Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז בנתניה אין גניבות בכלל?

יש ועוד איך,גנבו לחבר שלי מיצובישי קולט 96' בנתניה,והמשטרה מצאה אותה אחרי יומיים,בנתניה.

פירקו לאוטו את הצורה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולמה נראה לך שמכשיר GPS יעזור? נגיד ועלית על מיקום הרכב, והוא נמצא בעיסאוויה. נראה לך שמשטרת ישראל תיכנס לשם? אם יש לך קשרים עם השו"פים אולי הם ייכנסו, אבל אם הם יתפסו את הרכב הם ייקחו אותו לעצמם. אז זה לא ריאלי... עצוב, אבל נכון.

השו"פים האלה כלבים,משתפים פעולה עם הגנבים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
רכב שמושקע בהמון כסף- הייתי ממליץ להתקין איתורן+אזעקת ביפר+ גלי נפח.

לחבר היה כזה סט בפיזו- הוא היה מוריד את הכיסוי של הרכב והרכב היה מתחיל לפצף להבהב וליצפור.

מכיר עוד חבר שתמיד מפרק את המחשב של הרכב שהוא עולה הביתה.

במיקרים כאלה הייתי ממליץ על קודנית עם כסף שמאוד מקשה על גניבת הרכב -אלה רק בגרירה.

מכיר גם בחור עם 2 אזעקות לרכב - אחת לצופר בניפרד ואחת רגילה שמדליקה את האיתותים והסירנה.

מקווה לפחות שמי שיש לו רכב ללא ביטוח יקח לצומת ליבו.

גם פירוק המחשב של הרכב לא יעזור, הגנבים של היום הם מחליפים מחשב רכב בשביל שיהיה יותר קל להתניע. וגם את החור של המפתח הם מחליפים, אולי בתור פעולה קיצונית הייתי מנתק את צינור הדלק.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
גם פירוק המחשב של הרכב לא יעזור, הגנבים של היום הם מחליפים מחשב רכב בשביל שיהיה יותר קל להתניע. וגם את החור של המפתח הם מחליפים, אולי בתור פעולה קיצונית הייתי מנתק את צינור הדלק.

דווקא ראיתי רעיון מקורי אצל אחד מהחברים עם ההונדה שאני חושב שהוא טוב ואפילו מאוד,

הבחור צבע את חוטי ההצתה שלו,4 במספר, כל אחד בצבע אחר.

הוא זוכר את הסדר שלהם.

כל לילה מפרק ולוקח איתו, כל בוקר מחזיר.

איזה גנב יהיה לו זין להתחל לחבר מחדש חוטי הצתה לפי סדר שהוא חייב לדעת?

אז הגנב יבוא עם גרר ושלום על ישראל. אבל לפחות הקשנו עליו קמעא

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למה לא?

אני מניח שבודקים טוב טוב כל רכב שמגיע לשם אם הבן אדם לא מבריח מטעני חבלה וכדו', אז בעיה לבזבז מקסימום דקה בשביל בדיקה כ''כ פשוטה?בדיוק בשביל זה יש מחסום.

פורסם
לא הבנתי דבר אחד, ברגע שרכב מגיע למחסום, לא מבקשים רשיונות ות.ז של בעל הרכב?

אפשר לעשות חישוב פשוט ביותר.

רכב שמגיע למחסום ומבקשים ממנו רשיון נהיגה רכב וביטוח.

השוטר/ חייל צריך לבדוק שהמסמכים אכן תקינים, בדיקה במסוף לוקחת עוד זמן,

יש נהגים שלא ימצאו במיידית את הרשיונות.

הערכה גסה ונמוכה ביותר שכל בדיקה של רכב קפדנית תיקח כ 3 דקות,

תחשב כמה זמן תאלץ להמתין במחסום כדי לעבור אותו.

כל עוד אין חשד למפגע אין טעם לפגוע בחופש התנועה של כלל האזרחים במדינה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא הבנתי דבר אחד, ברגע שרכב מגיע למחסום, לא מבקשים רשיונות ות.ז של בעל הרכב?

כשאתה נכנס לשטחים,לצורך העניין באיזור שאני עובד בו קליקילה יש 2 מחסומים,באף אחד מהן אין ביקורת של משטרה/צבא,אם אני רוצה אני מכניס לקלקילה טנק,וגם אם גנב מגיע למחסום ועולים עליו הוא פשוט נותן גז ופורץ את המחסום,כעבור 5 שניות הוא בקלקילה ואף אחד לא ילך לחפש אותו.

אבל בשביל זה יש חברות איתור שעושים בשביל המשטרה את העבודה השחורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל עוד אין חשד למפגע אין טעם לפגוע בחופש התנועה של כלל האזרחים במדינה

ל'

שאנחנו היינו עושים בבגין בירושלים מחסומים, הפקק היה מגיע עד גילה.

או שעושים מחסום כמו שצריך ובודקים או שאוכלים בורקס חם בתלפיות או מפגש השייח.

זה היה המוטו ביחידת הסיור

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

עברתי לא מזמן חוויה זהה, הרגשה נוראית, נגנב רכב אהוב מאד, לא ישנתי כמה לילות.

קניתי כבר רכב חדש ואני מתעורר בלילה והולך לבדוק שהוא שם (למרות שעל החדש יש ביטוח).

לגנב הבא יחכו כמה הפתעות, למרות שאני מאמין שברגע ששמו על הרכב עין, הוא אבוד.... וזה מטריף אותי!!!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

משתתף בצערך...

SCANSPEAK

פורסם

המחסומים יעילים חלקית. מדי פעם תופסים במקרה. אבל אם אין מידע קונקרטי, לאותו מישהו יש סיכוי של 1:3 להיבדק במחסום חיזמא, 1:4 להיבדק בא-זעים, 1:6 להיבדק במכבים ו1:1 במחסום הקיוסק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...