Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז כמו בכותרת אני רוצה חוות דעת לטוויטרים של החברה הזאת דגם אילומיניטור.

http://www.madisoundspeakerstore.com/scanspeak-soft-dome-tweeters/scanspeak-illuminator-d2004/6020-00-tweeter/

איך הם ביחס לMT23?

כמובן שהעבודה איתם תהיה אקטיבית.

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שים לב שאתה יוצא טוויטרים מאוד חמים ואנמיים יחסית.

אם אצלי זה היה לך צורם אז לדעתי נסה לשמוע לפני רכישה שלא תתאכזב.

פורסם

לא ידעתי שיש לך אותם ליאור.

אבל עכשיו אני יודע :wink:, אני בהחלט ארצה לשמוע לפני רכישה.

מור אם אני לא טועה אצלך היו טוויטרים פשוטים כששמעתי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

ליאור,שים לב שהוא מדבר על טוויטר מאותה סדרה אך בקוטר קטן יותר, יכולים להיות הבדלים בין השניים במיוחד בסטאפ 2 חלקים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לך MT23 כרגע?

תשמע היו לי הרבה התלבטויות לגבי הטוויטר הזה (MT23) וחיפשתי גם משהו אחר לגוון ל 2 חלקים,אחרי שאתה לומד את הטוויטר ונותן לו אקולציה כמו שצריך(באקטיבי) הוא נשמע ב 2 חלקים מעולה.

Scan Speak

פורסם

כרגע יש לי טויטר מקורי של הסט דוטק (MT12).

רציתי את הMT23 אבל לא מצאתי למכירה מיד 2.

איך MT23 לעומת MT12?

הMT23 הוא 6 אום, זה לא פוגע בעבודה שלו באקטיבי? רוב המגברים הם 4 אום.

פורסם

יש להם אופי מאוד דומה - שני טוויטרים עם חתימת צליל מאוד חמה\מתוקה או איך שלא תבחר לקרוא לזה.

הMT23 נותן קצת יותר תחושה של חום, הוא נעים יותר לאוזן - לפחות בעיניי.

אבל הסקאן ספיק מפורט יותר וקצת חד יותר - ממש טיפונת יותר, אבל זה עושה את כל ההבדל בינם.

זה משהו שקשה מאוד להסביר במילים אבל בזמן שאתה מתענג מה23 מרוב שהוא נעים לאוזן מהסקאן אתה פשוט תהיה נפעם מהפירוט הרב שיש לו במקביל לכך שהוא חם ונעים.

אם אתה אוהב את הפרטים הקטנים בסאונד אני חושב שהMT23 עדיין לא שם והבחירה הנכונה יותר תהיה הסקינים אבל אל תשכח שיש היום למוראל את הטוויטר המחליף ל23 - הMT250 ולפי מה שאני מבין - הם הצליחו לשפר את כלל הסדרה בנושא הפירוט.

שמעתי את הCDM880 וממש התלהבתי מהם - אני בטוח שההשוואה שאתה צריך לעשות היא עם הסדרה החדשה ולא ה23 הישן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מחפש טוויטר כמה שיותר מפורט, שיתן תחושה כאילו יש 3 אלמנטים, אבל בפועל שיהיו 2.

פורסם
לא ידעתי שיש לך אותם ליאור.

אבל עכשיו אני יודע :wink:, אני בהחלט ארצה לשמוע לפני רכישה.

מור אם אני לא טועה אצלך היו טוויטרים פשוטים כששמעתי?

הנושא הוא לא סוג הטוויטרים אלא גוון הצליל שלהם.

הגוון שאתה משווה אליו הרבה יותר מתכתי/צורם ממה ששמעת אצלי ככה שתעשה שיקול אם זה מתאים לך.

• תוכן חדש...