Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטודנט מחפש רכב עד 33000 שקל . אוטומט . חסכוני . אמין .

בעיקרון הרכב אמור לשמש לנסיעה ללימודים מראשון לציון לתל אביב בלבד .

יש את הדיהטסו סיריון אבל כמעט כולם הם ליסינג עם קילומטר ממש גבוה .

תודה :)

פורסם

תודה על העזרה .. ושוב פעם אני חוזר על השאלה .. יש קילומטרא'ז מסויים שעדיף כבר לא להתקרב לרכב ? ?

אני גמיש קצת בתקציב אפשר להגיע גם עד 35 36 אלף ..

תודה רבה :)

פורסם

-לדעתי-

אלמרה , לאנטיס

או

דמיו,גטס,סיריון ..

רכב סבבה זה אחד שעלויות הדלק לא עולות על הטיפולים והתקלות.

נאמר ותעשה 1-10 1-11 , עם רכב "אמין" הטיפולים יקזזו את העלות על הדלק

*הכל הנייר בלבד , לא תדע על איזה רכב אתה נופל, הגיל עושה את שלו גם אם עשו טיפולים בזמן ואין שום תאונות ממשיות בעברו של הרכב.

פורסם

קיבלתי הצעה על פולו Comfortline 1.4 אוטומט 2006

110,000 ק"מ מטופל בחברה , ברקסים חדשים , וצמיגים חדשים , מערכת חדשה

35,000 שקל והוא עוד גמיש במחיר ..

איך הרכב ? הקילומטר לא גבוהה מספיק ? ואיך הוא מבחינת אחזקה ?

פורסם

אם אתה סטודנט חפש לך פיאט פונטו מזדקנת (01-03) ושמור את העודף בכיס (וישאר הרבה עודף), היא תהיה יחסית אמינה אם תבחר אקזמפל נכון, הצריכת דלק שלה מעולה, החלפים זולים.

לחלופין אם בכל זאת אתה מרגיש צורך לבזבז הכל, חפש לך פיאט פנדה/פונטו, רנו קליאו, או סיריון כאשר האחרונה היא האופציה הטובה ביותר אבל, שיווקה בארץ הופסק לחלוטין אני לא יודע איך זה משליך על שוק היד 2 שלה ועל החלפים, מה לא הייתי עושה כסטודנט ? לא יפנית או גרמניה בת יותר מעשור באותו התקציב שנכנסת לך אירופאית בת מספר מועט של שנים באותו הסכום.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אם אתה סטודנט חפש לך פיאט פונטו מזדקנת (01-03) ושמור את העודף בכיס (וישאר הרבה עודף), היא תהיה יחסית אמינה אם תבחר אקזמפל נכון, הצריכת דלק שלה מעולה, החלפים זולים.

לחלופין אם בכל זאת אתה מרגיש צורך לבזבז הכל, חפש לך פיאט פנדה/פונטו, רנו קליאו, או סיריון כאשר האחרונה היא האופציה הטובה ביותר אבל, שיווקה בארץ הופסק לחלוטין אני לא יודע איך זה משליך על שוק היד 2 שלה ועל החלפים, מה לא הייתי עושה כסטודנט ? לא יפנית או גרמניה בת יותר מעשור באותו התקציב שנכנסת לך אירופאית בת מספר מועט של שנים באותו הסכום.

קצת התלבלת.. הוא כותב על פולו 2006 ואתה ממליץ על פונטו 2001?

לדעתי הסריון הוא רכב מספיק טוב גם עם קילומראז גבוה, החלפים ותיקונים זולים יחסית. זה שהרכב כבר לא משווק זה ממש לא משנה, כל עוד יש מספיק רכבים קיימים יהיו גם מספיק חלקי חילוף זולים.

הפולו כעיקרון רכב טוב, במיוחד לתקציב ולצרכים שלך, אמין,איכותי ונעים לנהיגה - אבל - אם וכאשר - הטיפולים וחלקי החילוף שלו נחשבים יקרים, אז קח את זה בחשבון.

פורסם

תודה רבה על העזרה עד עכשיו .

אני ידגיש עוד משהו . לא מעניין אותי אם הרכב נוח , מרווח או לא , גדול , קטן , חווית נסיעה מעניין אותי נטו שהוא יקח אותי ללימודים מראשוןלציון עד ללימודים תל אביב , וחזרה הביתה . זאת הנסיעה שתיהיה לו . הכי חשוב . אמין ( אני יודע שקשה היום למצוא כאלה אבל לפחות שאם הלך איזה חלק אז שלא יהיה יקר ) , וחסכן .

בינתים עומדות על הפרק : פולו , 206 , סיריון , פונטו ספייס \ גרנדה .

התקציב הוא 33-35K . אוטומט .

תודה לכם עד עכשיו , מאוד עזרתם :)

פורסם

אם תתפשר על גיר ידני גרנדה פונטו משנתון 10 ואולי 11 מהשכרה/ליסינג תיכנס בתקציב תרוויח רכב יחסית מודרני. שוב אי בדעה שאתה צריך להתפשר על פונטו ידנית 01-03 בסכום הרבה יותר נמוך ממה שיש לך ולשמור תעודף מכיוון שמדובר ברכב שנטו אמור לקחת אותך ללימודים ולא ממש הרבה מעבר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הנה עיצה: תשאיר כמה אלפי זוזים לטובת יישור קו ותיקונים שתצטרך לעשות לאחר הרכישה.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...