Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכשתי השבוע הונדה CRV וקיבלתי מהמוכר 2 מפתחות שבהם שלט מובנה לפתיחת דלתות ונטרול האימובילייזר.

מפתח אחד עובד מצוין, לגבי השני (שנראה חדש ולא משומש) המוכר אמר שלא השתמש הרבה זמן וכנראה הסוללה חלשה.

החלפתי היום סוללה ויש תגובה חשמלית (הלד נדלק) אך המפתח אינו מתפקד (כאילו לא מתאים בתדר).

הם יש פעולה נוספת שצריך לעשות כדי להשמיש מפתח זה - קידוד או ריסוט כלשהו ?

מודה לכל המסייעים !

פורסם

השלט הבנתי לא מגיב

אבל השאלה שלי האם שאתה מכניס את המפתח למתג ההתנעה

המפתח מסובב את המתג או לא?

ואם כן מסובב הרכב מניע או לא ?

פורסם

שלום שוקי ותודה על התגובה.

ראשית, ארצה לציין שמדובר ב-CRV 2006 דגם ES , המפתח כולל לחצן פתיחה+לחצן סגירה+לחצן פתיחת חלון אחורי.

המפתח מכנית מתאים ואין בעיה, פשוט אלקטרונית הוא לא פותח את הרכב וולא מנטרל את האימובילייזר.

הבנתי היום שמדובר כנראה בצורך לכיילו מחדש אל מול המחשב ברכב- האם אני צודק ?

אשמח להוראות איך לבצע זאת (קראתי באיזשהו אתר בחו"ל שיש להכניס ולשחק עם הסוויץ).

האם יש צורך לכייל מחדש גם את המפתח שעובד ?

מודה מראש והמשך ערב טוב.

פורסם

לאחר החלפת הסוללה יש לקודד את השלט. העתקתי לך צילום מסך של אוטודאטה. אלה הוראות קידוד של השלט. בהצלחה!

key.jpg

• אהבתי 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שלום

את הכיול או את הקידוד של המפתח

חייבים לעשות עם מכשיר

תוכל לבצע אצל מנעולן עם מכשיר לקידוד מפתחות

מאיזה אזור אתה ? נפנה אותך לבעל מקצוע ראוי

בברכה

פורסם

הקידוד של האימובילייזר צריך להיות עם מכשיר? זה לא מותאם בקידוד שהבאתי מאוטודאטה?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

בדקתי שוב באוטודאטה - השיטה תואמת גם לשלט עם המפתח. קיימים ארבעה סוגים של שלטים - שני שלטים ללא מפתח, עם ובלי לחצן PANIC, ושני שלטים עם מפתח, עם או בלי לחצן PANIC. הקידוד תואם לכולם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

שלום לכולם,

השלט שלי אינו דומה לשלט שהוצג ע"י ROY אך אין זה משנה כיוון שאצלי פשוט לקחו את יחידת המשדר והטמינו

במארז המפתח במקום בקופסה נפרדת - התפקוד שלהם זהה.

ראיתי והצלבתי עם עוד מקורות וכנראה שאכן צורת קידוד זו תספיק - אנסה בסוף השבוע ואעדכן,

מצ"ב תמונת המפתח כדוגמת שלי

HONDA_REMOTE_KEY.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי לעדכן -

אז ROEIBF - הסטאפ שהבאת אכן התאים (וידאתי הן לפי קוד המנוע שרשום בצילום המסך שהבאת והן לאחר התייעצות עם מוסך

מורשה).

בוצע לפי הצ'קליסט והרזרבי עובד - תודה.

זה המקום גם לציין שפניתי ל-4 מוסכים מורשים באזור המרכז, כולם הבינו את ה"בעיה" והציעו

שאגיע ותמורת כ-150 שקלים יבצעו את הקידוד.

צדיק אחד בסדום היה מאיר ממוסך גלרון שאישר לי את התהליך כפי שנרשם כאן ונמצא בעוד אתרים באינטרנט (EHOW)

וגם לא דרש תשלום והציע לבצע את הקידוד כשרות .

אז תודה לכל העוזרים, הבעיה נפתרה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...