Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לאימי סלולרי בשם sony xperia u בתאריך 17.2.13

עכשיו (יום שישי בשעה שכל החנויות סגורות) היא אמרה שהיא רוצה להחזיר את המכשיר כי היא לא מרוצה.

השאלה שלי היא האם ביום ראשון ה- 3.3.13 נחשב עדיין בתוך 14 ימי העסקים להחזרת מוצר?

האם יקבלו את המוצר חזרה ויחזירו את הכסף אחרי שכמובן השתמשו במכשיר?

יש לי את כל הטפסים/קבלות/אריזה/אביזרים.

תודה

פורסם

תלוי בחנות, אבל בגדול ע"פ החוק - נגעת נסעת.

אי אפשר להחזיר מוצרים לאחר שנעשה בהם שימוש. אם כן יקבלו - זה אקט ייחודי למדינת ישראל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ניתן להחזיר רק מוצר שלא נעשה בו שימוש.

פתחת את האריזה והשתמשת? לא תוכל להחזיר.

מצד שני, שווה לנסות - אולי לפנים משורת הדין וכאלו יסכימו.

פורסם

גם החוק מדבר על מותר סגור באריזה :

(1) לרכישת טובין או סוגי טובין כאמור בפרטים 1 עד 6 ו-23 הנ"ל – בתוך 14 ימים מיום שקיבל את הטובין; כאשר יודגש כי לגבי פרטים 1 עד 3, 6 ו-23 הנ"ל פתיחת האריזה המקורית כשלעצמה לא תיחשב שימוש או פגימה בטובין, אלא אם כן יוכח אחרת ואילו חיבור הטובין לחשמל, גז או מים ייחשב לעניין זה שימוש בטובין;

כאשר טלפון סלולרי עונה על סעיף 3 בעצם.במידה ו"חיברת אותו לחשמל" זה נחשב משומש.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
יש חנויות(כמו ELINE למשל) שפותחות כביכול את המכשיר מולך. במצב כזה אתה לא באמת יכול לדעת אם הוא היה פותח לפני או לא.

קניתי בדיוק שם (ELINE) ובאמת זה נראה כאילו פתחו מולי אבל כשהגעתי הביתה ראיתי שכבר צילמו עם המכשיר הזה בתוך החנות ולא בנוכחותי כך שבעצם קיבלתי מוצר משומש.

בקיצור קיבלתי מוצר משומש אבל החנות תטען אחרת.

לגבי השאלה השניה, ב- 3.3.13 זה יחשב עדיין 14 ימי עסקים?

פורסם

אין לך שום זכות החזרה.

חיברת לחשמל והשתמשת.

אתה יכול לפנות לחנות ולברר אם יסכימו לקבלו בטרייד אין בקניית מכשיר אחר.

אם לא אז תמיד אפשר למכור ביד2.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
קניתי בדיוק שם (ELINE) ובאמת זה נראה כאילו פתחו מולי אבל כשהגעתי הביתה ראיתי שכבר צילמו עם המכשיר הזה בתוך החנות ולא בנוכחותי כך שבעצם קיבלתי מוצר משומש.

בקיצור קיבלתי מוצר משומש אבל החנות תטען אחרת.

לגבי השאלה השניה, ב- 3.3.13 זה יחשב עדיין 14 ימי עסקים?

אם התמונות בתוך הטלפון אז אתה יכול להראות במאפיינים מתי הקובץ נוצר ובצירוף של הקבלה בתאריך מאוחר יותר זה לא יעזור?

פורסם
מיכו, האם אתה היית מוכן לרכוש מהחנות מכשיר חדש ללא המדבקות שלו שברור שמישהו השתמש בו במשך זמן קצר?

שולחים למעבדה לבדיקה, עוטפים את המוצר מחדש ומגדירים אותו כמחודש. אם המחיר טוב, אז כולם מרוצים.

פורסם

ומי לוקח על עצמו את מחיר הבדיקה/אריזה/פגיעה ברווח?

קל להגיד, אבל גם קל לשכוח שהרווחים בסולוארי הם לא גדולים במיוחד (לא מדבר כרגע על מבריחים, או חברות סלולאר).

עריכה:

אגב, עכשיו רק קראתי את הכותרת בעיון רב. יש פה סתירה רצינית - ברגע שהמכשיר עבר שימוש, הוא כבר לא חדש.

פורסם

אה! לא יקרה :)

א. תודעת שירות נמוכה בארץ (גם בתור איש שירות לשעבר אני מודע לכך)

ב. ישראלים ינצלו את זה יפה מאוד. מאוד. החנות תפשוט רגל מהר מאוד. מאוד.

פורסם

לצפות מבעל עסק לספוג הפסד כספי על טעות של הצרכן זאת חוצפה ועזות מצח.

הרווחים על טלפונים סלולרים גם ככה בתחת,על מכשיר שעלה לך אלפי שקלים בעל העסק ירוויח במקרה הטוב כמה עשרות.

נורא מעצבן אותי לקוחות כאלה,שבטוחים שכחלק מהשירות של החנות זה לספוג גחמות של לקוחות שקנו מוצר והשתמשו בו ופתאום אחרי שבוע וחצי התחרטו.

המוצר נפתח מהאריזה המקורית והיה בשימוש,איך בעל העסק אמור למכור את המוצר הזה הלאה?

בידיוק אתמול הגיעה אליי לקוחה שקנתה מטען סוללות AAA +סוללות נטענות +סוללות נטענות ספייר. חזרה אחרי חמישה ימים עם שקית וכל הסוללות והמטען וביקשה שאזכה אותה על המוצר כי היא צריכה סוללות AA.

אחרי דין ודברים שהודעתי לה שאין מצב שאקבל את המוצר במצב הזה היא החליטה שאני חייב לזכות אותה לפחות בחצי מחיר. אז היא מוכנה שאתן לה רק מאה שקלים על שקית של שופרסל וסוללות זרוקות בפנים.

בתור בעל עסק אני מבין ששירות ואמינות הם המוצרים הכי חשובים שאני מוכר. אבל ויש אבל גדול,עד שזה מגיע לפגיעה בכיס שלי. אני נמצא בעסק בכדי להרוויח כסף ולא לגלגל אותו מהלקוחות אל הספקים.

שאני יכול לעזור ללקוחות אני וצוות החנות נותנים ונותנים הרבה בין אם זה בהתנגחויות עם ספקים ואחריות על מוצרים וגם נותנים הרבה מהניסיון שלנו בייעוץ ללקוחות גם אם לפעמים אותו הלקוח יוצא בידיים ריקות מהחנות,אנחנו משתדלים לתת לו את הפיתרון האמיתי שהוא צריך.

פה נכנס לעניין תודעת השירות בעייני ולא בפגיעה בכיס בגלל צרכנות מוטעית של לקוחות.

• תוכן חדש...