Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דרישות החוק מהגה חליפי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכבי מותקן הגה חליפי, בדר"כ אין עם זה בעיות וזה לא מפריע לבוחנים בטסט או לשוטרים אך אחת לכמה שנים בבדיקת הרישוי השנתית (טסט) הבוחן מחליט להיטפל לכך מה שמאלץ אותי להחליף את ההגה חזרה להגה המקורי ע"מ לעבור את הטסט.

ההגה החליפי שברשותי אמנם מסוגנן יותר מההגה המקורי (בגלל זה התקנתי אותו :lol:) אך איננו "מנקר עיניים" במיוחד, הוא בצורה עגולה ואיננו נופל בקוטרו מההגה המקורי באופן בולט לעין. ברכב לא מותקנות כריות אוויר.

השאלה שלי בעצם היא מה מציק לבוחן עם ההגה ומה מבחינה חוקית לא תקין בו ?

מה ההבדל בין השימוש בהגה תחליפי לבין שימוש בזרוע קישור מסרק הגה תחליפית לדוגמא ? בתכלס שימוש בזרוע קישור מסרק הגה תחליפית הרבה יותר מסוכן עם פוטנציאל גרימת נזק גדול משמעותית. אך הוא חוקי למהדרין.

אז מה הבעיה עם ההגה שלי ?

• תוכן חדש...