Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד,

רציתי לשאול (אני קצת בויכוח עם אנשים על זה), באופן כללי כמה הייתם אומרים ההבדל באחוזים מבחינת הצריכת דלק על אותו אוטו אם הוא גיר רגיל לעומת אם הוא אוטומט ?

ברור לי שאין תשובה אבוסולטית אבל בערך מה אתם אומרים ?

שי

פורסם
שלום לפורום המכובד,

רציתי לשאול (אני קצת בויכוח עם אנשים על זה), באופן כללי כמה הייתם אומרים ההבדל באחוזים מבחינת הצריכת דלק על אותו אוטו אם הוא גיר רגיל לעומת אם הוא אוטומט ?

ברור לי שאין תשובה אבוסולטית אבל בערך מה אתם אומרים ?

שי

למיטב ידיעתי מדובר על %5 עד %10.

מצד אחד הממיר מומנט מאבד כוח בדלק = לוחצים יותר על הגז,

מצד שני - רוב האנשים לא מעבירים הילוכים בזמן ומושכים אותם קצת - אז הם אוכלים קצת יותר דלק בידני.

מצד שלישי - רוב התיבות האוטומאטיות עברו כיול בתימן וגם הן לא יודעות להעביר הילוכים בזמן :)

לא, סתם... בכל מקרה - כמו שאמרתי בהתחלה - נהוג לחשב את זה כבין 5 ל 10 אחוזים.

פורסם

לפי דעתי אפילו קצת יות אפשר להגיע בסביבות ה 15 אחוזים

תלוי באמת באיזה רכב יש רכבים שיותר ויש רכבים שפחות הכל תלוי...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תלוי בתיבת ההילוכים,בתיבות ישנות יותר (נגיד כמו הסוויפט של המשפחה 96) ההבדל הוא עצום,ואני מדבר על בערך עוד 4/5 קילומטר לליטר באותה מהירות.

בתיבות ישנות יותר המצב בהחלט יותר גרוע ואפילו בהרבה.

בתיבות המודרניות ההבדל הוא פחות משמעותי,כי העברת ההילוכים שלהן יותר חכמה ומכוילת לרוב לחסכוניות מלבד התיבות בעלות מצב הספורט שמקזז את ההילוך הגבוה.

פורסם
תלוי בתיבת ההילוכים,בתיבות ישנות יותר (נגיד כמו הסוויפט של המשפחה 96) ההבדל הוא עצום,ואני מדבר על בערך עוד 4/5 קילומטר לליטר באותה מהירות.

בתיבות ישנות יותר המצב בהחלט יותר גרוע ואפילו בהרבה.

בתיבות המודרניות ההבדל הוא פחות משמעותי,כי העברת ההילוכים שלהן יותר חכמה ומכוילת לרוב לחסכוניות מלבד התיבות בעלות מצב הספורט שמקזז את ההילוך הגבוה.

הוא לא רק מקזז את ההילוך הגבוה - הוא גם מושך את ההילוכים יותר ע"מ להשאיר אותך ברצועת הכוח כל הזמן (בפניה נניח - אם תיתן הרבה גז בD ע"מ לתקן היגוי יתר - אז הוא יוריד הילוך וזה לוקח זמן ומסוכן.

אם תהיה בS יש סיכוי שיהיה לך מספיק כוח זמין בשביל לתקן את הפניה כי כבר תהיה בהילוך נמוך יותר).

מה גם שבסוף - הוא כן עולה להילוך הגבוה, לפחות ברכבים שאני בדקתי.

פורסם

אם תהיה בS יש סיכוי שיהיה לך מספיק כוח זמין בשביל לתקן את הפניה כי כבר תהיה בהילוך נמוך יותר).

.

אתה מתכוון L...או 3,2,1.

• תוכן חדש...