Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ראשון, 15K, הילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השתחררתי לא מזמן, אני מחפש לקנות רכב בעיקר לסידורים בשעות הבוקר/אחה"צ ויציאות בסופ"שים.

רוב היציאות והסידורים זה באזור די קרוב אחד לשני ככה שהאוטו לא צריך לנסוע מרחקים. (נסיעה עירונית 90% מהזמן)

מבחינת העדפות, כמה שיותר חסכוני בדלק, הילוכים, אמין שאני לא אצטרך להגיע למוסך כל שני וחמישי אבל במידה ואני כבר כן מגיע למצב הזה שהחלפים שלו יהיו זולים ולא בעלות של אוטו חדש :)

מבחינת כמות האנשים באוטו, בעיקר נהג יחיד רוב הזמן, אבל מידי פעם מסיע את החברה/חברים (בסופ"שים)

אם צריכים פרטים נוספים תגידו ואני אגיב,

תודה רבה ערב טוב:-o

פורסם

יונדאי גטס ידנית. זולה לאחזקה, אמינה, תוכל להביא שנתון גבוהה יחסית. אמנם לא הכי חסכונית אבל בהחלט רכב ששווה את מחירו.

פורסם

אני מוכר מיצובישי קולט 95' ידנית.

אל תבהל מהשנה, הרכב קל וחסכוני: 1:13

מאובזר: חלונות-חשמל, נעילה-מרכזית, הגה-כוח, מראות חשמל הכל עובד פיקס.

מזגן תותחי!

האוטו נוסע ממש ממש טוב, ה-1600 הכי מהיר שראיתי במנוע אטמוספרי.

האוטו אמין בצורה בלתי רגילה ומטופל באהבה.

צמיגים ומצבר בני פחות משנה.

פלוס קיבלת רדיו-דיסק MP3 ו- USB חדש מתנה ;)

צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
יונדאי גטס ידנית. זולה לאחזקה, אמינה, תוכל להביא שנתון גבוהה יחסית. אמנם לא הכי חסכונית אבל בהחלט רכב ששווה את מחירו.

אכן זולה לאחזקה ואמינה אבל לא חסכונית גם בגרסה הידנית הנדירה יחסית. צריך לבדוק היטב את ההיסטוריה של של הגטסים כיון שרוב המכוניות הידניות שימשו בחברות השכרה.

אם אתה לא נרתע הייתי מציע לך ללכת על פונטו ספייס. פונטו שטופלה היטב לא אמורה לעשות בעיות מיוחדות, היא חסכונית בהרבה, מחירי החלפים זולים, היא מרווחת יותר וגם נהנית מציון בטיחות גבוה יחסית לזמנה של 4 כוכבים.

פורסם

אתה יכול גם לבדוק רכבים כמו ניסאן אלמרה ידנית, הונדה סיוויק ידנית, טויוטה קורולה ידנית.

אלה רכבים אמינים ויחסית חסכוניים.

• תוכן חדש...