Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה תיבה לסאב ! עכשיו היא תיראה ככה !

אני רוצה לדעת אם יש מרחק שאני חייב לשמור מהמדרגה האחורית של התיבה , לאחורה של הסאב !

מדובר על 305C

התמונה להמחשה בלבד !

הגדלים לא מדויקים !

New Bitmap Image.JPG

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

יש מרחק , אני פשוט לא סגור מהו,

אם אני לא טועה משהו בסביבות ה6-10 ס"מ מינימום

אל תתפוס אותי במילה.

כמה יש לך להקציב לו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עזוב כמה מקום יש לי

אני צריך לדעת כמה המרחק !

ומה העומק של הסאב !( כי אין לי אותו

אני ינסה להגיע ל 42-45 ליטר אטומה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

עומק הסאב אם זיכרוני אינו מטעה אותי, כימעט כ20 ס"מ (בערך)

בכל אופן, מה פשר הצורה המעוותת של התיבה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחח חשוד עלק

טוב אני יגיד לכם

היא בצורה כזאת כי אין לי מקום בבגז ואני רוצה לנצל כל פינה אפשרית ביגלל זה הצורה המוזרה

ואני אני לא יודע מקום מדוייק !

בגלל זה אני לא אומר מקום !

בתמונה זה החלק האחורי של הרכב שלי

New Bitmap Image.JPG

פורסם

תתקנו אותי אם אני טועה, אך מבחינה הגיונית. אם לחצי האויר שהממברנה רואה אינם סימטריים

משמע, חלק אחד של הממברנה יראה יותר אויר, והחלק השני יהיה בעל התנגדות יותר קטנה של אויר

משמע אפקט של משהו כמו רכב שנוסע עם 2 גלגלים על אספלט, ו2 גלגלים על השוליים של דרך עפר.....

שוב, זה נשמע הגיוני בתיאוריה, תוודא שאתה בכלל יכול ליצור תיבה כזאתי מבלי לגרום לבלאי של משהו בסאב..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

האמת היא שלא ממש הצלחתי להבין איך זה נראה אבל אם הבנתי נכון יש לך כמו 2 מדרגות אחת מכל צד בגלל הגלגלים? אם כן למה שלא תבנה תיבה לעומק

באיזה רכב מדובר זה יעזור לי

• תוכן חדש...