Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בבעלותי סיאט לאון בצבע צהוב שנת 2005. נסעתי לפחח מוכר לקבל הצעת מחיר לתיקון קטן יחסית של הדלת ועל הדרך הוא הסכים גם לתקן לי שפשוף קטן בפגוש הקדמי. (מיותר לציין שהתיקון של הדלת היה יותר מורכב)

אז התיקון של הדלת עבר בשלום והייתי מרוצה מהתוצאה, אבל התיקון של הפגוש לא יצא טוב (צבע לא התאים לגוון ולקה שנזלה), אמרתי לא נורא קורה, אם התיקון של הדלת יצא כ"כ טוב זה בטוח יסתדר. הפחח גם אמר לי לא לדאוג ולחזור אליו לאחר שבוע והוא יסדר את זה וכך עשיתי.

בפעם שניה הוא היה לחוץ כי היה צריך לסגור את המוסך וכנראה שזה מה שגרם בסופו של דבר לעבודה פחות טובה מפעם קודמת.

על התיקון של הדלת הוא עשה בזריזות שיוף ופוליש ויצא מעולה. לאחר מכן הוא התאים את הצבע הקיים מפעם קודמת לצבע של הטמבון והתחיל לשייף את המקום.

לאחר שסיים לצבוע + לקה בזריזות הוא מיהר להוציא אותי מהמוסך, כששאלתי אותו אם לא צריך לעשות פוליש הוא צחק לי בפרצוף בצורה מזלזלת. לא הייתי מרוצה מהתוצאה הסופית מכיוון שההתאמה של הצבע לא הייתה כ"כ טובה וכעת הצבע לא חלק כמו שאמור להיות. בנוסף הבחנתי בכמה מקומות שהצבע נהיה כזה מט ולא חלק כנראה בגלל הצביעה, כששאלתי אותו על זה הוא אמר שאני אשטוף את הרכב זה יסתדר.

ובכן אתמול שטפתי את הרכב ולתדהמתי כמעט כל הצד השמאלי של הרכב מחוספס + מכסה מנוע + חצי טמבון.

כשצלצלתי היום לפחח ואמרתי לו על זה, הוא התעצבן, אמר שאין לו פיתרון בשבילי ושאני "ארד לו מהגב", בקיצור נפנף אותי.

והשאלה שלי היא כזאת: האם בגלל שמחיר התיקון ששילמתי יחסית נמוך (כ-300 ש"ח) והעובדה שהעבודה נעשתה "מהצד" ולא בדרך מסודרת מהמוסך נותנת לו לגיטימציה לא לקחת אחריות על העבודה שביצע?

האם זה היה תקין לשחרר אותי כאשר חצי מהרכב נהיה מחוספס וה"פיניש" של התיקון לא נעשה כלל?

עושה רושם שבגלל הסכום הנמוך הפחח התנהג בזלזול אליי ולרכב (רק בפעם השנייה, בפעם הראשונה הייתי מרוצה מאוד למרות שלא הצליח לו התיקון בפגוש).

מה דעתכם ומה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

לפי דעתי הוא סך הכל עשה לך טובה שעזר לך עם השפשוף הזה על הדרך.

הוא לא הוסיף לך בתשלום לפי מה שאתה אומר.

אז אתה פשוט יכול ללכת אליו ולבקש הצעה לתיקון ואולי הוא אפילו לא יגבה ממך כסף.

אם תבוא בגישה שהוא חייב לקחת אחריות זה כנראה שוב לא יצא כמו שצריך. בהצלחה.

• תוכן חדש...