Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כואב הלב, למרות שבאיזור מגוריי לא נתקלתי בגניבות רכבים (אולי יש קשר לזה שאני גר בשכונה של עבריינים מוכרים :roll:). ולמרות זאת אני כבר בשלבים פרנואידים של אולי לקשור את הרכב לעמוד כמו שהזכירו פה.

אבל אני מאחל לגנב שלאשתו יהיה שד אחד והילדים שלו יוולדו בלי ידיים...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושרי,

לא אפשרי לעשות ביטוח לרכב מעל 10 שנים.

בשום מקום.

שקניתי את שלי לפני 8 שנים, היא הייתה בת 13, אף סוכנות ביטוח לא רצתה לבטח את הרכב.

והמחירון היא 32 אלף שקל.

דיי יקר.

לא מוכנים.

אז מה עושים?

שמים מנעול הגה שמתחבר לדוושת ברקס ונסגר עם רב בריח.

ומקווים לטוב.

דרך אגב, ההונדה המדוברת הייתה מושקעת ביותר מ40 אלף שקל. בעיקר בפנימיות שלה.

{קלאץ' סטייג' 3, גיר מחוזק חדש בניילונים הביאו אותו}

אז מה ביטוח היה מחזיר על הרכב? מחירון 12 אולי?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני עשיתי ביטוח לרכבים עם יותר מ 10 שנים.

עכשיו גם חידשתי את הביטוח לרכב שלי שנת 2002, המחירון שלו סביב ה 70 אלף.

סביר מאוד שגם ב 4-5 שנים הקרובות לא תהיה שום בעיה לעשות לו ביטוח בכל חברה שתבחר.

הבעיה ברכבים מהסוג הזה, שגם אם אתה עושה ביטוח, אתה לא מקבל כלום עבור מה שהשקעת ברכב.

גם עם היה עושה ביטוח לרכב הזה, מה הוא היה מקבל היום על האוטו הזה 6000 ש"ח?

אני מניח שזה אולי עשירית ממה שהוא השקיע, כך שזה ממש לא משנה.

תראה כמה רכבי שטח שהמחירון שלהם 10-15 אלף שקל, אבל השקיעו בהם עוד 40-50 אלף שקל בלי בעיה עבור שיפורים (לשטח)

גם במקרים האלו ביטוח לא יתרום הרבה.

פורסם

אני שונא לצפות בשרשור שרושמים "נגנבה רכב".זה מעצבן.אני מקוה שמשו ימצא רכב שלך בקרוב.גם לי קרה לפני 3 שנים גנבו לי קליאו RSI עד עכשו לא מצאו.משטרה לא עושים כלום.משו אחד אמר לי שרכבי נמצא בירושלים למרות שהיתי גר בראשון לציון אבל אין הוכחות.זה ידוע מאד שכל הרכבים נגנבו בירושלים זה אומר שכל הרכבים נמצאים בשטח פלסטין.לפני שנה נכנסתי לשטח פלסטין הלכתי לכל המגרשים פירוקים ראיתי כל הרכבים ללא תאונות ופלסטינים מפרק הכול החלקים מראש ומסתתרים אותם במחסן שלהם אפילו אין לי מה לחפש ברכב פירוק.אלא שואל את פלסטינים שאני צריך החלקים והם אומרים לי חכה לו ל10-20 דקות והם מביאים לי החלקים.לא כמו במגרש פירוקים בישראל עם מלא תאונות ומשארים שם המון החלקים שאני מבקש והם מפרקים ומביאים לי החלקים מעכשו.

נ.ב מקוה שאני כותב משפט טוב.כי אני לא כותב מעולה.אבל כל זאת אני חייב לתגובה בשרשור הזאת כואב לי לשמוע שאנשים מאבדים רכב שמשקעים בה המון כסף..

פורסם

אחת הסיבות שעזבתי את השכונה המסריחה הזאת, כיום יש לי בחניה 2 רכבים שנחשבים סופר גניבים, ואם הייתי עדיין גר שם אני בספק אם עדיין היה לי אחד מהם, או אפילו שתיהם.

5 דקות נסיעה מרמאללה ומרחק 20 שניות נסיעה ממחזום חיזמה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

וואו, היום ראיתי אחת ממש דומה , אותו צבע . את תוכן המספר לא זכרתי אז מהר הסתכלתי ורשמתי בפלאפון את המספר שלו,מה שכן זכרתי שהסיומת שרשמת הייתה 06 וגם שלו הייתה ככה, אחרי זה ראיתי שזה לא אותו דבר, מפחיד לראות רכב שכביכול גנוב (הייתי בטוח שזה הרכב)

ואם הרכב חשוב, הייתי יורד לאזורים מסביב (הכפרים וכד') במידת האפשר ומחפש פירוקיות או את הרכב עצמו , מי יודע , אולי לא פירקו אותו עדיין.

Miata ND2

פורסם

אני מת לתפוס איזה גנב רכב באמצע מעשה ותאמינו לי שאני אקשור

אותו וכל השכונה תחתוך אותו לחלקים.

מה לעשות הבני דודים מפחדים להיכנס לטירת כרמל ובגלל זה

רמת גניבות הרכב היא אפסית.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

חבל שיש למדינה אינטרס ורווח מכל הגנבות האלה. צריך להתחיל להעניש את הזבלים האלה.

פורסם
לא היה ביטוח

שכונה נאחסית? כל ירושלים כזאת!!!! ארמון הנציב- ג'בל מוכבר נכנסים באין מפריע גונבים מה שהם רוצים ונכנסים לכפר,משטרה

כמעט ולא נכנסת כי מג'בל מוכבר הם בורחים לוואדי חומוס \ אום טובה שזה גובל בשטחי סי

גבעה צרפתית- גונבים לאזור ואדי גו'ז ומשם לעזריה

גבעת משואה+קרית מנחם+קרית יובל-עין כרם- גונבים ובורחים דרך עין כרם שמאלה לכיוון נס הרים והופ אתה בחוסאן \ הר גילה ואיפה שתירצה.

המקום היחידי שאולי בעייתי הוא בית הכרם שדיי מבודדת מאזורים בעייתים שניתן לברוח אליהם

גילה- גונבים ישירות להר גילה-חוסאן > דרך כביש המנהרות

והבדיחה החדשה: הר חומה. מימין-בית לחם {נכון יש חומה אבל אפשרי לעבור עם נזק קל לרכב למרכב תחתון בגלל האבנים שם} ומצד שמאל סללו כביש שלוקח להורדיון ומשם כל אזור עיסוואיה וחבריה מתגלים לנגד עינייך.

נראה כאילו מעודדים את הגניבות כאן

רק מרכז העיר נשאר מוגן איכשהו כי לא ניתן להיכנס לשם עם רכב אז איך יגנבו?

שמוליק, אכן הרכב טופל באהבה, הם מתים על המותג.

דניאל \ אושר וקובי - ילדים טובים שמאוד אוהבים מכונאות.

לא מסתכלים על שטויות {סמים,התפרעויות בכביש} ואני איתם הרבה.באמת ילדים טובים

אני גר במעלה אדומים. כאן הרבה יותר מועד לפורענות... אבל אתה צודק, ועצוב שזה ככה. אצלנו המשטרה לפחות לא עסוקה בשטויות כמו בירושלים, ואם יש מידע קונקרטי על רכב מסויים כל הניידות מתגייסות (אני מתנדב כאן, ויצא לי לתפוס שלושה רכבים בארבע שנים. זה מעט, אבל גם זה משהו). בירושלים הם עסוקים כל הזמן בשטויות עלובות של אחד שמסתובב עם בוף, או אחד ששיכור וזרוק על המדרכה... עצוב! פה לפחות אנחנו יכולים לתפוס משהו אם יש לנו מספיק זמן. שם אין מספיק זמן, וחבל.

אני לא מבין מדוע מי שלא עושה ביטוח מקיף, לא מחביא ברכב מתקן gps אשר יאפשר לאתרו במקרה של גניבה.

ולמה נראה לך שמכשיר GPS יעזור? נגיד ועלית על מיקום הרכב, והוא נמצא בעיסאוויה. נראה לך שמשטרת ישראל תיכנס לשם? אם יש לך קשרים עם השו"פים אולי הם ייכנסו, אבל אם הם יתפסו את הרכב הם ייקחו אותו לעצמם. אז זה לא ריאלי... עצוב, אבל נכון.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רכב שמושקע בהמון כסף- הייתי ממליץ להתקין איתורן+אזעקת ביפר+ גלי נפח.

לחבר היה כזה סט בפיזו- הוא היה מוריד את הכיסוי של הרכב והרכב היה מתחיל לפצף להבהב וליצפור.

מכיר עוד חבר שתמיד מפרק את המחשב של הרכב שהוא עולה הביתה.

במיקרים כאלה הייתי ממליץ על קודנית עם כסף שמאוד מקשה על גניבת הרכב -אלה רק בגרירה.

מכיר גם בחור עם 2 אזעקות לרכב - אחת לצופר בניפרד ואחת רגילה שמדליקה את האיתותים והסירנה.

מקווה לפחות שמי שיש לו רכב ללא ביטוח יקח לצומת ליבו.

• תוכן חדש...