Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משיקולי בטיחות אני ממתג כפול - גם בחוט וגם במפסק החיצוני.

המחמם שהזכרתי בהודעה 16 היה בן 16 במותו, וחוט המשיכה היה עדיין במלוא אונו.

לא רציתי לסבך אתכם אז רשמתי לחצן.

בעיקרון זה ממותג דרך לחצן (keypad) בית חכם שמפעיל בקר בלוח שדורך מגען דו קוטבי.

טימר הגבלה לשעה ובנוסף הוא נכבה אוטומטית כשמכבים את האור במקלחת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

קנינו לאחרונה לאבמטיה את הקונווקטור הזה של TEFAL דגם Vectissimo:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=28846

בתמונות נראה גדול, בפועל הרבה יותר קומפקטי.

ממליץ בחום, בשונה מכל שאר הדראק בשוק הוא באמת מספק את העבודה, תוך דקה החדר רותח והפיזור נעים ואחיד בכל החדר ממש כמו רדיאטור.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

מחפש 2 מפזרי חום לחדרי אמבטיה. אני נעול על הפשוט של זק"ש\גרץ\ועוד_הרבה_מדבקות_עם_שמות אבל לא מצליח להשיג בחנויות (EF521 של זק"ש ודומיו).

לאחרונה אני רואה הרבה מוצרים עם הכיתוב "מפזר חום קרמי".

מה ההבדל בין ה"קרמי"ל"רגיל" ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב, המצב קשה יותר ממה שחשבתי.

כל המפזרי חום לאמבטיות - נראים כמו אחרי פיגוע המוני. נראה לי שזה המוצר המכוער ביותר שמיוצר EVER אצל כל היצרנים, למעט "דלונגי" שהעיצוב והגימור נראים הרבה יותר סימפטיים, אבל המחירים גבוהים בהרבה ביחס למתחרים הזולים. עד כמה שווה לשלם 400שח ביחס ל 100-150 שח על מוצר כזה פשוט - זה כבר סיפור לדיון אחר כנראה...

דווקא בקטגוריית מפזרי החום לחדרים או מפזרי חום "אישיים", יש התקדמות מטורפת ומגוון עצום של מפזרים בכל הצבעים ובכל הצורות ולמען האמת - רובם דיי נסבלים וחלקם יפים מאוד.

אני ממשיך לחפש :p

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי יש 4 מפזרי חום של זק"ש, זה החורף הרביעי שלהם ופועלים כראוי.

לגבי עיצוב - למרות שהשקעתי לא מעט בעיצוב המקלחות כאן הלכתי על הזול והפשוט, קניתי באחת החנויות בירכא ומי שבא ברוך הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אצלי יש 4 מפזרי חום של זק"ש, זה החורף הרביעי שלהם ופועלים כראוי.

לגבי עיצוב - למרות שהשקעתי לא מעט בעיצוב המקלחות כאן הלכתי על הזול והפשוט, קניתי באחת החנויות בירכא ומי שבא ברוך הבא.

זה בדיוק הקטע המבאס בכל הסיפור. אתה דואג שמשהו מסויים יראה לשביעות רצונך ואז אתה צריך לתלות את הגולם הזה.

בנוגע לזק"ש - הייתי מאוד מרוצה מהם והמלצתי עליהם לא פעם, אבל מה עושים אם רוצים גם מכשיר שנראה סביר ?

שוב - אני לא מתלונן על זה שהם לא עושים את העבודה. אני בטוח שגם מולדת עושה עבודה מצויינת אבל... הם נראים כמו תחת של עיזה !

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה שצריך לסדר להם איזה בית, כמובן עם פתחי יניקה ופליטה. דווקא אתה צריך להיות המומחה לפתרונות לעניין זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...