Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק של פיוניר, אחוריים של JBL 70 RMS וקומפוננט של MBQUARD(לא יודע אם הוא אמיתי, עלה 700 עם התקנה). בקיצור אני עם זה כבר כמה שנים ואני רוצה לשים מגבר כי בווליום קצת גבוה הרמקולים מזייפים. התקציב שלי הוא עד 500 וראיתי כאן בפורום שאנשים אומרים שמה שאפשר להשיג בתקציב הזה זה זבל סיני ונותנים המלצות על מגברים בסכומים גבוהים וגם מה שמוכרים בפורום יד 2 כאן יקר(1000 שקל ומעלה). את האמת גם אני חושש לקנות יד 2 כי אי אפשר לדעת מה המצב של של המוצר. השאלה שלי היא האם יש תקווה למצוא משהו במחיר הזה או שאין ברירה וצריך להשקיע סכומים גבוהים?

תודה.

פורסם

המגברים שחבריי הפורום פה מוכרים(1000+) הם מגברים שיחזיקו לך עוד שנים כי למגבר איין בלאי גדול, למשומש.

אתה יכול למצוא אחלה מציאות מיד שניה שבמקרה ותקנה מחנות אז זה לא יתקרב בכלל אפילו לרמה שלהם.(מבחינת הסכום שאתה רוצה להשקיעה.)

פורסם

קח בחשבון שמגבר דורש גם תוספת חיווט, וההתקנה לא מסובכת, אך לא פשוטה.

עלות של חייוט (250+) והתקנה פשוטה גם בערך 250.

ככה שהסיפור לא ייגמר בחמש מאות שקלים, אבל התוצאה משתלמת.

SCANSPEAK

פורסם

טוב אז אני הולך על ה MAC Z4100 . אני מתכוון לחבר אליו קומפוננט רמקולים קדמיים וזוג רמקולים אחוריים. זה יעשה את העבודה נכון?

• תוכן חדש...