Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ב1.4 יש לי יומולדת (כן כן אחד באפריל :lol:).

אז זאת תהיה יומולדת 18 שלי, וכמו כולם אני עושה מסיבה, ואני צריך להביא וודקה.

הבעיה היא שזה יוצא בפסח, והוודקות לא כשרות למעט כמה, אני חשבתי על טראמפ ועל הסארוס.

איזה מהן יותר טובה ניסיתי לקרוא חוות דעת אבל אין משהו חד משמעי כבר התעייפתי מלחפש חוות דעת.

אז פה חשבתי שאולי תירתמו לעזרתי ואם יש פה מישהו ששתה אחד מהם או את שתיהם?

בירות הרי אי אפשר אז צריך הרבה וודקה, אני חשבתי על 10 בקבוקים של 750 לשלושים אנשים.

בקיצור טראמפ או סארוס? (אני פתוח לדברים אחרים גם במידה ויש כשרים לפסח).

תודה לכם :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וודקה זה וודקה, ההבדלים בטעם לא משמעותיים. בד"כ זה רק שם ותג מחיר מתאים(...).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עד כמה שאני יודע, הטראמפ היא הבחירה הטובה יותר מבין כל הוודקות הכשרות. אבל עם זאת, שאלה: חשוב שהוודקה תהיה כשרה? או שאתה פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אלכוהול במהלך החג?

עוד משהו: 10 בקבוקים ל30 איש??? חישוב מהיר נותן לך 250מ"ל לבנאדם, או חמש מנות אלכוהול, כמו חמש כוסות וודקה אשכוליות/תפוזים/חמוציות במועדון וזה בהנחה שכ-ו-ל-ם כולל כולם שותים חמש כוסות, מה שלא ייקרה. לפחות חצי מהאנשים ישתו 2-3 כוסות מה שמשאיר לך 25 אנשים עם הקצאה של 7-8 כוסות לבנאדם.

אתה כרגע נמצא במסלול המהיר ללסחוב את כל החברים שלך הבייתה.

אתה יכול להוריד את הכמות ל20 ואפילו 17 בקבוקים בכיף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חשובה לך הכשרות לפסח? חלק גדול מהמשקאות החריפים (שאינם יין ענבים ונגזרותיו) אינם כשרים לפסח לא בגלל הליכי כשרות אלא באופן עקרוני, בגלל תהליך התסיסה שהינו "החמצה". בקיצור - אם באלכוהול חשקה נפשך המתן עד אחרי פסח.

עניין שני הוא עניין הכמות - אתה מציע 250-330 מ"ל לאדם (לפי גודל הבקבוק - 750 או 1000 סמ"ק), כלומר כוס בירה מלאה בוודקה - הווה אומר לא פחות מ-8 מנות אלכוהול לאדם (רכיכוז האלכוהול בוודקה הוא בערך פי 8 מאשר בבירה). אם אינך רוצה חבורת שיכורים שבמקרה הטוב מקיאים לך על הרהיטים ובמקרה הרע עוברים לאלימות או נוהגים בשכרות צמצם את המנה ללא יותר משני בקבוקים, וגם אותם השתדל לא לרוקן. בכמות כזו ובמספר המוזמנים שלך יש בערך 50 סמ"ק וודקה לאדם, כלומר כ-20 ג' אלכוהול טהור, די והותר כדי להשתכר קלות. הוסף בקבוק וכבר יהיו שיכורים כלוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיניין ההורדה אני יוריד אתם צודקים.

וכן חשובה לי האמת הכשרות של פסח לכן אני רוצה רק וודקה כשרה לפסח.

ואתם שוכחים אנחנו צעירים שישנים במקום מ6 בערב עד למחרת ב1 בצהריים.

לכן בטוח 2 בקבוקים לא יספיקו, ואין לי בעיה שאנשים ישתכרו כולם ישנים במקום של המסיבה., לכן אין לי חשש לשלוח אף אחד שיכור, כי אף אחד לא צריך ללכת לשום מקום.

אמרתי אולי לצמצם ל7 ליטר או 6 ליטר מה שבטוח אני צריך 4 על בקבוק לפחות.

תודה לכם :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

נראה לי שזה פעם ראשונה שאתה מארסגן מסיבות.

אני רק יכול לספר שאת היום הולדת 25 האחרון שארגנתי, קניתי 4 בקבוקי וודקה.

באו כ-25 חברים ונשארתי עם בקבוק שלא נפתח אפילו.

אל תשכח שוודקה שותים אותה מעורבבת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפותח השרשור, בפסח רק וודקה טראמפ.

מה? :shock:

מה זה השטויות האלה?

נקי זה הכי, אחי.

פורסם
נראה לי שזה פעם ראשונה שאתה מארסגן מסיבות.

אני רק יכול לספר שאת היום הולדת 25 האחרון שארגנתי, קניתי 4 בקבוקי וודקה.

באו כ-25 חברים ונשארתי עם בקבוק שלא נפתח אפילו.

אל תשכח שאתה חגגת 25 והוא חוגג 18 8)

פורסם

אני לא בענייני הכשרות, אבל אני יודע שחברים שכן מחליפים בפסח לעראק. שבתכל'ס? (ואני לא מאמין שאני אומר את זה בתור רוסי) לדעתי עדיף על וודקה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא כל אחד אוהב ארק (או בכלל אניס) , והכי מצחיק יש חברה שלא מגיבים לזה טוב :lol:

בכל מקרה זה לא כמו שאמרו פה שצריך לחשב לפי "מנות" כמו בבארים , כי במציאות הכמות קרובה יותר לחצי-חצי (ואז אם לא מדובר בכוסות החד"פ הקטנות ושמלאות בקרח , המנה רחוקה מזה) .

בכללי 10 בקבוקים זה המון לחברה שהם לא שתיינים , אתה צריך לראות כמה נוהגים , אולי באמת לזרוק כמה בקבוקי ארק ויין ורק אז תדע מה הכיוון .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

למה טראמפ? אתם נאספים בחליפות, מעשנים סיגרים ודנים על מצב הבורסה?

אתם הרי רוצים "לדפוק את הראש", לצחוק, ולהינות. תקנו את הוודקה הכי זולה שיש (קגלביץ' לא?), ותערבבו אותה עם XL או משהו.

רעל+רעל=אחלה סטלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
וודקה זה וודקה, ההבדלים בטעם לא משמעותיים. בד"כ זה רק שם ותג מחיר מתאים(...).

יש הבדלים עצומים בטעם בין וודקה טובה לאחת שהיא לא.

יש הבדל בצורה שבה אתה מתעורר בבוקר, האנגאובר קשה או רענן כאילו לא השתכרת בלילה.

תג מחיר לא קשור בכלל למשוואה הזו, יש וודקות יקרות אבל לא שונות מהזולות ביותר (קיגלביץ' וכל מיני דרעאק אחר שהפסקנו לקנות בגיל 16 מהסיבה היחידה שזה היה זבל טהור).

לדעתי 5 ליטר יספיקו ויישאר לך עודף.

בעיקר מאחר ויהיו בנות במסיבה (אני מניח) ולרוב בנות ידועות כלא שתייניות כבדות.

את הוודקה נוהגים למהול באקסל/חמוציות (פשע למהול וודקה, וודקה שותים נקי).

לרוב אנשים לא יודעים לשתות (לא מלווה בארוחה טובה ושתיית הרבה נוזלים) ולכן ישפכו מנוע עוד לפני שיגמר הערב/האלכוהול.

בהצלחה.

פורסם

אני בעד חיסכון , אבל הבדל של 200 שקלים בין טראמפ לבין זבל לא שווה את החיסכון .

אם החלטת להישבר יש וודקה שנקראת סארוס (עם חותמת כשרות לפסח) , כמעט הרגתי את אחד הברמנים שלי שמזג לי ממנה , אבל הלקוחות הממוצעים לא ממש הבדילו .

אגב אם התחלנו עם החפירות פה , למסיבה חייבים רדבולים (XL'ים כמובן) , אבל אני לא נוגע בזה יותר .

נמאס לי להישאר ער כל הלילה עם דופק של מנוע פורמולה ולבהות בתקרה , רק טוניק .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...