Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמה המשובחת של הנייד שלי, סמסונג גלקסי S2, נהייתה עכורה וכעת התמונות יוצאות במרקם חלבי כגון זה:

attachment.php?attachmentid=327259&d=1361724203

בהתחשב בכך שלמצלמה הזאת יש יכולת בת Zונה, זה מבאס אותי כהוגן לראות את הצילומים האלה. כיצד מחזירים עטרה ליושנה?

תודה לעוזרים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אצלי בS1 זה קרה כי הפלסטיק השקוף שמגן על המצלמה נשרט. הפיתרון היה להזמין את הכיסוי פלסטיק עצמו מEbay ולהחליף.

אגב, אפשר להחליף את כל הפנל האחורי אבל לא ממליץ לך אלא אם כן אתה מביא חלק מקורי, והסיבה שבפנל האחורי יש בדר"כ גם חלק מהאנטנות של המכשיר(BT,WIFI,GPS) והפנלים הסיניים לא הכי מקופדים באיכות.

פורסם

בבקשה:

http://www.ebay.com/itm/New-Back-camera-lens-metal-circle-cover-case-for-Samsung-Galaxy-S2-SII-i9100-/271141623543?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3f214cd6f7

אגב יש עוד כל מיני מוכרים, תבחר לך אחד..

לגבי ההחלפה, אצלי המכשיר שונה אבל אני חושב שהעיקרון זהה:

מסירים את מכסה הסוללה ולאחר מכן מפרקים את הפנל האחורי: בדר"כ יש 6 ברגי פיליפס קטנים שצריך להסיר ולאחר מכן תפריד את הפנל האחורי מהחלק הקידמי בעדינות באמצעות מפרט או משהו דומה(בדר"כ מתחילים מהחלק התחתון של המכשיר). ברגע שהוא בחוץ תנסה לראות אם בחלק הפנימי של הפנל איפה שהמצלמה, יש תופסנים שמחזיקים את הכיסוי של המצלמה. אתה מעקם אותם ככה שתוכל להוציא את הכיסוי ומחליף אותו בחדש..

אם תסתבך עם פירוק הפנל האחורי, אני בטוח שיש בyoutube סירטוני פירוק והרכבה.

פורסם

האם שללת ענייני תוכנה למיניהם?

רום מסוים שהמצלמה בו על הפנים? מצב צילום מסוים שגורם לתמונות להיראות ככה?

גם אני לא מזמן לא הבנתי למה כל התמונות שלי יוצאות בגוון כחול זוהר.

בסוף הבנתי שמדובר במצב "פלורסנט" בשילוב עם עוד כמה הגדרות לא נחוצות. שבתנאי תאורה טובים נתנו תמונות כחולות זוהרות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חייב לכם עדכון:

רכשתי את העדשה מהקישור של micronot ומצאתי ביוטיוב הדרכה כיצד לפרק את המכשיר. העבודה בוצעה אתמול וארכה כרבע שעה.

רגעים קלים של אימה עברו עלי לאחר שהרכבתי את המכשיר, הדלקתי אותו וגיליתי שהסים אינו מזוהה. ניסיון לשחק איתו לא עזר, ובסופו של דבר אתחול פתר את הבעיה.

הניתוח עבר בהצלחה והמצלמה חזרה לייצר תמונות יפות וחדות כמו פעם.

תודה לכולם!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמה זמן לקח המשלוח?

אצלי החלק הזה שבור. ובמעבדות רוצים מאות שקלים להחליף את כל החלק האחורי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...