לשניה, נשום עמוק, ודבר איתו בנחת ובהגיון תוך כדי זה שאתה עורך לו היכרות אישית עם יצירת המופת שלך - המחבט. אני מניח שלאחר מספר הסברים קצרים (יש לאנשים נטיה להעריך ולהבין מהר מאוד הסברים הולמים), לא תצטרך לשוב על דבריך יותר לעולם. אתה רשאי/יכול להציע לארור המדמם תחבושת אישית או במידה והקפדת להאריך בהסברים, הזמן לו אמבולנס. לשיקולך כמובן.

מקווה שעזרתי שוב, ולו במעט.

שלומי

עזרת הרבה...

גרמת לי לצחוק במשך מספר דקות....

תודה!

פורסם

כולם פה גיבורים גדולים רק שכחתם מקרה מצער של בחור לא פראייר שהפריעו לו במנוחתו והוא ירד כמו אבו עלי בקפיצות ונגיחה וקיבל חינג׳ור בבטן ומת .....

לא שווה בשביל כיסוי להסתבך בצרות .... פשוט צריך ג׳ריקן של בנזין ומצית ושהשליח של העיתונים מגיע לשפוך עליו ולהצית אותו :2gunfire: :2gunfire:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

וכמובן אל תשכח להודות לו ולהביע הזדהות עם כך ששירות לקוחות הוא הצד החזק שלו (ושל אמו....:twisted:)

פורסם

תפעל אך ורק במסגרת החוק !

- משטרה

- איסוף ראיות (צילום, הקלטה, עדיי ראיה).

- להתלונן אצל המעסיק

- ולבסוף תביעה אזרחית, כלפי העיתון, חברת השליחויות והשליח עצמו.

ואם לא הצלחת, אלה הם כללי המשחק שלנו בדמוקרטיה המוזרה הזו.

17 שנים לא נגגנב הכיסוי הראשון (וגם האוטו) גם זה הישג לא קטן.

פורסם

אל תתעמת איתו , מחיר הכיסוים לא שווה את המקום אליו יכול להדרדר עימות כזה גם אם תצא בסופו של דבר כשידך על העליונה.

צור קשר עם העיתון ובקש לדבר עם מישהו יותר בכיר מהנציג בשירות הלקוחות . בקש את הפרטים האישיים של השליח. תסביר להם שיש לך עדה שראתה את השליח גורם נזק לרכב גונב את הכיסוי ואתה מתכוון לתבוע את העיתון ואת השליח.

פורסם

אני מסכים אם כל אלה שמנסים להניע אותך מפעולות נקם פיסיות, מה גם שאינני יודע אם מחלק העיתונים הנו גדול גוף או אולי מצוייד באמצעים אחרים. הצעתי הפשוטה היום בעידן הפורומים, צלם אותו השג במידה האפשר את פרטיו ופרסם בפייסבוק.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

קמתי השכם בבוקר... לפני חמש (כן, אני יודע שיש אנשים העושים זאת מידי יום ביומו מרצונם החופשי) התלבשתי, הצטיידתי במעט עצבים (בכל זאת, בוקר) לקחתי משהו להגנה עצמית, כל זה רק בשביל לגלות שיש כבר עיתון...

אין ברירה... מחר עוד השכמה מוקדמת, הפעם ארבע ורבע...

פורסם
אין ברירה... מחר עוד השכמה מוקדמת, הפעם ארבע ורבע...

מתבקשות שתי שאלות:

1. אם העיתון מחולק ב- 04:30, כשאנחנו קוראים אותו הוא כבר מאד ישן...

הותיקים יזכרו ש"מעריב" ו"ידיעות-אחרונות" נוסדו כ"עיתוני ערב" (כמרומז בשמם- שניהם התפצלו מ"ידיעות-מעריב"), הופיעו בדוכנים לקראת 2 אחה"צ. "דבר", "הארץ", "הבוקר", "על-המשמר", "חרות" היו באמת עיתוני בוקר...

2. מתי (ולמה:lol:) קמה אשתך, שהצליחה להבחין באקט הגניבה..?

עודד

פורסם
מתבקשות שתי שאלות:

1. אם העיתון מחולק ב- 04:30, כשאנחנו קוראים אותו הוא כבר מאד ישן...

הותיקים יזכרו ש"מעריב" ו"ידיעות-אחרונות" נוסדו כ"עיתוני ערב" (כמרומז בשמם- שניהם התפצלו מ"ידיעות-מעריב"), הופיעו בדוכנים לקראת 2 אחה"צ. "דבר", "הארץ", "הבוקר", "על-המשמר", "חרות" היו באמת עיתוני בוקר...

2. מתי (ולמה:lol:) קמה אשתך, שהצליחה להבחין באקט הגניבה..?

1. אני בכלל לא מבין למה צריך עיתון בבוקר, אבל האישה צריכה אותו עם הקפה שלה. הסברתי לה מאות פעמים שיש את הכל באינטרנט והיא יכולה לקרוא את זה במחשב, אך היא בשלה. לא מוותרת על הדפדוף...

2. בנוסף לאמור לעיל, היא מהאנשים המוזרים האלו שקמים בכאלו שעות ביקיצה טבעית...

3. אני לא מפריע לשגעונות שלה, אז היא לא מפריעה לשגעונות שלי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזר לו לקנות כיסוי חדש וגם גנב לו אותו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תעקוב אחריו לביתו, תגנוב ממנו חזרה את הכיסוי, "הגונב מגנב פטור", תרסס סמיילי ענק על הסדין ותרשום משהו בסגנון "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" פרוש על הרכב, שלך, בליווי צילומים של ביתו, אישתו וילדיו ורכבו, קצת קטשופ להמחשת דם על התמונות, הוא כבר יעבור לחלק עיתונים באילת.

• תוכן חדש...