Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב - נתתי מחמאות למחמם של מולדת, הבוקר קמתי ומצאתי שהמחמם שפעל יפה אמש מוציא רק אויר קר הבוקר .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב - נתתי מחמאות למחמם של מולדת, הבוקר קמתי ומצאתי שהמחמם שפעל יפה אמש מוציא רק אויר קר הבוקר .

:lol: :lol: :lol: :lol: :roflmao: :roflmao:

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

5 א"ג שלי.

יש שני סוגים של מוצרי חשמל פשוטים - דרעק סיני, ודרעק סיני שהדביקו לו מדבקה של מותג ידוע ודפקו מחיר מופקע.

לשיקולכם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש לא נכון. גם סחורה סינית יכולה להיות איכותית. הכל שאלה של מחיר. אתה צודק שיש גם דרעק סיני שהדביקו לו מדבקה יוקרתית ובהתאם גובים מחיר לא מוצדק. זה עדיין לא אומר שאין סיני טוב.

אגב המולדת לדעתי הוא מתוצרת איכותית.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מחייה את השרשור כדי לברר איפה ניתן להשיג את הטלפון של היבואן של המפזר של "מולדת".

אני רוצה לרכוש 3 מפזרי חום, 1 בצבע לבן ו2 בצבע אפור\כסוף כאשר כל חנות באינטרנט מספרת לי סיפור אחרי לגבי זמינות הצבעים.

פורסם

עד שבאתי לשבח את המותג מולדה, שהאמת לא הכרתי (ושמחתי להכיר)

אני רואה שהמכשיר התפגר אצל מישהו. גם אני חיפשתי היכן מיוצר המוצר הנ"ל כרגע ללא תשובה.

פורסם

בעקבות השרשור בדקתי ואצלי ב2 המקלחות יש מולדת, אכן סוס מנצח.

קניתי אותם באמפריה.

אצלי מתג חוט המשיכה לא יתקלקל לעולם כי אני ממתג את ההפעלה של המפזר דרך לחצן בקיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משיקולי בטיחות אני ממתג כפול - גם בחוט וגם במפסק החיצוני.

המחמם שהזכרתי בהודעה 16 היה בן 16 במותו, וחוט המשיכה היה עדיין במלוא אונו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני התקנתי מפזר חום של הום סנטר שמגיע עם שלט רחוק. (נראה כמו מזגן)

את השלט כמובן יש לניילן עם שקית מהסוג שמיועד לצלילה עם טלפון/מצלמה כדי שלא ייהרס מהלחות.

אין לי נתונים לגבי אמינות, הוא אצלי פחות משנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למה שאקנה מפזר חום ב-240 שקל?! כל שנה יש מבצעים על מפזרי חום ב-80 שקל ויש אפילו בכמה שקלים פחות ועושה אחלה של עבודה. גם אם יחזיק שנה שנתיים אז אחליף ואקנה בדיוק את אותו אחד.

פורסם

אף אחד לא יודע מי היצרן אם מיוצר בארץ או אם לא, אז מי היבואן של מפזר החום מולדת? מחפש בנרות. אפילו דוד גוגל לא יכול לעזור.

• תוכן חדש...